Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qasqqqa

Wyborcy Tuska!!!

Polecane posty

pis jest jedyna partia z prawicowymi pogladami w kraju!!! chcemy miec suwerenne panstwo ? czy chcemy miec komune?!

a jak mi się nie uda bo nie wiem gdzie to wyśle maila do jego biura i też będzie :D

Gość nie tylko faceci sa winni ;)
Shatyn - poszukaj sobie w internecie - jak twoj kolega Fedorowicz sie zachowywal na w.w komisji i zobaczysz ... co do Punkowy - moja droga lub drogi - (moze jestes jak Grodzka / Grodzki wiec pisze w obu przypadkach ) z tego co wiem a ty powinnas rozumiec bezrobocie wsrod mlodych - obecnie najwieksze wsrod absolwetow - przeklada sie na to ze nie rodza sie dzieci , ze statystyk MOPsow wynika natomiast ze obecnie duzo wiecej ludzi pobiera zasilki , a od komornika - dowiedz sie ile obecnie osob ma licytowane mieszkania i od wiosny bedzie wyrzucanych na bruk ... czasem zeby cos zobaczyc - wystarczy tylko porozmawiac z pracownikami socjalnymi lub sreet workerami - polecam

tym razem to znowu ja...---> mam znalezc inne zrodla? jakie np. tvn? czy wyborcza? BLAGAM CIE nie kompromituj sie.

Gość dużapunkówa
precz z propagandą PISu zresztą tutaj zleciały się osoby z pewnego PISowkiego portalu!!! kiedyś ktos miał w stopce!!! to jest nalot z forum PIS!!!!

Gość gość
"ale gdzie? hmmm? i czego premierze?"Nie wiem czego... Jakas komedia angielska...A gdzie ?Na portierni, wejście służbowe...

"ps. kaczynski jest pod tym względem personą wybitną - potrafi jak nikt inny sprowadzac na siebie krytyke opinii publicznej." Nie opinii publicznej tylko polmozgow i lewakow.

Gość dużapunkówa
i znowu teksty o tvn i gazecie STANDARD ludzie lejcie NA PROPAGANDE PISu !!! KAŻDA PROPAGANDA JEST ZŁA!!! to jest NALOT Z PORTALU PISowskiego!!!

" 21:07 [zgłoś do usunięcia] zordonowka pis jest jedyna partia z prawicowymi pogladami w kraju!!! chcemy miec suwerenne panstwo ? czy chcemy miec komune?!" hahahahha pis to socjalisci przecież:O. nikt tyle niechce rozdawac ulg, darmowek, pisa da to pis da ci tamto:D ten pseudopatriotyzm wsparty pseudokatolickim medium czyli imperium ojca rydzyka jest baaaaardzo powierzchowny. tak cyz owak wystarczyloby zeby kaczyńśki nie odzywal sie w góle w kampani wyborczej ostatniej i teraz pis bylby u władzy.. i co najlepsze...wprowadzal dokladnie te same reformy na ktore teraz ludzie pomstują:D

no ale miasto, adres? I jak to idziesz na premierę i nie wiesz na co? lolz

Gość Hossa.
Kiedy nadejdzie to nas ominie za sprawa TUSKA oczywiście!!!!

Gość gość
"a jak mi się nie uda bo nie wiem gdzie to wyśle maila do jego biura i też będzie"OK. Wyśli. Tylko po co ? Bo nie rozumiem...:O

Do każdego litra paliwa fiskus dolicza trzy podatki: akcyzę, opłatę paliwową oraz VAT. Na te trzy podatki łącznie przypada teraz 50,8 proc. ceny detalicznej benzyny 95 oraz 44,2 proc. ceny detalicznej oleju napędowego - szacuje firma doradcza 2,47 taka jest cena w rafinerii za benzynę 95 pis by obniżył podatek albo akcyzę

Gość gość
"Shatyn - poszukaj sobie w internecie - jak twoj kolega Fedorowicz sie zachowywal na w.w komisji i zobaczysz ..."Po co mam szukac skoro wiem jak. Dobrze się zachowywał. Był az za kulturalny dla oszołomstwa.

Gość dużapunkówa
zordonowka prowadzi działalnosć PROPISOWKSA NA FORACH INTERNETOWYCH!!! ludzie nie wygracie z przebiegłym przemądrzalym działaczem !!! tu nie chodzi o krytykę rzadu TO JEST KAMPANIA WYBORCZA bardzo podstępna!!!

Gość Hossa.
DOKŁADNIE merkaba!

kaczynski dobrze, ze jest bo trzyma jeszcze ten pis w ryzach. bez niego, po krotkim czasie i pis zostalby tym samym szajsem co po. A poza tym ja stad spadam, bo nie chce mi sie denerwowac na noc i czytac tych waszych "madrych" wypowiedzi i bzdur wyssanych z palca. lewaki, lemingi i tyle. dobranoc

Gość gość
"pis by obniżył podatek albo akcyzę"I nawet tak zrobił. Po czym na stacjach podniesli cenę i była dalej taka sama tylko tracił budżet a zarabiali benzyniarze...

Gość gość
Ale miałas podac fakty po których Gowin mógłby cie rozpoznac... Zapomniałaś ?

[zgłoś do usunięcia] dużapunkówa- masz bardzo bujna wyobraznie, pozazdroscic. pa

Gość dużapunkówa
DYSKUSJA TO PRZECIWNICY I ZWOLENNICY PISU. TU NIE CHODZI O PO CZY INNE PARTIE!!! to jest propagadna PIS!!!

" 21:10 [zgłoś do usunięcia] zordonowka tym razem to znowu ja...---> mam znalezc inne zrodla? jakie np. tvn? czy wyborcza? BLAGAM CIE nie kompromituj sie." kiedy ostatni raz czytalas les gazete wyborcza co?:D tylko szczerze. tvn nie wiem bo nie oglądam wiadomosci na tvn bo sa o dziwnej godzinie . no. więc?> kiedy czytalas? i pozatym sorry ale musze cie wysmiac:D:D::D:D bo tylko jest gazeta polska i gazeta wyborcza? tvn i tv trwam?:D wez sobie kup garsc gazet albo w kiosku poczytaj czy saloniku prasowym różnych , od prawej do lewej strony...i wtedy wyrób opiniie... a tak to powtarzasz bezmyślnie frazesy prezesa bez sprawdzenia osobiście tematu. to sie nazywa fanatyzm. ps. w gazecie yborczej uświadczyśz krytyke rządu. na perwszej stronie że bezrobcie rośnie w zastrszajacym tempie i nie ma slowa o tym ze to wina pisu:D albo ze tusk niewinny a w gazecie polskiej i tym podobnym nie ma nigdy krytyki kaczynskiego albo ojca rydzyka NIGDY!!! wiem bo cyztam obie pozycje:)

Gość gość
"żeby zapytać jak wam się układa w przyjaźni"I myslisz że Fedor bedzie ci odpisywał i opowiadał o prywatnych sprawach ?:D:D:DI kto tu jest naiwny...

Gość dużapunkówa
zordonowka tak samo wystarczy poczytać twoje wypowiedzi np na GAZECIE WYBORCZEJ!!! to niemożliwe zeby zwykły cżłowiek siedział min tutaj i tam i prowadził propagandę jedynej słuszenj parti PIS!!! tutaj nie chodzi o błedy PO tylko o propagandę PIS I TO NA CAŁY ETAT

pamiętam, ale powiedziałam, żebyś podał przykład jakie szczegóły i chyba nie podałeś. Wzrost, kolor włosów i oczu podałam :D.

Gość lord stront+++
Ja sobie już jakiś czas temu, darowałem rozmowy z takimi osobami jak Shatyn. Nie mają pojęcia o tym czym musi być państwo, by naród mógł w nim mieć spokojny, dobry dom. I nie pojmują, jaki musi być naród, by takie państwo sobie zbudować, czy też budować, bo to nigdy nie jest praca skończona. Jeśli nie potrafią pojąć prawd najprostszych, choćby to, że Rosja jest tradycyjnym wrogiem Polski i odwrotnie, i że na tę wzajemną wrogość, jesteśmy skazani, to znaczy, że te w sumie proste problemy politologiczne, geopolityczne, są dla nich za trudne, lub rzetelne ich widzenie, ich, jest im niewygodne. Ci bardziej dobroduszni, mylą stosunki z Rosjanami, ludźmi często bardzo sympatycznymi, ze stosunkami z państwem Rosyjskim, które był, jest i pozostanie Polsce wrogie. Gdy znalazł się człowiek, który wreszcie próbował Rosję otaczać swego rodzaju systemem sojuszy antyrosyjskich, to zaczęto go gnoić. Prym wiedli w tym artyści, intelektualiści, autorytety. Słowem: pożyteczni idioci, którzy sami w sobie, mogą być świetnymi twórcami, sympatycznymi ludźmi, ale jako masa działają wbrew interesom Polski. Tak jak ten Shatyn

Gość dużapunkówa
zordonowka tak samo wystarczy poczytać twoje wypowiedzi np na GAZECIE WYBORCZEJ!!! to niemożliwe zeby zwykły cżłowiek siedział min tutaj i tam i prowadził propagandę jedynej słuszenj parti PIS!!! tutaj nie chodzi o błedy PO tylko o propagandę PIS I TO NA CAŁY ETAT

Gość gość
" Ja tam myślałam, że pewnych rzeczy nie przystoi mówić politykom na wizji"I kto tu jest naiwny...:D:D:DA wierszyk bardzo ładny...

no a o co chcesz pytać gowina? Czy ze mną spał? Ja ci mogę kiedyś t powiedzieć lol