Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszaca o rade))))))))))))))

co lepsze tablet czy nootebuk?

Polecane posty

prosze o rade

mam laptopa ale tego wiekszego.to urzadzenie potrzebne by mi bylo tylko do przegladania stron i do robienia przelewow jednak boje sie dotylkowej klawiatury chociaz komorke tez mam dotykowa.

Gość inzynier serwisowy
conertable tablet np x201t 10 lat doświadczenia serwisowego od rtg do sprzetu medycznego i rehabilitacjnego. W czasie wolnym profesjonalne doradztwo sprzetu. Jako jedyny powiem ci prawdę bo nie sprzedaje ci produktu. Znam wszystkie wady produktów. Podam najniższą cenę w necie i w promocji. 50pln/przedmiot gg4177491

jak tylko do przegladania stron to mozesz kupic cokolwiek (nie muisi byc to anjlepszy i anjnowszy sprzet, bo i tka nigdy neiw ykoryzstasz jego mozliwosci

a jaka jest roznica miedzy nootebukiem a tabletem bo ja jestem w tych sprawach troche zacofana wiem ze na laptopie mozna odbierac plytki a na notebooku pendraiwy a tablet?

a jaka jest roznica miedzy nootebukiem a tabletem bo ja jestem w tych sprawach troche zacofana wiem ze na laptopie mozna odbierac plytki a na notebooku pendraiwy a tablet?

Gość inzynier serwisowy
Jw mogę się jedynie polecić :) Do tej pory gadałem tu za darmo. 99% ludzi nie ma pojecia o rebaliingu itd i polecą ci na zasadzie weź lepsze parametry. A to nie zawsze jest korzystne. W zasadzie w 80% nie jest. 50 pln za ok 2h rozmowy ze mną to nie dużo :) Zmykam z tąd pa pa

a jaka jest roznica miedzy tymi komputerami bo ja troche zacofana jestem

sorki za powtorki ale chyba byl jakis problem

Gość ajszaa
Płaski dotykowy ekran w granicach 7 - 10 cali, posiada system operacyjny i można też instalować na nim aplikacje.Są wygodne, bo mniejsze, ale komputera całkiem nie zastąpią ze względu na różnice w oprogramowaniu. Jednak jest to dość funkcjonalny sprzęt, ale wszystko zależy od tego, do czego chcemy go używać. Można poczytać więcej na stronie Tscore - http://tscoreinnovation.com/web/pl/ tam są tablety w róznych cenach.

Gość Odpowiedź:
Notebook = laptop, to tylko dwie różne nazwy dla tego samego sprzętu netbook to mały laptop bez napedu optycznego (odtwarzacza płyt) jak sama nazwa wskazuje służy głównie do surfowania, chociaż paramentry pozwalają na instalację wielu innych aplikacji (typu pakiet biurowy, gry, programy do obróbki obrazów). Waga 10" netbooka to około 1,2 - 1,5 kg, koszt 1000 - 2000 zł tablet to urządzenie o najmniejszych możliwościach, ale i najlżejsze, w zależności od parametrów kosztuje 1500 - 3000 zł.

Gość leem-ja
do tego o czym piszesz tablet będzie idealny. zobacz sobie gdziekolwiek w necie (np. tu: http://mobile2.pl/pl/p/Huawei-IDEOS-S7-Slim-GP-mapa-PL-UCHWYT-2-lata-gwarancji-Polska-dystrybucja-wysylka-GRATIS-RATY-0/981) do czego to może służyć i jak się tego używa. generalnie tablet jest świetny do rozrywki i czasem do pracy a notebook jest lepszy do pracy (bo wygodniejszy i ma więcej możliwości) a i do rozrywki jak najbardziej jest OK. do Twoich spraw, o których piszesz, tablet będzie idealny. a dotykowością się nie przejmuj bo za chwilę nie będziesz miała wokół niczego co nie jest dotykowe i bedziesz musiała sobie radzić. pozdrawiam.