Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przecietniaraa

jednak wola plastik i pustostan.why?

Polecane posty

Gość wwrrr
Ramtata, przeciez ona slowa o sztucznych cyckach nie napisala, cos sie tak uczepila? Masz poprawiane i Cie ubodlo?

marrrrika: ja nie powiedziałam, że wolę mniejsze, właśnie napisałam że te 2-gie wybierze większość- w domyśle tak być powinno! Przeczytaj co napisałam lol... I chciałam założyć, że poprawione będę tej wielkości, co 2-gie.żeby obalić mit, że sztuczne to muszą być balony wielkości arbuza.

Gość sweet maleństwo
oj tam oj tam, zazdrosne jesteście :D o mnie pewnie też powiedziałybyście "plastik", ale mam to gdzieś ;) Na solarium nie chodzę, ale nie jestem blada, jakoś zawsze jestem choć trochę opalona :) A włosy mam naturalne blond, dość jasne a dodatkowo rozjaśniam naturalnymi sposobami więc wyglądają jak farbowane :) Lubię się pomalować, oczy, usta, podkreślam urodę :) Lubię ciuszki białe, różowe, niebieski - są słodkie :) I wysokie kuszące szpilki :D Zawsze staram się być "zrobiona" :) Powodzenie mam duże , wiem, że laski są zazdrosne :P I na pewno przeciętny facet wybrałby mnie, dbającą o siebie umalowaną, wystrojoną, niż jakąś dziewuchę bez makijażu , nijakimi włosami rozpuszczonymi lub w kitku w jakiś szarych ciuchach :)

włosy w kitku są fajne :P czego chcesz :P poza tym wrzsucasz wszystkich do jednego wora 🖐️ dlaczego wszyscy wolą i wszystkie wolą - czy wszystkie wolą koksów??? pewnie niektóre tak czy wszystkie wolą inteligentów - pewnie niektóre tak? ❤️

Gość przecietniaraa
Jecze?Lo matko...to juz zapytac nie mozna?Jak czegos nie wiem to pytam.Rzeczywiscie potworne.Nic o operacjach ani piersiach tam nie bylo.A jesli chodzi o mnie to mam takiego mezczyzne, ktory mi odpowiada.Wiem,ze w kazdej chwili moze zapragnac takiej panny skoro wiekszosc pragnie.Trudno.Interesuje mnie zwyczajnie co faceta interesuje .To wszystko.

o właśnie ..... każda tutaj spełniona w miłości, zajęta i super szczęśliwa :D ale grzebie w necie i łamie sobie głowę dlaczego faceci wolą takie a nie takie :) 😴

Gość jolicaaaaa
odpowiedz jest prosta, bo facei to wzrokowcy ja sama mam kolege, który mówi ze szuka normlanej laski, nie dziuni, nie solary tipsiary, a jak mu wysłalam zdjecie koleznki to od razu ja odrzucił, ja mu sie niby podobałam, ale sumie stwierdził ze mogłabym schudnąc, on nie toleruję ani grama zbednego tłuszczu i cycki maja być też duże a ilaska inteligentna, więc wsumie się nie dziwie że on normlanj nie moze znaleśc skoro nie daje im szans:/

Gość do sweet malenstwo
Przestan twierdzic, ze nie pomalowana to zaniedbana, o.k.? I ze roz i biel jest lepszy od szarego. Ja sie nie maluje, mam idealna cere, wlosy ciemnoblond - nie farbuje ale uzywam naturalnych odzywek, sa lsniace, naturalna ciemna oprawa oczu. Nosze niskie buty, ale mam dlugie nogi i lubie szarosc :) mam szare oczy. Nosze kitke. I nie jestem zaniedbana! A ciuchy mam szyte przez krawcowa...

Gość sweet maleństwo
dyrektorke bo to takie przeciętne... większość tych szarych dziewczyn ma włosy rozpuszczone albo w kitku. Ja zawsze staram się coś ożywić, tu jakiś koczek, spineczka, opaska, czasami kilka kosmyków podkręconych i już jest super efekt. :)

Gość przecietniaraa
Ramtata...teraz doczytalam Twoj post.Nie interesuja mnie Twoje silikonowe,cudne piersi.Nikogo dziwka nie nazwalam.Ja pisalam o dziewczynach/kobietach przerysowanych,robiacych wygiete zdjecia do lustra i zamieszczajacych je na nk np. DOCIERA?? Mam duze piersi,ktore nie sa idealne.Jak wszystko we mnie.Nie nadymaj sie bo Ci zylka pojdzie.Yhh.

wwrr: bo nie pisałam do autorki, lecz do r6uidh o naturalności. I nie, nie miałam poprawianych piersi, bo są dość duże jak na moją sylwetkę i jakoś nie potrzebuję :)

uważasz że facet popatrzy na podkręcony fantazyjnie loczek lub grzywkę??? :D nie żartuj - to zauważy tylko tWOJA PRZYJACIÓŁJA i to tylko taka która wie że jesteś na tym punkcie uwrażliwiona :P faceci lubią ucztować oczami - im więcej widzą a jednocześnie NIE WIDZĄ tym lepiej :P innymi słowy im bardziej ciuch podkreśla krągłość tym lepiej :P stąd uwielbienie dla plastikowych ledżinów i tym podobne . to przecież oczywiste :)

ale ja się nie nadymam, ja mam świetny humor :D dzięki mojemu facetowi i nic go nie zepsuje :)

Gość sweet maleństwo
do sweet malenstwo wybacz ale sądzę, że wyglądasz nieciekawie, tak typowo i przeciętnie: płaski buciorzyska, szare ciuchy, brak makijażu i ciemny blond wygląda myszowato, do tego kitek. I ja: szpileczki, kolorowe ciuszki, ładny makjaż jasny blond ciekawa fryzura. I jak sądzisz, kogo wybrałby facet? :)

Gość przecietniaraa
Dyrektorke...lepiej Ci?Nie jestem super szczesliwa,nie mam idealnego zycia,nie zarabiam milionow i nigdy tak nie mowilam.Nie siedze w necie specjalnie wyszukujac.Chociaz jasne,zdarza mi sie poprawiac samopoczucie w gorszy dzien:) Trafilam na jedno,obejrzalam drugie...przeczytalam komentarze i stad pytanie.

przecietniaraa Dyrektorke...lepiej Ci?Nie jestem super szczesliwa,nie mam idealnego zycia,nie zarabiam milionow i nigdy tak nie mowilam.Nie siedze w necie specjalnie wyszukujac.Chociaz jasne,zdarza mi sie poprawiac samopoczucie w gorszy dzien Trafilam na jedno,obejrzalam drugie...przeczytalam komentarze i stad pytanie. po prostu wietrzę podstęp i ściemę 😴 to wszystko 🖐️ wybacz jeśli neisłusznie :D

Gość sweet maleństwo
dyrektorke tak faceci widzą loczek itp, jeśli jest ładnie zrobiony oczywiście, upięty jakąś spineczką :) nieraz mi facet mówił "a kto to ma takie loczki" czy coś :P spróbuj to zobaczysz:)

wydaje Ci się 😴 dzieckooooo.... mówi CI komplementy bo wie że ostro się do tego przykładasz i że sprawi CI to przyjemność -;) jak inaczej jeśli masz więcej niż 16 lat i się łapiesz na te teksty to 😴

no ja myślę, że bardziej im się spodoba wesoła dziewczyna z loczkami, czy tam inną wymyślną fryzurą, niż szara mysz.

Gość przecietniaraa
Podstep?Nie...jestem zbyt przecietna na podstepy;) Pytanie nie nalezalo do najmadrzejszych ale i nie mialo na celu wywolania okolicznosci do wywyzszenia sie:)Serio.

a ja myślę że jedni wolą wystylizowane na dzieci - czyli kolorowe z oczkami... a inni wolą eleganckie a'la business woman :) proste - trzeba wyczuć albo sprawdzić w praktyce na co bardziej reaguje - przecież to widać :P

Gość sweet maleństwo
ramtata no właśnie dobrze powiedziałaś :) a nie chodzi o to że się łapie na te teksty , po prostu miło usłyszeć komplement :) i uwierz dyrektorke ale faceci zauważą różnicę między smętnie wiszącymi rozpuszczonymi włosami, a ładnie upiętymi ze spineczką i loczkiem :P

Gość do sweet malenstwo
Ciemny blond i w ogole kazdy kolor wyglada dobrze, jesli pasuje do twarzy. Mam dlugie, geste, ciemne wlosy. Moze i nie wyrozniam sie, jesli chodzi o ubior, ale zapewniam Cie, ze Ty tez. U mnie w miescie, na ulicach polowa kobiet ubiera sie tak, jak napisalas - bialy, rozowy, blekitny i szpilki.

przecietniaraa Podstep?Nie...jestem zbyt przecietna na podstepy Pytanie nie nalezalo do najmadrzejszych ale i nie mialo na celu wywolania okolicznosci do wywyzszenia sie Serio. ja nie widzę u CIebie wywyższania się - wręcz przeciwnie - jeśli coś się przebija to raczej nienajwyższa samoocena 🖐️

Gość sweet maleństwo
no pewnie że eleganckie kobiety podobają się facetom, wszystkim! Każdy wolałby elegancką, zabraną niż jakąś szarą mysz.

też sie często nad tym zastanawiam, jednak odpowiedzi brak. faceci to kłamcy i tyle. pewnie mówią tak tylko dlatego, bo myślą, że taka i tak by nie zwróciłaby na nich uwagi. a jak przyjdzie co do czego to lecą jak pies za su.ką.

"a inni wolą eleganckie a'la business woman" oooo to szara mysz, ubrana na szaro i rozpuszczone włosy to teraz business woman....No popatrz, jak to się zmienia ubiór ludzi biznesu. To chyba faceci w biznesie chodzą w szarych dresach i snują się po kontach.

Gość sweet maleństwo
do sweet malenstwo no i fajnie, że tak chodzą, kobiety powinny dbać o siebie :) a jak ja się nie wyróżniam, to Ty już na pewno nie .:)