Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

określenie

Polecane posty

wtedy to ja już za moje zachowanie nie odpowiadam, jak mi się włączy, tak będzie:P a włącza nam się zawsze na jeden tor, nigdy nie było żadnych sporów:P

ale Ty pytania czasem zadajesz. po prostu zawsze się zgadzamy, nigdy nie było sporow, co do tego jak, gdzie i kiedy co robimy:P tak samo myslimy i już:P

no ale to chyba przeszłość, bo teraz-jak napisałaś wczoraj-jesteś singielką...

no może. Ja jak byłem sam to tego nie robiłem. Jeżeli robisz to stale z jednym, to już chyba nie jesteś singielką.

ale Ty raz piszesz, że jesteś potulna, drugi raz, że w życiu nigdy się nie podporządkowujesz. Przecież to sprzeczność.

wczoraj pisałaś o rzeczach, które wykluczają, że jesteś potulna w łóżku.

bo opisywałąm sytuacje, w których potulna nie byłam. romantyczne wstawki, by cię znudziły, Ciebie przecież interesują tylko perersyjne rzeczy:P

wczoraj interesowały, dzisiaj już nie. Moja dziewczyna np. wcale nie jest perwersyjna, zgorszyłyby ją takie rzeczy o których pisałaś, a mimo to z nią jestem i dobrze się nam układa.

nie będę zaprzeczał, kręciło mnie to o czym pisałaś wczoraj, ale jej bym o tym nie powiedział. Nie chodzi o to, że mamy przed sobą jakieś tajemnice, tylko że znam ją na tyle, że wiem, że ona uważa takie rzeczy za zboczone itd.

no ale przecież nie zostawię jej z takiego powodu, że ona nie spełni jakichś tam moich fantazji. Ty też na pewno masz fantazje, których nie spełniłaś dotąd z żadnym z partnerów.

ok, muszę już kończyć, może jutro będę miał trochę czasu, żeby pogadać.