Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quelque

Super produkty, promocyjne ceny

Polecane posty

Dajemy się nabrać na takie hasło sloganowe a jak tam zajrzymy to okazuje się, ze jest tam sam totalny chłam! jeżeli ktoś naprawdę szuka super produktów przez duże "S" to jest nowy portal www.ktoconosi.pl i tam naprawdę można obejrzeć zestawy z klasą najlepszych marek takich jak: Karl Lagerfeld, Cavali, Versace, Patrizia Pepe, Lulu Guenes, Cavali, Guess, Michael Kors, Calvin Klein, Mia Piu, Morgan, Boss i dużo innych super marek i oryginały w kilkudziesięciu procentowych promocjach firmowych na niektóre produkty. Trzeba tam zaglądać i śledzić i wyszukać takie z promocją. Ciagle cos nowego tam się pojawia. W dziale "kompozycje " teraz są super rzeczy. Materiał doskonały, wykonanie również i takie rzeczy to można kupić i mieć na lata. ja kupiłam super zestaw a właściwie cześć zestawu bo top Vans i spódniczkę Boss do tego zaproponowane tam fantastyczne trampki Lagerfelda ale z innego zestawu je wypatrzyłam, i do tego jest tam super torebka taka szałowa koloru jasno turkusowego i do tego szpilki lakierki takie jasno turkusowe no boskie po prostu : http://www.ktoconosi.pl/kompozycje/co-mam-na-siebie-wlozyc/