Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qasqqqa

Wyborcy Tuska!!!

Polecane posty

Gość soope
cisza, bo kur­wy platformiane wiedza, ze daly doopy :D

Gość Łowca B
Niestety obserwując fora i inne komentarze, stwierdzić należy że te głupki które na tą plagę głosowały nadal niczego nie łapią :( Głowę daje, że gdyby jutro były ponowne wybory, wynik byłby identyczny !

Gość mlod
w nagrode te tępe suki w ogóle emerytur nie dostaną. i bardzo im kuuurwa dobrze. niech zdychają w wieku emerytalnym, skoro tak chciały

Gość mlod
nie tylko przyglupy. Też całe stada świń z młodymi warchlakami, które siedzą teraz przy korycie i kosi za rozwalanie kraju po paredziesiąt tys. zł miesiecznie. a w nagrodę za rozpierduchę dostają od skurwaiłych kolesi z PO 2x wyższa pensję. Tak jak odwołana prezes PKP. NA stanowisku dostawał ok. 23 tyds. miesięcznie. Po odwołaniu 2x tyle. Kurwy peowskie kradną na potegę.

Gość Łowca B
czekamy na zwolenników i wyborców po

Gość zwolennicy i wyborcy PO
z utęsknieniem nadal czekamy na drugą Irlandię :classic_cool: a nawet na drugie Niemcy :D:D

Gość TO BYŁ ZAMACH
Gość z Australii, łączący się z Sejmem za pośrednictwem systemów telekomunikacyjnych, rozpoczął od uwag na temat konstrukcji Tu-154M. Skrzydła lewe i prawe nie są oddzielnymi częściami, ale tak naprawdę jedną konstrukcją krzyżującą się z kadłubem, tworzącą tzw. centropłat. Środek centropłatu to jeden z najbardziej wytrzymałych elementów samolotu. Zazwyczaj podczas katastrof ulega on najmniejszym zniszczeniom. W Smoleńsku było inaczej. Szuladziński zwraca uwagę na wyjątkowe rozległe zniszczenia i rozrzut części samolotu na dużym obszarze. Opierając się na znanej z zapisów rejestratorów trajektorii lotu i charakterze zniszczeń utrwalonym na dostępnych fotografiach, zaproponował wyjaśnienie sekwencji wydarzeń przed ostatecznym rozpadem maszyny. http://www.naszdziennik.pl/index.php?dat=2012 0405&typ=po&id=po05.txt

Gość Szuladziński
to głupek

Gość poio87yg
Dr Szuladziński to wybitny ekspert światowej rangi, ktoremu nawet butów nie bedziesz mial zaszczytu wyczyscic 🖐️

Gość Obecnym!
To drugi po Cimożce premier Polski. Ostatnio bardzo zyskał w moich oczach. Oby tak dalej. :) A będzie miał mój głos. Pozdrawiam "samodzielnie myślących" Leming to brzmi dumnie :D Polska! Polska! Polska!

Gość TO BYŁ ZAMACH
W histerycznym tańcu św.Wita szaleje Donek i PO-elita... contessa, 15 kwietnia, 2012 - 15:41 Podsumowując sejmowe wystąpienie D. Tuska był to jego brawurowy rock and roll na trumnach smoleńskich, a dudnienie ich wiek miało zagłuszyć żałosne skomlenie panie Baden, pan miał mi wyciąć wyłostek łobaczkowy, a pan mi łobisz sekcję zwłok.... Obraz tuskopacza paszczura i więcej. Syn Józefa, 15 kwietnia, 2012 - 18:40 Jakież podobięństwo, wręcz charakterk niczym wspólnota odpowiedzialności za państwo i tajemnice przykryte zakrwawioną kurtyną. Czas biegnie i coraz mocniej rozwiewa mgłę ukrywania tego, co wkrótce stanie się oczywiste. Widać lęk i mocno ukryty strach przed czapą która napewno nastąpi, ale spiskowcy do końca będą stwarzać pozory niewinności. Naród rozliczy tę najcięższą ze zbrodni wydając srogi wyrok w który oprawcy nie są w stanie jeszcze uwierzyć. Bóg-Honor-Ojczyzna http://niepoprawni.pl/blog/1792/w-histerycznym-tancu-swwita-szaleje-donek-i-po-elita

Gość Obecnym!
Donek powiedział Kaczyńskiemu to co większość i to ta normalna myśli. Brawo Donald. W końcu ktoś musiał.

Gość Obecnym!
Polska! Polska! Polska!

Gość Donek to śmieć
życzę mu z całego serca aby zdechł na raka i dał nam polakom spokój!

Gość TO BYŁ ZAMACH
Putin: To był zamach ! e2rdo, 14 kwietnia, 2012 - 16:14 Tytuł lekko prowokacyjny ale oddaje stosunek Putina do Tuska. Mycie wraka i lustrowanie rodzin ofiar katastrofy smoleńskiej to presja psychologiczna i typowa sowiecka dezinformacja. To wcale nie oznacza że nie było zamachu. Z jednej strony Rosjanie mówią: I co nam zrobicie ? z drugiej liczą że część rządów uzna przyznanie się do winy za niemożliwe. http://niepoprawni.pl/blog/6209/putin-byl-zamach

Gość ....Agnieszka.......
Nie mam zastrzeżeń do pana premiera, no może jedno. Żeby tak udało mu się przepędzić premiera, prezesa, prawie prezydenta pana Kaczyńskiego z polityki. Taki mały cud. To bym mogła na niego głosować jeszcze 100 razy

Gość Obecnym!
Życzę ci szczęścia, zdrowia i spełnienia w życiu Zdrowia bo bez tego to wszystko uj Rodaku :) 🖐️

Gość robiłam w empiku dawnoo i
pytanie : Wyborcy Tuska !!! odpowiedź : Czego ? :D

Gość TO BYŁ ZAMACH
ŁAPAJ ZŁODZIEJA ! poeta, 15 kwietnia, 2012 - 20:51 Donald T oznajmił publicznie, że wolałby się nie urodzić..... Proponuję sepuku ( harakiri ). Nadrobi błąd rodziców. To byłby dla Polski wielki dzień i może wreszcie MOJA OJCZYZNA przestałaby być sowiecko - niemieckim kondominium i PRL bis. http://niepoprawni.pl/blog/1601/lapaj-zlodzieja

Gość TO BYŁ ZAMACH
Idiotko kretyni SWD40, 15 kwietnia, 2012 - 21:12 Spotkali w pół drogi do wioski z festynem, z przedmieścia idiotka z podmiejskim kretynem. ... Ktoś zapyta, no dobrze, ale jaki w tym morał? Jaka puenta, nauka, i do kogo ten chorał? A no do was kochani, z Kutna, z Łodzi, Krakowa. Do idiotko kretynów, których pełno dokoła. http://niepoprawni.pl/blog/1752/idiotko-kretyni

To byłby dla Polski wielki dzień i może wreszcie MOJA OJCZYZNA przestałaby być sowiecko - niemieckim kondominium i PRL bis. muahahahahahahahahhhaaahahhahaaha kafe zawsze poprawia mi humor :D:D:D:D

Gość Obecnym!
Polska dla Obywateli! Nie moja, nie twoja a Nasza! Polska! Polska! Polska! Wszystkiego Rodacy! :)

tak jest ! Polska dla Polaków ! Ziemia dla ziemniaków ! Księża na Księżyc !

Gość TO BYŁ ZAMACH
CZERWONA ZARAZA !!! fotoamator, 15 kwietnia, 2012 - 16:27 Ostatnie wydarzenia w sejmie nie pozostawiają złudzeń. Polski sejm objęła czerwona zaraza. Choroba rozprzestrzeniła się błyskawicznie a jej głównym objawem, który można było zauważyć podczas posiedzenia sejmu był gnijący wrzód pod pachą zmuszający do podniesienia ręki podczas głosowania nad wnioskiem o pojęciu uchwały w sprawie zwrotu wraku Tupolewa. Widocznie wniosek ten spowodował nagły wysiew patogenów, które w sposób widoczny zaostrzyły chorobę Zapewne mózgi tych „chorych również są zarażone. ... http://niepoprawni.pl/blog/6041/czerwona-zaraza

Gość Obecnym!
A Mars dla marznących!? :O

Mars jest zajęty przez Charliego Sheena

Gość Obecnym!
Zdrowia! Zdrowia! I jeszcze raz Słuchu Rodaku :)