Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

miłość, strach czy presja społeczna?

Polecane posty

" Imperia, słuszna uwaga. Kupiłam już bat, teraz biorę się za tresowanie odpowiedniego egzemplarza. " - Radzę przed jego użyciem zastanowić się 100 razy :D

Gość dfghnbhyt
Sugerujesz, że powinnam bać się revolvera?

Gość nie chce mi się czytać 3 stron
21:38 revolver czy ludzie wiążą się ze sobą 1.z miłości 2.ze strachu przed samotnością , brakiem perspektyw, czy brakiem seksu 3.pod wpływem presji społecznej i rodziny ludzie wiaza sie ze soba dla seksu moze bylo sie mowi trudno i kocha sie revolwera za jego tematy, dalej 😴

Gość revolver juz z zonka
pod pierzynka sie grzeja :)

"Sugerujesz, że powinnam bać się revolvera? " - Nie , sugeruję aby ogólnie zastanowić się zanim podniesie się tego bata na kogokolwiek :) I nie ważne czy jest to zwierzyna czy człowiek :)

Gość siebie zonie podaruje
sam z Niego niezly kfiatek :)

Gość znam o wiele więcej
ja się wiązałam tylko ze względu na miłość i oczywiście dobry seks bo bez tego nie ma ani dobrej miłości bez seksu ani dobrego seksu bez miłości, nigdy nie związałabnym sie z kimś ze względu na kasę, wygodę czy żeby nie być samej. Jestem sama od 4 lat bo moja miłośc odeszła na zawsze, ale dopóki nie pokocham naprwqdę wolę być sama niż dla wygody z byle kim na kim mi nie zależy tak naprawdę :-) wiem co znaczy miłość