Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wefrwefwfwfwef

Obiad za 4 zlote dla 4 osob na 2 dni

Polecane posty

Gość smutna kobitkaaaaa
no wałaśnie sama jestem ciekawa co jada nasza jaśni pani jeżeli ona nie je naszych polskich codziennych dań???? masakra baba!!!!!!!!!!!!

Gość to co zwykle
ale szczerze mowiac jakbym miala zrobic pizze z wedlina ta najtansza to wole zrobic pizze bez miesna albo z miesem mielonym bo taka tez kiedys robilama mieso mielone nie jest drogie

Gość wefrwefwfwfwef
no mam ser ale to nie zadne resztki bo mam 20 deko, zreszta jako resztki to bym rozumiala np 2 plasterki juz podeschnietego sera,a nie normalne plasterki ktore je sie na co dzien :) Nie nie pijam Dom Perignon, o dziwo, zaskocze was, bo NIE LUBIE oliwek ani kawioru, tu tez jestem wybredna :D Jem zwykle rzeczy kanapki, salatki, zupy, kotlety, nalesniki, owsianke, ciasta, jogurty, mleko, wode, owoce. Sami doszukujecie sie rzeczy, ktorych nie ma :) A szynek nie kupie drogich bo jak widac dzis mam ograniczony budzet, a zazwyczaj kupuje surowa, łososiowa i inne tego typu, maks do 21 zl za kilogram, mysle ze to rozsadne ceny i jakos zyje :)

Gość to co zwykle
za sześć złotych dostanę blisko kilogram pysznej swiezutkiej pasztetowej, w sam raz na pizze

Gość to co zwykle
juz naprawde wolalabym pizze z miesem mielonym zrobic

Gość wefrwefwfwfwef
opiopi - ja juz sie nie radze nikogo - raczej po prostu nie moge sie oderwac bo dziwi mnie strasznie jacy ludzie są chamscy i niemili, jak sobie sami projektuja wyobrazenie o mnie i juz mnie nienawidza i chetnie by mnie zamkneli o chlebie i wodzie zebym "zobaczyla jak to jest". To mnie przeraza a jednoczesnie fascynuje. Poza tym koniec tygodnia, luzik w pracy wiec mozna troszke pokrecic sie po necie :)

Gość to co zwykle
najlepsze mielone pod słońcem maja w biedronce 1,99 za pół kilo

Gość wefrwefwfwfwef
to co zwykle - u mnie miela mieso od 30 deko wzwyz, jakbym tyle kupila to nie wiem czy starczyloby mi na inne skladniki. a nie posiadam maszynki do mielenia.

Gość to co zwykle
najlepsze mielone pod słońcem maja w biedronce 1,99 za pół kilo ja tego nie napisalam ale kg miesa mielonego normalnie w sklepie kosztuje okolo 12 zl moze troche wiecej wiec pol kg 6-7 zl

Gość to co zwykle
jakis debil nie moze sie za siebie podpisac to musi za kogos

Gość to co zwykle
kup kilo pasztetowej w sam raz na pizze

Gość opiopi
Mnie to też zawsze zadziwia i już nawet w tematy o jedzeniu wkrada się to chamstwo i bezczelność. Ale cóż takie społeczeństwo widać mamy ograniczone i zawistne.

Gość to co zwykle
skoro cos piszesz to podpisuj sie za siebie ale widocznie takie tepe istoty tego nie potrafia bo normalni ludzie sie pod kogos nie podszywaja

Gość opiopi
Co do pizzy to gorąco polecam wątrobianke, pyszna i niedroga 5 zł za kilogram.

To sie nie dziw ze ci kasy brakuje jak nie jadacie zwyklych potraw ja uwielbiam placki ziemniaczane pyzy kopyytka galabki kapusta lazanki itp...

Gość opiopi
Wątrobianka do pizzy powiadasz podszywie??? no super, jak Ci smakuje to jedz dalej.

Gość to co zwykle
widocznie pod kazdego sie musi podszyc no zebys miala chociaz z 20 zl to moglabys z miesem mielonym, pieczarkami, oliwkami, pomidorami i serem zrobic

Gość wefrwefwfwfwef
pokombinuję trochę żeby chociaz na jedno piwko do kolacji starczyło;)

Gość wefrwefwfwfwef
dobra ja uciekam bo pode mnie tez sie ktos podszywa wiec zaraz zaczna sie porzadne jazdy na topiku, albo padnie :) papa

Gość wefrwefwfwfwef
spadam do pracy nara biedaki nie dziekuje za rady i tak nie skorzystam haaaaaaaaaaaa hhhhhhhhhhhhhhhaaa

Gość jestem kobieta woda ogniem
A ja powiem Ci autorko tak...nie wiesz co tracisz, nie jedzac chociazby kapusty kiszonej:) widac, ze nie dbasz o swoje zdrowie ani o zdrowie swojej rodziny bo jecie smieci, sama chemie fuuuj nie tknelabym :-0 czy zdajesz sobie sprawe jak zdrowa i jak smaczna jest kapusta kiszona? :) nie ma chyba nic zdrowszego niz kiszonki. Ziemniaki z kwasnym mlekiem...pychooootaaaaa kosztowalas kiedys??? radzilabym ci troche spokorniec bo nie wiesz co czeka cie za rok, dwa czy piec i byc moze, ze bedziesz sie modlila o ziemniaki i suchy chleb!!! Nie badz taka ignorancka snobka....

Gość 6na9
Zgadzam się z postem powyżej ...woda ogniem, dodam, że włosy dęba mi stają jak ludzie jedzą: ogórkowa na jakimś wieprzowym wywarze!!! - brrr - skoro jesz tyle mięcha jeszcze popijasz to wytopionym tłuszczem z kości wieprzowych, to koniecznie wprowadź kapustę kiszoną chociażby w postaci surówek, srać bedziesz szlachetniej, tzn. bez smrodu okrutnego, no i dla zdrowia, rada złośliwie podana, ale szczera. Racuchy zrób z tych drożdzy i mąki, dodaj ze dwa jabłka tarte.

Gość akurat po kapus]ście
kiszonej to sie pierdzi długo i smierdzaco

Gość ja to bym wolala zjesc te
łazanki niż pizze :p Mniam, łazanki są pyszne!!! nie jadłaś to nie mów że ble, spróbuj a później mów

Gość ja to bym zrobila placki
ziemniaczane :-)

no placki ziemniaczane też lepsze niż pizza z kiełbasą :o

Gość ktos jeszcze się wypowie
tez wolałabym placki tylko robic by mi sie nie chciało

Gość pot
co to są te łazanki? Podajcie przepis

placki robię w maszynce, tzn trę a reszta to chwila roboty. Pizze też trzeba wyrabiać, kroić składniki, czekać aż ciasto wyrośnie... wiecej roboty z pizza niz z plackami