Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jech

KONIEC Z KULTURA KONIEC Z BYCIEM MILYM!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość jech

Oto dowod na to ze mowilam prawde o miesie!!! http://wiadomosci.onet.pl/raporty/afera-solna/afera-solna-z-rynku-wycofano-200-ton-zywnosci,1,5050921,wiadomosc.html Cytat z tego artykulu 'Służby sanitarne nie kontrolują zakładów przetwórstwa mięsnego.' Dotarlo do durnych mozgow kurwa hitlerow?????? Swoim zachowaniem nie zmienicie swiata na lepsze. HITLERZY ŻRA MIESO!!!! Do miesa wsadzane sa kupy zygi sznorowki stare buty zmielone kawalki metalu myslicie ze co tak kurwa rosnie i 'pachnie'? Perfumy!!! Wszystko co pod reka i poza nia. NIE ZAROBILI BY NA PRODUKCJI INACZEJ!!!!!!!!!!!!!!! KAZDY CHCE MIEC JAK NAJWIECEJ KASY I KAZDY WAM WCISNIE WSZYSTKO WÓDE FAJE NARKOTYKI I MIESO!!!! ZEBY WAS UKARAC I ZEBY WAS HITLEROW BYLO MNIEJ!!!!!

Gość wymiękłam...
Jesteś chora, tego,furia z jaką piszesz wprost poraża. Nom jesli wszyscy wegetarianie są tak agresywni, to ja już wolę mięsożerców. Jeśli wegetarianizm tak zmienia mózg człowieka, jak autorki tematu,to jem mięso do oporu, bo nie chcę tak skończyć. Jesteś antytezą swoich poglądów .

Gość jech
wymieklam jestes tym do kogo ten post jest zamieszczony idiotko. A no tak, ty i tak nie zrozumiesz. SZERZYCIE NIEWIEDZE IDIOCI!!! POLACY PORABANI!!!! TO DO WAS JEST NIE DO MADRYCH LUDZI!!!! REPREZENTUJECIE SIEBIE A INNI PATRZA Z ZALEM I POGARDA!!!

Gość jech
takie rozumowanie - ty masz biale spodnie to ja nie zaloze bialych spodni i pod zadnym warunkiem bo nie chce byc taka jak ty!!! Napisalam to co napisalam i to jest prawda, a ty nie dosc ze tego nie przyjmujesz to jeszcze gadasz ze bedziesz zarla to mieso no to kto tu ma zle w mozgu??? Co za debil......