Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamotnaOkropnie

Czuję sie strasznie samotna....

Polecane posty

Gość SamotnaOkropnie

Smutno mi , nie mam tak bujnego życia towarzyskiego jak dziewczyny w moim wieku, przez mój toksyczny związek , przez który pozbyłam się moich znajomych ... ale no musiałam :(:( z "miłości" eh

Gość SamotnaOkropnie
już 3 miesiące temu poszłam po rozum do głowy i nie potrafię jakoś żyć normalnie, 5 lat to dużo..

Gość buuussuuuuuuu45433
a ile masz lat

bujne zycie towarzyskie nie oznacza braku poczucia samotnosci, zazwyczaj takei znajomoci sa plytkie i tlyko poglebiaja poczucie pustki

Gość kobietka:)
niestety, bujne życie niczego nie załatwia... bo są takie momenty, że czegoś nam brakuje... ale mimo wszystko ma swoje zalety, wypełnia nam czas, żeby za dużo nie myśleć:) tak więc, znajdź nowe hobby, nowych znajomych i nie rozmyślaj o byłym:) każdy ma takie chwilę, ważne, żeby znaleźć sposoby na radzenie sobie z nimi.

tu się nie zgadzam z panią wyżej. Od czasu rozstania moje życie jest bujne i niczego mi nie brakuje

na pozór mi też:) żyję intensywnie, mam dużo zajęć, ktoś mógłby pomyśleć, że nie mam czasu dla faceta... ale są takie momenty, że chciałabym wrócić do domu i po prostu się do kogoś przytulić.. a może coś więcej;) (przygodny seks tego nie zastąpi)

Gość SamotnaOkropnie
dzięki trochę mi lżej na duchu wiem, że muszę się wziąć w garść ale są momenty takie jak dzisiaj , że mi okropnie smutno

a ja jakoś nawet po intensywnym treningu nie zasypiam od razu...

do domu wracam tylko na wekendy i o różnej godzinie bo mam 700km tak że zasypiam jak małe dziecko

napiszcie cos wiecej jak to wyglada nie wiem np. "poznajecie go na imprezie tanczycie przytulacie jedziecie do niego robicie to i rano wracacie do siebie"

cały tydzień ciężkiej pracy i tą podróż sprawia że jestem wyjebany jak bezpiecznik

Gość nalim
Ja też się czuję samotny :(