Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekko zawiedziona

dzien kobiet a moj mezczyzna..

Polecane posty

Gość lekko zawiedziona

Dobrze o tym wie, zaglada na portale spolecznosciowe , telewizja itp. Mimo to nie uslyszalam od niego glupiego zyczenia, o kwiatku nie wspomne. Nie zalezy mi na prezentach tylko pamieci.. Mieszkamy razem, jestesmy ze soba dosc dlugo. Dostalam sms od ojca mimo ze nie mamy dobrego kontaktu, od wszystkich mezczyzn w rodzinie nawet od mamy :) a moj wybranek, no nic. Usmiecham sie, zartuje zeby nie pokazac po sobie smutku.. Ale w glebi duszy.. Ehhh.. Co to moze znaczyc? Nie jestem dla niego kobieta? Czy ktoras z Pan rowniez dzisiaj zostala rozczarowana?

W takim razie, złoż mu życzenie z okazji Dnia Mężczyzny 10 marca z nadmienieniem, że szkoda, że on Ci nie złożył życzeń w Twoje święto.

Gość inkyy
Tez bym byla zawiedziona i to bardzo..w sumie nie chcialabym takiego faceta

Gość wtf ludzie
Hehe, ja bym wygarnęła i nie rozumiem kobiet, które "cierpią w milczeniu". Mój złożył życzenia z samiutkiego rana.

Gość lekko zawiedziona
Ehh napewno zloze my zyczenia, ja o kazdych okazjach pamietam I niewyobrazam sobie zeby ominac w takim dniu MOJEGO mezczyzne.. Jest mi strasznie smutno..

Gość tralalalala2012
ale wieeele kobiet zapomina o tak nieistonym święcie jak dzień mężczyzny - ale to musi być wybaczone. Zbrodnią jest pominięcie dnia kobiet ...

Gość lekko zawiedziona
Wiesz to zalezy od osoby, ja to w sobie potrzymam I mu pewnie powiem. Uslyszalam od niego dzisiaj tylko 'I love you ' ale to mowi mi kazdego dnia.

Gość inkyy
Ja dostalam kwiatki od faceta i szefa,od faceta jeszcze pefumy i obiad namiescie hehe z piwkiem ,takze rozumiem ze JestCi smutno ..

Gość lekko zawiedziona
Ja jeszcze nigdy nie zapomnialam o meskim swiecie. Kobiety wymagaja pamieci, mezczyzna jest rownie wazny.

Gość wtf ludzie
Ale po co w sobie trzymać? Żeby nie sprawić mu przykrości? No on jakoś nie miał z tym problemu i olał.

Gość Supremus Dux
To z pewnością znaczy, że nie jesteś dla niego kobietą.

Gość lekko zawiedziona
Inkyy - zazdroszcze! ;(

Gość wtf ludzie
Można pomilczeć jak facet zapomni o urodzinach, imieninach. Ok, może wypaść z głowy w natłoku zajęć i trzeba mu się przypomnieć. Ale że jest dzień kobiet wiedział. Po prostu to zignorował. A ty chodzisz koło niego na paluszkach. I tego już nie rozumiem.

Gość A mój narzeczony wrzucił
życzenia dla wszystkich znajomych na fb a mi nawet słóweczka miłego z okazji dnia kobiet nie powiedział. Nie jesteś sama.

Gość lekko zawiedziona
Wtf ludzie- tak akurat w tym okresie nie chce go ranic, przedwczoraj zmarl jego chrzesny, dzisiaj byl pogrzeb, niestety pojechac nie moglismy bo mieszkamy w Norwegii.. On jest litwinem. Mimo tego zdarzenia, oczywiscie rozumiem jego, ciezko przezyc smierc.. Ale mimo to usmiecha sie, zartujemy jest normalny, wiec choc te zyczenia..

Gość pojebane jesteście
zastanowiłyście się przez chwilę co szczuka by o was powiedziała w tej chwili

Gość Przeciez to jest takie świeto
że nikt normalny sie nim nie przejmuje. Dzien kobiet, boze, no tragedia bo facet to olał. Rozumiem gdyby olał wigilię rodzinną i na nią nie przyszedł - tez bym była zaniepokojona, ale dzien kobiet? Nie przesadzacie przypadkiem?

Gość wtf ludzie
Ranić? Po prostu mu powiedz, że trochę ci przykro. To takie skomplikowanie? Kurczę...

Gość lekko zawiedziona
Oj.. To tak hamsko troche.. ( sorki jesli robie bledy w pisowni poprostu prawie wcale nie uzywam polskiego). Kazdej zlozyc zyczenia a Tobie osobiscie nie.. Moze myslal ze jak oficjalnie dla kazdej napisze to I Ciebie to dotyczy I na zywo juz nie musi?

Gość lekko zawiedziona
Masz racje wtf.. Mysle ze kobiety podchodza do wszystkigo bardzo emocjonalnie, takie juz jestemy. Wiec przesadzanie ,nie przesadzanie nie o to tu chodzi.

Gość A mój narzeczony wrzucił
Nie byłoby mi przykro, gdyby olał wszystkie kobiety...a tak to wiem, że pamiętał, tylko generalnie miał mnie gdzieś. Też mi się wydaje, że uważał, że na żywo już nie musi składać życzeń. no cóż... życie.

Gość lekko zawiedziona
Smutne.. Tak jak juz ktos doradzil mi I ja Tobie doradze zlozyc mu zyczenia na jego swieto, ale osobiscie.

Gość wtf ludzie
Mówię ci, powiedz mu. Bo będziesz się z tym męczyła. Mój olał moje imieniny w pierwszym roku jak się znaliśmy, to miałam doła :P A jak mu powiedziałam, to wyznał z rozbrajającą szczerością, że myślał, że to dla mnie nie ma znaczenia po prostu. I od tamtej pory już pamięta :) No fakt, czasem beznadziejnie głupio reagujemy przez emocje.

Gość lekko zawiedziona
Dzieki za rade, masz racje ze bede sie z tym dusic.. Tak prawda za duzo czesem emocji.. Ale coz.. Powiedz mi tylko jak mu to delikatnie powiedziec? Znajac siebie moge byc nerwowa o d**no ;(

Gość wtf ludzie
Ja mam tak samo. Jakkolwiek bym nie zaczęła, to i tak później jakimś cudem nie kończy się ani delikatnie ani z żartem tak jak miało być w założeniu. Wiem, że to źle, ale pracuje nad tym. Ja bym spróbowała coś w stylu "wiem, że masz teraz dużo na głowie,ale troszeczkę mi przykro, że nie usłyszałam dziś życzeń, ot wiesz takie babskie sentymenty". Hehe delikatniej się już chyba nie da:P

Gość Rarabummm
co to za facet żeby swojej własnej kobiecie nie złożyć życzeń i nie wręczyć tulipanka w Dzień Kobiet? Współczuję wam dziewczyny

Nie ważne są święta kalendarzowe, a pasja namiętność i spontaniczność. Z drugiej jednak strony każda okazja jest dobra do złożenia życzeń czy uczynienia miłego gestu :)

o matko... tragedia.. zazdroszczę problemów.

Gość lek
o przepraszam ja zawsze pamiętam o wszystkich, zdarzyło się męzowi parę razy " zapomniec" to i mi się zdarzyło zapomniec, potem sobie przypominał szybko..

Gość Serafina_90
Wiążecie się z byle kim, a potem narzekacie. :) Mężczyzna zawsze powinien pamiętać o takiego typu świętach, a jeżeli nie pamięta, ale mimo to ma wiele innych zalet to trzeba go sobie odpowiednio wychować. :) Najlepiej pochwalić przy nim innego mężczyznę, np. pochwal swojego tatę, że Ci złożył życzenia albo coś dał. Zazdrość działa mobilizująco. Mężczyźni nie lubią jak się chwali innych mężczyzn. :)