Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przypomnialo mi sie o tym

Jezus Maria mam jutro wyjechać za granice a mój dowód...

Polecane posty

przypomniało mi się, że mój dowód osobisty jest nieważny...kompletnie o tym zapomniałam, znaczy się niby jest ważny, bo na dowodzie jest napisane, że jest ważny do 2018roku..ale tak naprawdę jest nieważny, bo zmieniłam miejsce zameldowania i nie wymieniłam go .czy przy ewentualnej kontroli to moze wyjsc na jaw?to ma byc praca w Holandii..ludzie pomozcie..

Gość eveveva
eee raczej nie będą tak skrupulatnie tego sprawdzać jesli w ogóle dopadnie cię kontrola :)

Gość djhwhfriw
ojej, ale to tylko adres, mam nadzieje, ze nie bedzie problemu. ale jak moglas taka gafe popelnic?:( i Ty chcesz pracowac?

Gość jaka gafe??
Bez przesady. Co ma praca do tego? Ja tez mam juz niewazny dowod. Musialam sie wymeldowac i nie jestem nigdzie zameldowana, nie wymienilam dowodu. Nikt mnie z tego powodu nie zwolnil ;)

no po prostu zapomniałam..mój brat tez ma dowód nieważny chyba z 3lata, jest bez meldunku, a nie ma możliwości zameldowania się gdzieś indziej..ale on pracuje w Polsce, mi chodzi najbardziej oto czy nie będzie kłopotów, nie wiem, że będę musiała wracać itp

Gość Nie będą tego sprawdzać
Musiałabyś chyba jakoś nieprzeciętnie zwrócić na siebie uwagę na lotnisku żeby ci zaczeli grzebać w meldunkach itd. Przy normalnym przekroczeniu granicy prawdopodobienstwo ze to sprawdzą jest żadne.

jade samochodem ;) wiem, ze teraz nie ma kontrol przy granicy w schengen, no ale czasem moze sie zdarzyc, dzieki uspokoilas/es mnie ;)