Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyslijwypowiedzg

jak znalezc prawdziwego chlopaka?

Polecane posty

Gość wyslijwypowiedzg

takiego ktory nie ma w glowie siecki, ktory ma pasje , bedzie mnie szanowal i wspieral czy wy ogole wierzycie jeszcze w milosc?

Gość Men Struacja
gejowo.pl

Gość fgj7i
Widzisz ja mam pasje, hobby, uczciwie pracuję, jestem wysoki, przystojny i zaradny, z poczuciem humoru i dbam o dziewczynę jeśli kocham i co ? los taki że od dwóch lat samotny i nie mogę trafić normalnej dziewczyny.

Gość Supremus Dux
A gdzie znaleźć prawdziwą kobietę, która ma pełne piersi, wąską talię, średnio szerokie zaokrąglone biodra, odstający tyłek i uda szersze od łydek ?

Gość wyslijwypowiedzg
ja sie dzisiaj rozstalam z kims, kogo lubie ale nie mozemy byc razem. oddalabym wszystko, zeby poznac kogos takiego on ktory mnie szanuje, jest zaradny, umie zmotywowac do dzialania i zepchnac z lozka kiedy nie chce wstac moze kiedys bedzie dane spotkac takiego drugieg:((

no to wychodzi na to, ze mam prawdziwego chlopaka heh:d i tak jak najbardziej wierze w praawdziwa milosci:):D oczywiscie...:D moj chlopak, pozadnie i z przyszloscia mysli o zyciu, nie mysli o tym aby byle dotrwac do jutra, tylko mysli dalej, na dluzej, zreszta ja mam tak samo pod wzgledem charakteru sie dopasowalismy :D a pasje tez ma, ale potrafi, oddzielic je od zycia codziennego, jego pasje nie zabieraja mi go na caly dzien, czy na kazda wolna chwile;) a jak najbardziej, szanuje mnie, kocha, wspiera, pomaga itd.:) poki co jestesmy ze soba 3 lata i ani razu sie nie poklocilismy na powaznie...wiadomo kiedys pojawia sie klotnie bo to jak w kazdym zwiazku, ale jak na razie jest idealnie. i jestem baaardzo szczesliwa u jego boku:)

Gość wyslijwypowiedzg
Marlenka tylko pozazdroscic wierze, ze ja tez kiedys znajde bedzie ciezko, ale bede cieprliwa

Również się zgadzam. Mój chłopak także jest inteligentny, uzdolniony, ma swoje pasje.. tak się złozyło, że nawet powiązane z moimi. Kocham go bardzo, i oboje nawzajem siebie wspieramy. I mam nadzieje, ze bedzie tak trwac juz zawsze :)

Gość vvvvc
prawik ty jestes oferma ?

autorko:) z pewnoscia takiego znajdziesz, to po prostu chodzi o czas;) sam sie znajdzie jak to sie mowi:D trzeba trafic na tego jedynego:D pokochasz go, i potem nawet jego male wady beda nie zauwazalene dla ciebie;)

Jeśli będziesz bardzo wierzyć w swoje marzenia to kiedyś one się spełnią. Być sobą dbaj o swoją godność miej pasje wiarę w prawdziwe uczycia a pojawi się w twoim życiu ktoś kto doceni twoje poświęcenie i zalety.

Widocznie szczescia mu brakuje. Dlatego zeby sie dowartosciowac, wyzywa sie teraz na kobietach. Nie martw sie ego skoczy do góry jak znormalniejesz !!!!

Gość wyslijwypowiedzg
dzieki kochani, bo ja teraz po tym moim rozstaniu zastanawiam sie czy jak kiedykolwik znajde kogos takiego on. on mi mowi, ze znajde lepszego, ale wiecie jednak serce troche boli. ale wierze, ze jednego dnia znajde takiego ktory bedzie mnie kochal, wspieral , szanowal i okdrywal ze mna swiat teraz juz ocieram lzy i ide do pracy Wszystkim zycze duuuuuuzo milosci !!!!!!!