Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

miłość, strach czy presja społeczna?

Polecane posty

imperia społeczeństwo obserwować trzeba - w masie najczęściej dochodzi do prób zaspokojenia siebie najniższymi instynktami - co niektórzy nazywają miłoscią fiku masz sklerozę od chodzenia do cukierni i szukania Pana ?

"co niektórzy nazywają miłoscią" - i nie nazwałbyś tego egoizmem ?

a własnie że musi! musi mnei kochać, dbać o mnei i mi dogadzać :) jeżeli nei do go degraduję z funkcji mojego pana :)

"co niektórzy nazywają miłoscią" - i nie nazwałbyś tego egoizmem ? masa uważa , ze nie ma nic złego w egoizmie - sama kreuje takie przykłady , by inni szli tą samą drogą a własnie że musi! musi mnei kochać, dbać o mnei i mi dogadzać jeżeli nei do go degraduję z funkcji mojego pana musi , musi , musi .....a ona co musi?

ja potrzebuję mądrego władcę, rządy tyrana obalę Pan czasem musi być bezwzględny , by czegoś nauczyć

"masa uważa , ze nie ma nic złego w egoizmie - sama kreuje takie przykłady , by inni szli tą samą drogą" - Nie będę masą i odpowiem w tym stylu :D - egoizm zdrowy jest wskazany , jak najbardziej . A całe społeczeństwo nie powinno iść jak spętane owieczki za takimi przykładami :D No ale cóż ...

Nie będę masą i odpowiem w tym stylu - egoizm zdrowy jest wskazany , jak najbardziej . A całe społeczeństwo nie powinno iść jak spętane owieczki za takimi przykładami No ale cóż ... egoizm zdrowy jest wskazany - chodzi o seks? :classic_cool: chcesz się wyrwać z masy na wagary ? :P

siłą to na zahukane owieczki, na fikuśną trzeba sprytem a kto mówi o sile ? tu chodzi o sprytne , wymijające wymuszanie, przy podejmowaniu decyzji

"egoizm zdrowy jest wskazany - chodzi o seks? " - kto lubi być tylko stroną bierną w sexiku ? tylko egoista nie mający pojęcia o miłości :D

rev o co ci chodzi? zwiazek to nei sztuczki i manipulacje, takie rzeczy predzej czy później kobieta sobei uświadomii i zbuntuje :O

"egoizm zdrowy jest wskazany - chodzi o seks? " - kto lubi być tylko stroną bierną w sexiku ? tylko egoista nie mający pojęcia o miłośc strona bierna woli egoizstycznie leżec i szczytować , gdy strona czynna poci się i dycha :P

rev o co ci chodzi? zwiazek to nei sztuczki i manipulacje, takie rzeczy predzej czy później kobieta sobei uświadomii i zbuntuje nie chodzi o manipulacje i sztuczki, tylko o postawienie na swoim

"strona bierna woli egoizstycznie leżec i szczytować , gdy strona czynna poci się i dycha " - w prawdziwej miłości nie ma wyłącznie strony biernej :p są obydwoje dawcami i zarówno biorcami :D

w prawdziwej miłości nie ma wyłącznie strony biernej są obydwoje dawcami i zarówno biorcami gdy wyłączysz z miłości idealizm - możesz lezec i wykorzystywać faceta w.....:P

Gość dfghjnbhyt
Ja doszłam do jedynego słusznego wniosku ostatnio-mężczyzna musi być uległy, oddany i posłuszny

"nie chodzi o manipulacje i sztuczki, tylko o postawienie na swoim" Oj neich on sobei myśli że stawia na swoim, z roztargnieta miną powiem "tak kochanie, ams zrację", a i tka bedize po mojemu 🖐️

"mężczyzna musi być uległy, oddany i posłuszny" - a nie zapomniałaś dodać , że powinien zarabiać multum kasy , cała oddawać kobiecie , chodzić na smyczy 1m , nie prosić o jedzenie i tolerować wszystkich potencjalnych kochanków swojej partnerki/żony ? :D

Ja doszłam do jedynego słusznego wniosku ostatnio-mężczyzna musi być uległy, oddany i posłuszny żartujesz sobie - pantofle są obrzydliwe - to tak jakbyś była z kobietą ciężki przypadek - nie da się łatwiej jest zostać wyrafinowana egoistką

Oj neich on sobei myśli że stawia na swoim, z roztargnieta miną powiem "tak kochanie, ams zrację", a i tka bedize po mojemu i kto tu marzy o manipulacji - jak widzisz sama wpadasz we własne sidła

Gość dfghjnbhyt
Imperia, słuszna uwaga. Kupiłam już bat, teraz biorę się za tresowanie odpowiedniego egzemplarza.

"mężczyzna musi być uległy, oddany i posłuszny" - a nie zapomniałaś dodać , że powinien zarabiać multum kasy , cała oddawać kobiecie , chodzić na smyczy 1m , nie prosić o jedzenie i tolerować wszystkich potencjalnych kochanków swojej partnerki/żony ? właśnie...niech żyje miłość

Gość dfghjnbhyt
Imperia, słuszna uwaga. Kupiłam już bat, teraz biorę się za tresowanie odpowiedniego egzemplarza.

"łatwiej jest zostać wyrafinowana egoistką " - Od samego urodzenia takim społeczeństwem jesteśmy :D