Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glen muller

Oto dlaczego kobiety nie chcą uczciwych i kochających facetów

Polecane posty

Gość ,dvdl;v n
ale nie wiem czemu regresje wypowiadasz sie w temacie ciebie nie dotyczacym bo skoro manipulujesz i oszukujesz---to wedl tematu uczciwy nie jestes i tyle

ale nie wiem czemu regresje wypowiadasz sie w temacie ciebie nie dotyczacym" ale to grzech uczestniczyć w temacie nie dotyczacym bezposrednio mnie? chyba nie :) ja uciekam 🖐️ Najlepszego z Okazji Dnia Kobiet

Gość ,dvdl;v n
zycze duzej ilosci zmanipulowanych,oszukanych kobiet;)

Oj ile razy ja się tak dałam zrobić w balona ;). Niekiedy nie da się kogoś poznać przez kilka lat bycia razem. Ale teraz poznałam fajnego chłopaka. Zobaczymy jak dalej będzie.

Gość ,dvdl;v n
idz z nim do lozka po 4 latach:) wtedy jest pewnosc ze on z milosci a nie dla seksu z toba jak wszystkie bedziemy tak robic to skoncza sie ich kpiace usmiechy

Gość mis&borsuk
A ja powiem tak. Facet przede wszystkim musi dać poczucie bezpieczeństwa. Musi zrobić wszystko by wszystko co codzienne i materialne było mniej ważne niż Jego ramiona. Powinien się o swoją żonę, partnerkę troszczyć tak by '"problemy z życiem(pracą, kasą itp)" były stłumione przez fakt że Kobieta wróci do domu i się uśmiechnie. Powinien dbać o siebie i o Nią. Powinien mieć czas Dla Niej, dla siebie i sprawić by Ona miała czas dla siebie. Powinien sprawiać by kobieta była spełniona jako pani domu, jako kochanka, jako matka , powinna się czuć najbardziej wartościową osobą na świecie. Chyba powinien być częściej jak Miś ale w dobrze jest gry czasami okaże się być jak borsuk. Przede wszystkim powinien być stanowczy, choć jak się zobaczy zeszklone oczy to i tak się ugnie. Facet to facet. Każdy jest inny. Tak jak różne są Kobiety. Grunt by się dobrać i się spełniać. Jako facet pozdrawiam Wszystkie Panie

Gość uciekaj dziewczyno
A ja uwazam, se sa na tym swiecie jeszcze swietni faceci, ale nie latwo ich spotkac lub odzyskac;) Zwykle zostawiamy tych ktorzy sa dla nas dobrzy, bo to jest nudne, i zostajemy wykorzystywane przez tych ch...(niedobrych facetow) ja jestem przykladem , ale przynajmniej nauczylam sie na moich bledach i wole miec mniej wybuchowe zycie ale z normalnym facetem , niz isc przez pieklo z jakims psychopata p.s. moj tata pije okazyjnie, nigdy nie uderzyl mamy, jest dobrym facetem

Gość ,dvdl;v n
ale samotny ty chyba nie lubisz kobiet pamietajac twoje wczesniejsze wpisy?

Gość ,dvdl;v n
a to nie ty groziles kilku?? czy pamiec mnie myli?

Gość mis&borsuk
Czemu dobry jest nudny. Staram się być dobry dla żony. Baaardzo rzadko jestem wulgarny. A już napewno nigdy bezpośrednio do niej. Ale nudy u Nas nie widzę. Czasami nawet jestesmy jak młodziki: sex na balkonie itp. Wychodzimy na imprezy itp. Dbany o Nasze dziecko ale i o siebie do cholery. Faceci i kobiety można dzielić na wiele sposobów: mądrych i głupich, kurwiarzy i dziwki, ale nie sądze by prawdą było to : dobry i nudny bądź ociekający adrenaliną skurw..el. Po prostu dobry który czasem da klapsa

Gość ,dvdl;v n
tak pytam:) ale to chyba nie ty

Gość TITaaaaaaaaaaaa
tu jest stado 20 latkow ,ktore g... wiedza o zyciu. kobieta dojrzala tak od 25

Gość ,dvdl;v n
ja mam 26:P