Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przecietniaraa

jednak wola plastik i pustostan.why?

Polecane posty

Gość przecietniaraa

Ostatnio weszlam na wioche i taka refleksja mnie naszla...mnogo tam slitasnych fotek z nk,fejsa czy fotki.Piekne lachony,z dziubkiem,tona tapety,czarne od solarki wypinaja sie do lustra.Nikt,absolutnie nikt mi nie wmowi,ze taka laska moze byc inteligentna.Pojde dalej-to sa pustaki.I teraz....komentarze pod zdjeciami sugeruja,ze najmniej co drugi by taka przelecial,a co trzeci ma takie cos w domu.Jak to sie ma do meskich deklaracji o uwielbieniu dla naturalnosci?Nie zaniedbania-naturalnosci.Czy mezczyzna naprawde zupelnie nie dba o to,ze jego panna ma IQ nizsze niz ameba?Rzecz druga...ja wiem,ze facet to wzrokowiec.Spoko..ale to przeciez jest brzydkie...a dwa, ze ja z kretynem do lozka nie pojde,bo to jak seks z deska.Z wybujalym ego w dodatku:/

Gość [pf,mp[f,
powiem ci tak mezczyzni to durne stworzenia i tyle

Gość przecietniaraa
Tak...no ale to juz wiem:) Mnie bardziej ciekawi co kieruje tym durnym samcem;) Nawet jesli szukam partnera seksualnego i chce fajnego ciala...to co mi po tym ciele skoro deficyt szarych komorek zaserwuje mi imitacje seksu?Ze co?Ze pojeczy?No w morde...:(

Gość r6uidh
Dla mnie takie laski to tępe zdziry i są idealne na jeden razy, czyli jeśli miałbym okazję to bym skorzystał i przeleciał taką ale tylko tyle.Osobiście bym się z taką nie związał bo mam dość swoich problemów żeby użerać się pustą idiotką.Co najgorsze szukam normalnej , szukam szukam i znaleźć nie mogę, trafiam ciągle na dziewczyny z problemami emocjonalnymi i nic nie wychodzi.

a ty byś wolała faceta z 5-cio centymetrowym członkiem( w zwodzie) czy z chirurgicznie powiększonym np do 16? Chyba wiadomo jaka odpowiedź...oni nie chcą dziewczyny, która jest płaska...Proste.

Gość przecietniaraa
No interesujace....a dlaczego nadaja sie na raz?W jaki sposob one sa pociagajace?

mamy mózg i fiutka ale krwi tylko tyle aby zasilić w stu procentach jedno z nich w danym momencie

Gość [pf,mp[f,
przciez on charakteru i mozgu nie wyrucha:o ile masz lat ze takie glupie pyt zadajessz;p

Gość przecietniaraa
O czym Ty kobieto mowisz?Ogarniasz temat?Piersi maja tez kobiety z mozgiem,naprawde.

przecietniaraa -> tylko ze jak się stoi w koncie, nie uśmiecha do facetów a nawet na nich nie spojrzy to raczej ciebie nie zauważą.

r6uidh- myślę, że jakby ci się trafiła dziewczyna z DOBRZE powiększonym biustem, niekoniecznie wielkim, to wcale byś jej nie odrzucił, chyba, że dla ciebie naturalne cycki są ważniejsze od dziewczyny. Można WOLEĆ naturalność, ale jeżeli jedyna naturalna, której się spodobasz będzie mieć takie piersi http://www.google.pl/imgres?q=piersi+p%C5%82askie&um=1&hl=pl&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl:official&biw=1280&bih=649&tbm=isch&tbnid=6ow4G1fzbQvpbM:&imgrefurl=http://swir.us/plaskie-dziewietnastki&docid=fOTeds7YSE8lBM&imgurl=http://stuff.swir.us/2008/01/05/plaskie-dziewietnastki.jpg&w=460&h=524&ei=D8xZT4uTH-X44QSt8fHkAQ&zoom=1 a druga, która będzie się tobą interesować takie :http://www.spatargi.pl/img/100.jpg to myślę, że wybierzesz tą 2-gą i niekoniecznie na 1 raz, bo jakby miała poukładane w głowie to może i na dłużej. :)

Gość przecietniaraa
Pf...chyba sie nie rozumiemy.Zalozmy,ze jestes singielka otwarta na jednorazowa przygode.Poznajesz faceta z fajnym cialem.Nie musisz go kochac ale zamienic pare zdan musicie.Po owej wymianie on okazuje sie kretynem.Nadal chcesz sie z nim przespac?Bo ja juz wiem,ze bedzie kiepski i nie mam zamiaru czasu marnowac lub parsknac smiechem w trakcie.Chyba proste?

aha i przyjmujemy że 2-ga ma piersi poprawione prze chirurga :)

dlacyego oceniasz książkę po okłądce???? skąd wiesz że nie jest inteligentna? ;)

Gość przecietniaraa
Lev....ja nie powiedzialam,ze nie mam powodzenia i stad zale:) Usmiecham sie i nie burmusze.Ja widze jak ma wiekszosc mezczyzn i to mnie zadziwia:)

ok, ale ty też możesz być kretynką i dlatego nie masz faceta, który cię chce :) i na 100% nie dlatego że nie masz poprawionych piersi :)

Gość przecietniaraa
Ja nie oceniam wszystkich a jedynie te od rzeczonych zdjec.Chcesz mi wmowic,ze laska umieszczajaca takie foty w necie jest inteligentna?Nie ma takiej opcji,wybacz.

Gość wwrrr
Tos sobie wybrala miejsce do badan. Nie wiem nawet dokladnie, co to jest wiocha, ale juz z brzmienia widac, ze miejsce na poziomie. Teraz dla porownania przeprowadz te same obserwacje w przyslowiowej bibliotece.

Gość przecietniaraa
Ramtata...do kogo Ty pijesz?I o co Ci chodzi z tymi piersiami do cholery?

dziwna niekonsekwencja oceniasz laseczki z fotki po wyglądzie i lateksowych leginsach a jednocześnie masz pretensje do facetów że oceniają na podstawie wypukłości pod bluzką :) 🖐️ jeśli tutaj nie widzisz sprzeczności tzn. że Twoi koledzy po prostu szukają inteligentniejszej ;) 🖐️ operacja cycków da CI raczej niewiele 😴

Gość przecietniaraa
Ktos ma gorszy dzien widze.Ja mowilam o badaniach?Mowilam,ze to miejsce na poziomie?Jesli liczysz na to,ze ten jeden mezczyzna w bibliotece(przyslowiowej?) nie poleci na taka to chyba mieszkasz w lesie.

przecietniaraa -> nie rozumiesz teraz już prawie nie ma prawdziwych mężczyzn tylko jest kupa chamów i cwaniaków myślących mniejszą głową ;)

Gość przecietniaraa
Nie no...ja sie juz zgubilam.Mam nadzieje,ze to nie do mnie bo ja zupelnie o czym innym pisalam.

Gość marrrrika
rentata i te i te cycki które zaprezentowalaś sa prawdziwe i przestan pierdolic że wolałabyś mniejsze:( żal żal

Levviatan ma rację :D same chamy i cwaniaki - tylko on jeden - ostatni - jescze trzyma poziom :classic_cool: 🖐️ prawda Levi? ;) :classic_cool:

Gość wwrrr
Jesli ktos ma gorszy dzien,to chyba Ty, ja akurat nie jecze, ze faceci wola pustaki.

lol, a czy wy nie rozumiecie, że bardzo wiele dziewczyn robiących takie operacje, stawia na naprawdę delikatną korektę? Może np mieć znaczną różnicę w wielkości piersi i źle się z tym czuje, więc nie widzę powodu, by ich nie poprawiła, jeśli ją na to stać. A takie jak autorka nazwie ją pustą dziwką. A sama pewnie ma 100 kompleksów, jest płaska jak deska i nikt jej nie chce, więc musi odreagować. A na kim? Na dziewczynach, które mają powodzenie, niekoniecznie mając sztuczne piersi. Zanim je poprawiły większość też miała powodzenie. Może te na zdj mają prawdziwe. Nie widziałaś chyba skanów dokumentów z operacji. A to, że robią sobie takie i takie zdjęcia to już nie twoja sprawa. mają prawo. A, że niektórzy inteligenci oceniają po pozycji do zdjęć jest żenujące. Może pod zdjęciem był podpis: haha wypróbowałam tą pozycję do zdjęć-dziuubek!!

Gość wwrrr
Alez oczywiscie, ze wola. Ilez to widac na codzien takich z facetami, i to jeszcze tymi najinteligentniejszymi.