Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczarowanaaaaa

pytanie do facetów......

Polecane posty

Gość zaczarowanaaaaa

Czy wy tylko patrzycie na wygląd u kobiet ?

Gość byk z jexdxcem
a kobiety mają coś jeszcze?

Gość zaczarowanaaaaa
wydaje mi się, że mają i to dużo...

Gość zaczarowanaaaaa
dodam, że każdej niedzieli zakradam się do kurnika sąsiada przebrana za lisa i wybieram kurom jajka

Gość sfasfasf
Podstawa to wygląd a później to już liczy sie klimat

Gość dfgbrdfgh
chyba tylko na wyglad patrza. Mojemu ostatniemu to ciagle pala stala

Gość ech......................
Kocham te podszywy :) ja patrze tylko na loki i małe piersi Potem to owszem patrzy się na inne rzeczy ale jak wyszukując z tłumu to ja tylko na to.

Gość zaczarowanaaaaa
kurcze, a ja myślałam, że patrzą też na charakter, poglądy, itp

oczywiście wiek też jest jest ważny dlatego preferuję panie po 60-tce

Mowilaś o wyłapywaniu z tłumu Więc skąd ma ktoś znać twoje poglądy?? Potem owszem patrzy się na zachowanie. Kołysanie biodrami charakter, zachowanie przy stole inteligencje itd. ALE TWOJEJ OSOBY NIE WIDAĆ NA MIEŚCIE PRAWDA ?? No chyba że kradniesz pety plujesz itd TO chyba naturalne że pierwsze musisz albo podejść do faceta. Albo porazić go wyglądem czy czyms.

Gość on-draszek
a mnie się podobają rudowłose pieguski z niebieskimi oczami ale takie to tylko występują w bajkach :(

Gość zaczarowanaaaaa
hehe po 60 ;) mam nadzieje że nie wszyscy faceci preferują ten przedział wiekowy... ;D

Kazdy sie patrzy na wyglad i nikt nie zaprzeczy, bo inaczej by klamal. Nie chodzi jednak o jakis konkretny wyglad, bo kazdy ma inny gust. Musi sie jednak cos podobac w dziewczynie, by na nia zwrocic uwage i pewnie tak samo jest w 2 strone. Musi miec "to cos" co urzeka, nawet jak widze to tylko ja ;) To tylko pierwsze wrazenie, potem liczy sie charakter.

Gość zaczarowanaaaaa
on-draszek - znajdziesz swoją dziewczynę z bajki ;)

Widzisz np to twoje zachowanie wskazuje na brak inteligencji i - u mnie. Przeciez kazdy normalny domysli się zę to podszyw. Po za tym twoje pytanie tez nie było mądre. Jesli nie widzisz się z kimś "co dzień" W pracy w szkole .To jak na mieście cię ocenia ?? Tylko przez wygląd. I zewnętrzne zachowanie. Według ciebie ktoś widzi twoje zainteresowania wschodnią kulturą pasienia krów na polach ryżu i wpływ ryżu i głębokoci wody na ilośc otrzymanego mleka.

Gość zaczarowanaaaaa
dzięki wszystkim za szczere odpowiedzi ;) choć tak trochę mogę was poznać ;)

Gość zaczarowanaaaaa
no sorry ja się tylko zapytałam tak ogólnie, czy zwracacie uwage na wygląd, nie powiedziałam czy na ulic, w szkole itp

Nie patrzę tylko na wygląd kobiety. Niesamowicie ważny jest jej charakter, to co sobą prezentuje, wartości jakie wyznaje. Kiedyś miałem ładną dziewczyną, ale co z tego jak charakter sfiksowany + mega szajba w czasie okresu.

Jak kocha to nie będzie mu przeszkadzała nawet szparka w poprzek. Jak nie kocha to jak kazdy normlany człowiek zwraca uwagę na wszystko a każdy ma inny gust

antyfanatyk ale dobrze pisza powyzej, jak osobe widzisz na ulicy, to nie znasz jej charakteru i jaka jest. Wtedy tylko mozna sie opierac na cechach zewnetrznych, a potem dopiero przy blizszym poznaniu mowic o pogladach, charakterze itp. Dodam tylko ze wyglad kazdej osoby jest interesujacy, ale nie dla kazdego. Kwestia gustu poszczegolnej jednostki ;)

Bo to jest tak, że uroda kobiety przyciąga faceta, ale to co ma w środku zatrzymuje go przy niej. Jest też tak, że czasem poznaje sie dziewczyny, które może najpiękniejsze nie są, ale widując taką osobę co jakiś czas, rozmawiajac z nią, wiele sie moze wydarzyć. Nie tylko piękni ludzie są skazani na miłość :D

Z tym co teraz napisales zgadzam sie juz ;) ale juz z tym ostatnim zdaniem przesadziles. Uroda to kwestia gustu, mi akurat czesto podobaja sie dziewczyny, ktore kumple okresliliby jako brzydkie ;) ktos dla jednego jest brzydki, a innego urzeknie cos.

Gość zaczarowanaaaaa
Pepi_ i antyfanatyk - chyba was po lubie ;)

Gość zaczarowanaaaaa
*polubię ;)

Ja tam z antyfanatykiem czesto mamy podobne zdanie w tego typu sprawach ;) My tez Cie lubimy ;)