Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tototototlotttt

czy to duzo jak za 2 pokoje??

Polecane posty

Gość tototototlotttt

hej mysle nad wynajeciem razem z mezemi synkiem mieszkania i znalazlam bardzo ladne komfortowe ladne , 2 pokoje 52 metry za 1500 zł juz za wszystko , czy to duzo? dokladnie oplaty takie 1000 wynajem 400 czynsz i 100 media co wiadomo moze byc wiecej. mieszkanie w krakowie w dobrym miejscu jesli chodzi o komunikacje i sklepy nie zadupie.

Gość Men Struacja
Nie wiem kurva!

Gość niedużo, ja w małej mieścinie
płaciłam za 2 pokoje 48 m z czynszem 1200zl i do tego media i ciepła woda we własnym zakresie czyli bojler elektryczny trzeba było założyć a mieszkanie było w strasznym stanie :o

Gość to co zwykle
chyba niedrogo a ogladalas juz?

Gość tototototlotttt
nie ogladalam ale Pani wyslala mi zdjecia i widac ze nowe ladne mieszkanie jest tez balkon , napisalam do tej Pani teraz maila o ogladniecie kiedy mozna i czekam na odpowiedz ale chcialam sie Was poradzic czy to dobra cena? :)

Gość vfdbdfbvdc
jak na Kraków to raczej w porządku ;) no jeszcze zależy, która dzielnica, bo jak to obrzeża to średnio.

Fakt jak na Kraków, jeszcze w dobrze usytuowanym miejscu to nie jest duzo. Moja znajoma wynajmuje mieszkanie na śląsku 2 pokoje i płaci 800 zł plus media do tego węgiel na zimę bo nie ma centralnego.

Gość karetenija
cena nie jest wygórowana, miasto drogie, mieszkanie komfortowe i wszystko za 1500 więc cena normalna, duzo chętnych na pewno sie znajdzie

Gość tototototlotttt
to jest w krkaowie nowa huta :) no to chyba sie zdecyduje:)

dla mnie dużo. sama za niewiele mniejsze mieszkanie z dwoma pokojami płacę 550 zł. Prąd przyszedł na 54zł, woda na 40zł i to wszystkie wydatki. na 3osoby