Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość james89add

jak przeprosic?

Polecane posty

Gość james89add

hmm od razu pisze, ze nie bylo zadnej zdrady :) po prostu nieporozumienie :) chcialbym sie dowiedziec od Dziewczyn co im sprawia najwieksza przyjemnosc od chlopaka. Jestem pomyslowy i spontaniczny-zeby nie bylo. Jednak chce wypasc lepiej niz dobrze. Planuje zaprosic Milosc do hotelu, kupic swiece zapachowe, wino zrobic masaz ... czy jest dziewczyna ktorej to by sie nie podobalo? Mojej musi, wiec czekam na propozycje.

Gość geniia
ja to bym jej wiersz napisała, tzn taką rymowankę xD serio. mogę Ci pomóc

Gość dziś na pomarańczowo
gdybym ja się pokłóciła z facetem, to raczej nie miałabym przy pierwszej okazji nastroju do hoteli, kąpieli, świeczek i masaży. wolałabym zwykłą rozmowę od serca i słowo przepraszam. a później może mnie zaskoczyć miłą niespodzianką :)

Gość nie znasz belli
racja ta wyżej. Ja wole rozmowe najpierw.

Gość endorfinaaaa...
myślę, że nie ma dziewczyny której by sie to nie spodobało:P Ale żeby nie wyglądało na to że chcesz ja kupic tym hotelem, winem i masażem;) Jeśli zwykle nie robiłeś takich niespodzianek może spróbuj ja po prostu przeprosic, wyjaśnic to nieporozumienie;) A hotel i te inne przyjemności zostaw na poźniej:)

Gość pomarańczowy aniołek
zadzwoń i wyjaśnij. będzie dobrze ;)

Gość mylitllepony^^
ja wole gadać;] a takie jakies swieczki masazyki duperele nie sa wogole w moim stylu wyybuchlabymsmiechem

Sprawdź co na nią działa. Czy głos (muzyka), czy zapachy, czy luksus, czy jedzenie, czy jakieś ekstremalne miejsce (adrenalina). Każdy ma trochę inne predyspozycje i inaczej odbiera bodźce. Jeśli to Twoja miłość to powinieneś wiedzieć.

Planuje zaprosic Milosc do hotelu, kupic swiece zapachowe, wino zrobic masaz ... czy jest dziewczyna ktorej to by sie nie podobalo? Mojej musi, wiec czekam na propozycje. Totalnie oklepane. NUDNE. Tendencyjne.

Ja bym proponował iść do miejsca gdzie mieszka i zaśpiewać jakąś serenade

Na przykład "La Donna e mobile" :D (dla niewtajemniczonych: "Kobieta zmienną jest") :P

Gość james89add
Ganiia... Hehe pisze jej co jakis czas wiersze w smsach,ktore pasuja do ostatnich wydarzen jakie miedzy nami mialy miejsce. oczywiscie sam ukladam :) hmm troche podpowiedzieliscie, jednak uznajmy teraz, ze nic nie przeskrobalem i po prostu dziewczyna ma widziec w moich staraniach cos czego z poprzednikami nie miala. Gram troche na gitarze. . . Pomysl z nakreceniem filmiku z jej ulubionym kawalkiem chce zrealizowac. Ogolnie, ta dziewczyna nie moze o mnie zapomnic... Co jeszcze pomoze :D ?

Gość koszysta
Prawda jest taka, ze jesli jej zalezy to pomoze cokolwiek, a jesli nie, to chocby wyprul flaki z siebie na nic sie to zda. Zycie. Ale pomysl z hotelem moim zd. kiepski.

Gość james89add
Ganiia... Hehe pisze jej co jakis czas wiersze w smsach,ktore pasuja do ostatnich wydarzen jakie miedzy nami mialy miejsce. oczywiscie sam ukladam :) hmm troche podpowiedzieliscie, jednak uznajmy teraz, ze nic nie przeskrobalem i po prostu dziewczyna ma widziec w moich staraniach cos czego z poprzednikami nie miala. Gram troche na gitarze. . . Pomysl z nakreceniem filmiku z jej ulubionym kawalkiem chce zrealizowac. Ogolnie, ta dziewczyna nie moze o mnie zapomnic... Co jeszcze pomoze :D ?

Gość james89add
Jeszcze jedna rzecz mi sie nasunela... a moze po prostu lekko odpuscic i nie byc az takim dostepnym i maksymalnie sie starajacym adoratorem? moze troszke pozwolc jej by za mna zatesknila? bo czasami mam wrazenie, ze staram sie za bardzo. chyba troche w granicach rozsadku ja ,, oleje,, by docenila czas gdy jestem. Bede sie odzywal rzadziej i rzadziej mowic o uczuciach. Dobry pomysl dziewczyny? :D

Hehe, odpuść, to i Ciebie odpuszczą. :D Powodzenia ! 🖐️

Gość james89add
Dlatego oleje jest w ,, ,, :) bede sie staral ale mniej nachalnie i rzadziej... po prostu dam troszke na wstrzymanie z moimi dzialaniami, bo tez nie moge jak pies z jęzorem na wierzchu za nia latac. Mysle, ze wtedy dla niej bardzo szybko sie znudze... ?

wiecej wiary chlopie w siebie. Nie znudzisz sie jej jesli sie Toba interesuje, a takie udawanie i krycie sie z uczuciami moze byc odebrane jako olewka i panna Ci podziekuje, pojdzie do tego, ktory sie bardziej nia interesuje.

Gość james89add
Czyli rozumiem, ze takie lekkie pasowanie moze przyniesc odmienny skutek...