Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

która z was z okazji dnia kobiet dostała

Polecane posty

Gość Imbirowe wspomnienie
dyrektorke ale pokaż jeszcze jakieś fajne fotki w szpileczkach kozaczkach i ponczochach... ostatnio widziałam... Ja tak czasem molestuje mojego męza. :)

nie rozumiem skąd ta agresja w ogóle - przecież wiecie że należę do najbardziej kulturalnych interlokutorów na forum :classic_cool: do tego o nieprzeciętnej inteligencji :classic_cool: 🖐️

Imbirowe wspomnienie dyrektorke ale pokaż jeszcze jakieś fajne fotki w szpileczkach kozaczkach i ponczochach... ostatnio widziałam... Ja tak czasem molestuje mojego męza. jakie sobie życzysz? :P może być w białych mega włoskich szpilach ? :classic_cool: 🖐️ ;)

dziękuję pani polonistce ;) :classic_cool: 🖐️ ps. też mi coś - teraz mam własną firmę i olewam konwenanse :P

Gość dyrektorke/...
😍 :classic_cool:

Gość hlip hlip
ja dostałam odwołanie wyjścia do kina 😭 rzucę tego skurczybyka :O

Biedactwo :( zadzwoń do niego wieczorem - coś mi mówi że znalazł lepsze zajęcia - może nie warto tracić czasu 🖐️

Gość knaz
świetny dodatek - kołnierzyk STARANNIE WYKONANY z dbałością o szczegóły, prosto od debiutującej projektantki ANNY KNAŹ kilka pierwszysch sztuk na start w niższych cenach :) na żywo jest o wiele piekniejszy :) dysponuje większa ilością zdjęć do takiej ozdoby nie trzeba nosić kolczyków, ani bransoletek, świetnie ożywi spokojna sukienkę czy zwykłą bokserkę http://allegro.pl/elegancki-kolnierzyk-knaz-projekt-autorski-cekiny-i2192369972.html polecam:)