Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lili lu

do facetów! spójrzcie na siebie!

Polecane posty

Zanim zaczniecie narzekać na polskie kobiety, że grube, że nie wygladaja jak modelki i rzucicie jedną dla drugiej "lepszej", to SPÓJRZCIE NA SIEBIE!!! Wygladacie jak sflaczałe wymiociny! My robimy wszystko, by być piękne, ale Wam i tak źle! PATRZCIE i podziwiajcie jak powinien wyglądać PRAWDZIWY FACET Wy siury niedołężne!!!! http://images2.fanpop.com/images/photos/3000000/RAMMSTEIN-TILL-LINDEMANN-rammstein-3076559-460-640.jpg http://i.pinger.pl/pgr143/c541c31900293c604d11ed04/daniel-craig-7.jpg

Gość ddde
to jakis alfons

Gość Osama BinLaden
Jakiś taki faszystowski niedojebek.

Gość groszek02
o kurwa co to? po pierwsze stare i brzydkie to ten ćwok mój ojciec jest ładniejszy od nich a jest naprawdę szkaradny

Gość Ale ty masz
wypaczony gust kobieto .Współczuję ci z całego serca.

ciekawe jak ty wyglądasz, bo sądząc po tym jak piszesz - to jak jakis GEJUS

mogę się założyć że same chuchra a nie faceci się odezwali o obniżonym ego.

Gość ***sweetie***
o masakra:) jak mozna napisac zeby facet tak wygladal... jak co drugi by byl taki jak ten ze zdjecia to ja bym les zostala:)

Gość ddde
tak powinny wygladac kobiety

Levviatan , zbaczając z tematu.. ostatnio miałam przyjemność robić chudej kobiecie masaż i byłam w szoku.., czułam same kości i to nie było przyjemne, sama dążę do chudej sylwetki, ale bez przesady. trzeba mieć za co złapać, bo to jest zwyczajnie przyjemne, ale nie mówię tu o 100kg tłuszczu.

Gość Osama BinLaden
Podnieca cię kobiece ciało?

Przychodzi zrozpaczona kobieta do lekarza i skarży mu się, że jak mąż wraca z pracy to ją bije. Codziennie. Kobieta błaga lekarza o pomoc, bo jej bardzo ciężko. Lekarz daje kobiecie zioła, które ma zaparzać i zleca, aby jak mąż wróci do domu, szła od razu do łazienki i płukała gardło ok 30 minut. Kobieta stosowała się do zaleceń. Przychodzi do lekarza po miesiącu i jest zachwycona. Mówi mu, że mąż przez ten miesiąc ani razu jej nie uderzył, że te zioła sa cudowne a lekarz jest cudotwórcą. W końcu pyta lekarza jak działa ta terapia. A lekarz odpowiada :" trzeba po prostu umieć zamknąć mordę"

powiem jeszcze jedno. wku**ia mnie niesamowicie to, że MY KOBIETY same sobie to robimy - gdy jest mowa o grubości, to jeździmy po sobie równo, potrafimy swojej przyjaciółce wbić nóż w plecy za to że jest ladniejsza.. a jak jest mowa o facetach i ich wyglądzie, to milczycie.

Gość [pf,mp[f,
lili tak jest skonstruowany swiat sama go nie zmienisz

Gość [pf,mp[f,
xxxxxxxxxx a jak nie ma takiego ciala to co??

Gość xxxxxxxz
a jak nie ma takiego ciala to co?? to pora zaczac cwiczyc

Gość [pf,mp[f,
i uczyc troche photoshopu tez?jak pani na zdjeciu;)?

Ale to prawda że niektórzy żle wyglądający wymagają wyglądu modelek i gdyby nie ich kasa żadna by nie chciała nawet z nimi gadać. Ja się tym nie przejmuję bo na takich kozaków znajdzie się większa kozaczka. A Ci co dobrze wyglądają i modelki wybierają no to cóż trzeba się z tym pogodzić i nie walczyć, nie zazdrościć i nie psioczyć. A Ci panowie to akurat nie w moim typie.

UwazajNaMnieOn tak nie wyglądam, bo jestem jedyna w swoim rodzaju. a na swojego męża na pewno nie wybiorę jakiegoś gbura dla ktorego liczy się tylko wygląd partnerki, przy czym sam o siebie nie dba. to tyle w temacie.