Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qasqqqa

Wyborcy Tuska!!!

Polecane posty

ja nie głosowałem w ostatnich wyborch i w kolejnych nie zagłosuję bo mnie to jebie:classic_cool: ps. moi rodzice największych długów narobili sobie w czasach gry rządził pis.. nie była to wina pisu tylko wielu różnych spraw ale jeśli ktoś sie zapyuta jak się żyło moim starym za czasó PIS, PO, SLD to odpowiedza że najlepiej za czasów sld (ojciec miał zajebiscie dobra prace) najgorzej za czasów pis '(stracil prace, musieli sie rodzice zadłużyc) i średnio dobrze za czasów PO (ojciec otworzył firmę i jakoś się to powoli toczy) ps. mój niezyjący już dziadek , którego ojciec został zabity w katyniu, od zawsze mi pokazywał kaczyńskiego i jemu pdobnych i mowil ze jak będę miał 18 lat mam nie głosować na takich ludzi.... ale nie posłuchałem i głosowałem na pis wtedy jak wygrali...dałem się ponieść tym niby patriotycznym wzniosłym frazesom :D na kiaczyńśkiego nie oddam gosu nigdy:D czekam ąż dziad pojdzie na emeryturkę, czekam na normalną prawicę w polscę , o poglądach dostosowanych do XXI wieku i sytuacji jaka w europie i na świecie panuje.

Gość gość
A oto przykłady..."-Zabranie Polakom jako jedyny rzad w Europie Karty Praw Podstawowych /oslona na czas bezrobocia/"Przeciez to sprawka PiS i Lecha Kaczyńskiego..."- Polska tonie w długach; wszyscy, od noworodków do emerytów, jesteśmy zadłużeni po 21,5 tys. zł na głowę."Zadłużenie Polski top średnia europejska..."- Podatek katastralny od 2012 roku"Mamy rok 2012 i żadnego podaku katastralnego...:D:D:D

Gość gość
A wiec jak widac z tych przykładów, cytując te bzdury sama udowodniłas że nie masz pojęcia o tym co się w {Polsce dzieje...:D

Ah i jak już pisałam jestem PRZECIWKO PiSowi i PO :) więc żeby nie było że tu jakaś fanatyczka w berecie się wypowiada ;D

Gość gość
To że podatek katastralny nie jest planowany. Nie ma nawet projektów takowego i ustawy wprowadzającej coś takiego.A jak zapewne nie wiesz to projekt powinien być złozony w Sejmie. I czeka w zamrażarce. Potem wchodzi pod obrady co tyez trwa. Następnie jest odesłany do komisji sejmowej... Co znowu trwa parę miesięcy.Nastepnie wchodzi pod obrady i zostają wprowadzone zmiany. I znowu wraca do komisji.Potem Sejm uchwala. Nastepnie idzie do Senatu i procedura zaczyna sie od nowa... A po tym wszystkim podpisac musi prezydent.Tak że nie ma najmniejszych szans na to żeby zostało coś takiego wprowadzone w tym roku.Nie wspominając o tym, że rząd nie ma zamiaru wprowadzania takiego podatku.

a skąd wiesz czy go nie ma? Bo nie mówili w Faktach w TVN-ie? O ACTA też nie mówili :D

Gość gość
Nie.Bo mam znajomego posła z PO i pytałem sie go o to...

Gość nieogryzek
Tuskowi nigdy nie wierzyłam-w ogóle nie toleruję ludzi którzy nie robią nic innego jak tylko wszytkim sie podlizują a na tym jak do tej pory polegało jego "rządzenie" studiowanie przypadło mi na czas sprawowania jego rządów i to tez daje mi na prawdę dużo do myślenia...

ja od dawna powtarzam że oby w polsce coś sie zmieniło musiałby dyktator obalić rząd , wprowadzić wojsko na ulice, stan wojenny, niezbędne ale w chuj niewygodne dla ludzi reformy wprowadzić, wszystkie skanseny komunizmu w gospodarce wyjebać...skopiować z zachodnich instytucji i rozweiązań ile się da oczywiście inteligentnie adoptując do warunków polskich ...i nasze wnuki zyją w bogatym normalnym kraju w eurpie i minimum 20 gospodarce swiata. aha...zapomniałem, warunek :D ów dyktator musiałby być DOBRYM , iNTELIGENTnyM CZŁOWIEKIEM I PRAWDZIWYM PATRIOTĄ zans jak wygranie w totka dlatego lepiej pierdolić ię z ta chujową demokracją gdzie dwóch meneli przegłosuje profesora i autorytet wiatowy w dziedzinie gospodarki.

Yhy a mój wujek to Obama :D, no dobra to który to? hmmm? Pochwal się :). A nawet jeśli masz tego kolegę to po co miałby ci mówić coś co chcą ukradkiem, po cichu przepchnąć? :)

Gość gość
To Jerzy Fedorowicz który przez wiele lat byl moim dyrektorem w teatrze Ludowym...

Gość gość
Znamy sie tyle lat, że gdyby o czyms takim była mowa to powiedziałby mi o tym.Ale mówił mi, że ten podatek nie jest nawet rozważany...

No świetnie, ale nie wiem czy wiesz LUDZIE POTRAFIĄ KŁAMAĆ, szczególnie jeśli nie mają korzyści z mówienia prawdy ;0

Gość gość
Widzisz... Znam się tyle lat z Jurkiem że nie ma takiej mozliwości, żeby mnie okłamywał. Znam człowieka i wiem, że kłamstwem się brzydzi...

Gość dużapunkówa
ja tylko powiem, że na PIS nie głosowałam i nie zagłosuje. a na PO? mam jeszcze czas na zastanowienie, widzę błędy rządu i prosze mi tu bez formułek o tvn i gazecie!

ale nieazne klamta. nie ma nawet projektu ustawy...]]] gdyby po chcialo to prowadzi wprowadizloby to hurtem teraz razem emeryturkami itp i miec pozniej 2-3 n to by sobie wyborco odzykac dajac jakie ulgi bonuy kiełbbae;D skoro teraz tego nie wprowadzili, naet ie nie przymierzaja to ątplie by z biegiem kadencji to prowadzili

Gość nieogryzek
Shatyn Generalnie jest jeden powód. PO jest partia liberalna, kulawo, niedoskonale ale liberalną. shaty,czys ty na głowę upadł?? PO liberalna? Na jakim ty świecie żyjesz?

Gość gość
Nastepny idiotyzm.."- Sprzedaż gazu łupkowego USA i podstawionym firmom rosyjskim za ok 5% wartosci."Nic takiego nie nastąpiło ponieważ nie sprzedajemy takiego gazu...To troche żenujące wyp[isywanie takich głupot jakie ty zacytowałas...

oj tak....nie ma to jak wierzyć politykom :D naiwny jesteś. Tusk parę lat temu też mówił, że on będzie pociągami jeździł itp a teraz zasuwa wszędzie samolocikami :D, uwierzyli mu a on ich olał ;D i że urzędników będzie mniej i co? I jest ich coraz więcej :D i nie mów, że nie :P

Gość dużapunkówa
pi***dole te wasze jebane massmedia tvny i niezależne klerykały!!!

Gość gość
"Na jakim ty świecie żyjesz?"Na rzeczywistym...

Gość nie tylko faceci sa winni ;)
to co Pan Shatyn sobą reprezentuje to typowy objaw wyborcy PO WYPARCIE FAKTOW - wy jezdzicie po Polsce i nie widzicie ze wszystko albo zostalo sprzedane za zlotowke i doprowadzone do upadlosci , albo ktos robi kokosy - zerujac na ludziach zatrudniajac ich na umowy smieciowe... nie widzicie ze w Polsce wiekszosc ziemi lezy ugorem a zywnosc sprowadza sie z zgranicy , nie widzicie ze jest coraz mnie malych dzieci za to starszych ludzi coraz wiecej grzebie po smietnikach .... uwazacie ze tak musi byc bo jest kryzys - ale pomyslcie KTO SIE NA TYM KRYZYSIE WZBOGACIL ? UE TO NIE JEST KLUB ALTRUISTOW - w Brukseli trzeba byc twardym graczem i dbac o INTERES NARODOWY a tego Pan Tusk - NIE ROBI on zgina kark i sprzedaje nasze RAFINERIE BANKI nawet LASY chcial sprzedac Shatyn obudz sie a jak masz znajomego w PO to spytaj sie czemu nie dostaniemy obiecanych 300 mln euro :)

Gość gość
"naiwny jesteś"Nie znasz ani jednego polityka... I po co takie głupoty wypisujesz ?

Gość gość
"Shatyn obudz sie a jak masz znajomego w PO to spytaj sie czemu nie dostaniemy obiecanych 300 mln euro"A kto ci tak powiedział ?

Gość gość
"uwazacie ze tak musi byc bo jest kryzys - ale pomyslcie KTO SIE NA TYM KRYZYSIE WZBOGACIL ?"Ci co potrafili się wzbogacić...