Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

miłość, strach czy presja społeczna?

Polecane posty

czy ludzie wiążą się ze sobą 1.z miłości 2.ze strachu przed samotnością , brakiem perspektyw, czy brakiem seksu 3.pod wpływem presji społecznej i rodziny

Gość vnbbj m,..
1 2 3 :D

fiku to odpowiedz od siebie - nie bój się , bawet jeśli to strach...

jako osoba, któa się nei wiąże, moge stwierdzić, że: 3) presja społeczna mnie tylko wkurza i powoduje mój wewnętrzny opór 2) - samotnosci czasem się boję, ale widocznei nei an tlye by związać się z byle kim - perspektywy mam duże i to na każdym polu życia - o brak akndydatów do seksu się ni boję :D 1) pozostaje ta niszczęsna miłość i tak miałam tylko 1 chłopaka i krótko, ale byłam w nim zakochana :) Wygrywa powód 1)

w ogóle jak mam ci odpwoiedziec dlaczego sie wiążę skoro ja zawsze byłam sama (pomijajac krótki epizod)

w ogóle jak mam ci odpwoiedziec dlaczego sie wiążę skoro ja zawsze byłam sama (pomijajac krótki epizod) dlaczego się wiążą - a nie dlaczego się związali ... kobieca logika...

jak ktoś się nei wiążę, to skad ma wiediec co bedzie nim powodowac jesliby keidys sie jednak zwiazał? mam gdybać?

pociesz biedną kobietę rev, mam okres, nei dostłąm kwiatka i mam impas w pracy (to ostatnie wkurza mnei najbardziej 😭)

wciśnij moją stopkę - to się pocieszysz..:D p.s. czy ja wyglądam na pocieszyciela?

:O co Ty pierdzielisz? naprawdę masz okres...jak będziesz pisać takie bzdury , to nikt nie będzie chciał z Tobą pisać...

nie dałem... a co do słodziaka - kobiety potrafią widzieć inaczej...fakt...

naprawdę Cię nosi i masz świra przez to... o Panie się nie martw będę chciał , to pójdę

nie nosi mnie 🖐️ trochę jestem zła że mi się wywala cholerstwo :( a o swą panią trzeba dbac i ją dopieszczać, jak czytam, te wątki ankafe to sie w głowie nei mieści :(

a o swą panią trzeba dbac i ją dopieszczać, jak czytam, te wątki ankafe to sie w głowie nei mieści a Ty uważasz ,że kafe to całe odzwierciedlenie życia i mozna na nim mocno polegać? nie mam "swojego pana", jakbyś się jeszcze nei domyslił dlatego Cię nosi...widzisz...kobieta ma swoje go Pana , to od razu inaczej chodzi , myśli i reaguje...

Gość takie tam duperele nic więcej
Ja się już nie wiążę z prostego powodu: nie istnieje facet ze mną kompatybilny :D Więc jak tu oszaleć z miłości? Większość dzisiaj wiąże się dla kasy :(

takie tam duperele nic więcej Ja się już nie wiążę z prostego powodu: nie istnieje facet ze mną kompatybilny Więc jak tu oszaleć z miłości? a jaki to wg Ciebie kompatybilny z Tobą? Większość dzisiaj wiąże się dla kasy czyli jednak strach przed brakiem perspektyw -pkt.2 ?

"2.ze strachu przed samotnością , brakiem perspektyw, czy brakiem seksu 3.pod wpływem presji społecznej i rodziny" To są te doskonałe powody .

Jest , ale należy obserwować społeczeństwo :) Miłość jest teraz wynaturzona . Każdy jej pragnie , ale niemal wszyscy cierpią z jej powodu .