Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glen muller

Oto dlaczego kobiety nie chcą uczciwych i kochających facetów

Polecane posty

Gość glen muller

Kobieta zawsze będzie sobie szukać partnera podobnego do swojego ojca, a że w polsce większość kobiet ma ojców pijaków, chamów i damskich bokserów to właśnie do takich mężczyzn czują potem największy pociąg.

Gość one chca zasobnego faceta
a nie uczuciowego , uczucia w dzisiejszych czasach sa tylko do bilona

Gość a potem przychodzą na kafe i
się żalą, ze nie maja kochajacego mezczyzny. standard.

Gość one chca zasobnego faceta
no przeciez pisze ze chodzi o bankomat :P

Gość realistka_22
sorry, ale uczciwi i kochający faceci nie istnieją. przekonałam się o tym już parę razy ale po tym co mnie spotkało doszłam do wniosku, że facetów trzeba wykorzystać zanim oni to zrobią :o

Gość kiepska z Ciebie realistka
może za młoda jesteś i się zadajesz z lalusiami.

Gość e e e e
Wiecie co? Facet swoje uczucie powinien przelewać na kobietę z głową , z umiarem.] Nie oszukujmy się, nie ma nic gorszego niż nadgorliwy , ciepły misiaczek siedzący pod pantoflem , osaczający swoją osobą kobietę i wiecznie wpatrzony jak pies w kurczaka. Miałam już raz takiego , nie wytrzymałam. Ciągle pytał czy nic mi nie jest, czego mi potrzeba, że wiecznie po mnie przyjedzie, że cały czas chce być przy mnie nawet nie dając odetchnąć na chwilę od siebie. Nawet kota można zagłaskać. Owszem, w związku powinno być to wszystko co wypisałam wyżej ale z UMIAREM! Potrzebny tez jest czas dla siebie na samorealizacje, hobby itp. Poza tym to oczywiste, że jeżeli jedna strona "zagłaskuje" drugą to ta druga przestaje się starać.

Gość zxcvbmn
kwestia doboru kobiety i mężczyzny - trudno jednak trafić na właściwą osobę..

Gość karrmaaaa
Nie prawda, ja nie miałąm takiego ojca i nie szkam takiego faceta. Fakt jest taki, że faceci to baaaaardzo dobrzy aktorzy potrafią ukrywać swoje prawdziwe JA by omotaćsobie kobiete wokół palca by ją w sobie rozkochać a gdy jużto zrobią to zrzucająmaski w które musieli nosić aby coś zyskać . Potem wychodzi cham i prostak z takiego !!

Gość do e e e e e
Ja miałam surowego ojca. Jednak poznałam wielu facetów i potrafię wyczuć, który udaje kogoś innego i który jest godny zaufania. Niestety lub stety zimni faceci mnie odrzucają, owszem są ciekawi ale nie chciałabym być z takim w związku. W końcu poznałam kogoś prawdziwego i szczerego, dobrze mu oczy patrzy i po jego troskliwości widzę, że mogę mu zaufać, chce bym była jego żoną. Jest właśnie takim misiem, czułym, wpatrzonym, mimo, że już minęło sporo czasu. Teraz wiem, że facet MA BYĆ ciepły i dobry, troskliwy, z zimnymi i zdystansowanymi są właśnie problemy, bo skupia się na sobie i nie wzruszasz go wtedy, gdy coś złego Ci się dzieje.

Gość jsnjakkjshl
karrmaaaa,niestety tak jest.... kolejna rozumna dziewczyna

Fakt jest taki, że faceci to baaaaardzo dobrzy aktorzy potrafią ukrywać swoje prawdziwe JA by omotaćsobie kobiete wokół palca by ją w sobie rozkochać a gdy jużto zrobią to" czyli co ? Sugerujesz że kobiety to bezmózgi ? że dają się robić w balona :D

Gość ,dvdl;v n
tylko ze oni tak swietnie udaja;/ tez kilka razy sie nabralam

Gość ,dvdl;v n
a to trzeba byc bezmozgiem zeby zafac facetowi udajacemu dokladnie takiego osobnika jkiego chca kobiety?

Gość ,dvdl;v n
mojej moich znajomych i mojej rodziny? nabral wszystkich oszukiwal przez rok ciekawa teza

a to trzeba byc bezmozgiem zeby zafac facetowi udajacemu dokladnie takiego osobnika " Tylko ze wy bardzo szybko zaczynacie ufac kolesiom ledwo co poznanym :D

Gość ech......................
A ja napiszę tak Jedem misiem przytulaczkiem. Po 3 miesiacach kobieta się dusi Hoduje w złotej klatce po max 6 mnie unika Więc niestety zagłaskuje kota Dodatkowo mówie co myśle = dziwne spojrzenia ludzi że mówie wprost np wypierdalaj czy że głupia jesteś. No i jestem typ 4 ścianowy dodatkowo chyba na zadnej imprezie w zyciu nie byłem nawet na studniówce. = pewnie nigdy nikogo nie znajde bo zagłaszcze

Gość ,dvdl;v n
regres nie wiesz jacy sa wspaniali w manipulacji niektorzy faceci nie widziales tego wiec nic nie wiesz

Gość ,dvdl;v n
jakbysmy nie ufali im/wam to raczejzadne spotkania/kawy/kina nie mialyby miejsca?

wiem bo sam kiedys dawno temu zmanipulowałem dwie panny :P I co? zaczeły mi wierzyc na słowo,ufały po pierwszym spotkaniu ,spokojnie bym je przeleciał jakbym tylko chciał ... ale tego nie zrobiłem bo nie chciałem

jakbysmy nie ufali im/wam to raczejzadne spotkania/kawy/kina nie mialyby miejsca?' ale to nie o to chodzi byscie nie wierzyły Tu chodzi o to byście miały dystans,nie łykały jak dorodne pelikany wszystkiego co koleś powie,byscie ufali ale z ograniczeniami Chodzi o to byście najpierw dokładnie poznali kolesia zanim mu wskoczycie do wyrka W koncu chodzi o to byście naprawdę go poznali nie po gadce ale po zamiarach i czynach ...

Gość ,dvdl;v n
tyle ze ja z nim bylam rok a nie kawa i seks he

Gość ,dvdl;v n
zgadzam sie tyle ze moj eks chcial sie zenic nawet wiec ciezko nie ufac w takiej juz kwestii

Gość ,dvdl;v n
ale wiesz co ci powiem zmanipulowales dwie-jakbys je wykorzystal to gwarantuje ze ich czujnosc tak by sie zwiekszyla ze mialby obawy przed kolejnym zwiazkiem ja jestem fajna dziewczyna ale od czasow mojego eksa 3 lata sama i dobrze mi z tym nie wiem czy zauufam kiedykolwiek facetowi wiec brawo dla takich jak ty jesli tego oczekujesz

zgadzam sie tyle ze moj eks chcial sie zenic nawet wiec ciezko nie ufac w takiej juz kwestii" no i czemu sie nie ożenił?

Gość ,dvdl;v n
bo odeszlam od niego jak zaczal pic i grandzic po roku dokladnie :o