Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lili lu

do facetów! spójrzcie na siebie!

Polecane posty

bo nie myślałam, że komuś innemu on też może sie podobać :P fajny jest :D zwykle podobają mi sie faceci, którzy nie podobają się innym :D

UwazajNaMnieOn xx010@tlen.pl'; nie moge patrzec jak ludzie kalaja pojecia to szok nie moge patrzec jak ludzie zrównuja pewnosc siebie do wygladu nie moge patrzec jak ludzie zrównuja atrakcyjnosc tylko do wygladu trzeba byc strasznie plytkim lilu nie chce mi sie ciebie czytac sorry zawsze w pierwszej kolejności patrzy się na wygląd, i nikt mi nie wmówi że jest inaczej, oczywiście później dochodzi do tego reszta...

cygareta dla mnie Till zawsze był ideałem mężczyzny. jest potężny i mega seksowny. życzę nam obu takiego faceta :) uwazajnamnieon wiesz co? chyba mylisz tkanke tłuszczową z mięśniową. :]

Gość liliu a mialaś z nim kontakt
fizyczny aby oceniać jego ciało? :D

typowy facet, a nie pizda :) jak widze tych wygejowanych pizdusiów to żyć mi sie odechciewa.

cygareta.. dokładnie! nie jest nafaszerowany sterydami to widać, bo ci co się nimi faszerują to te mięśnie takie obrzydliwe mają, a Till to "kawał dobrego, zdrowego mięcha" że tak powiem. nie jakis lamus "z kaloryferkiem" i ogolona klatą

spoko kazdy moze pomarzyć :D lepiej zejść na ziemie mi nigdy nie podobały się chude modelki :D z krzywymi nogami :D poprostu nie trace czasu juz nie na szukanie idealu :D

Gość uważaj, rozmawiasz
tu z kimś poza sobą? ;D

Gość lyn.
Till Lindemann- mój ideał mężczyzny.

Gość bezpańskie podszywe
no właśnie patrze jak wygląda prawdziwy facet i tak sobie myślę, że do niego pasuje tylko prawdziwa kobieta. Prawdziwa, a nie zrobiona, bo tylko takie do okola mozna spotkać. Solarka, tapeta, farma, botoks, zrobione cycki, itp i nawet o takiej kobiecie nie mozna powiedzieć, że jest ładna, bo nie wiadomo jak wygląda z racji, że jest tylko zrobiona :(

Gość bezpańskie podszywe
* farba, nie farma :D

Gość gość
Bezpańskie podszywe i w ogóle cała reszta: Co myślicie o tej całej Sophi Thomalli i o jej związku z Tillem?

Gość gość
Polaczki cebulaczki grzybaczki- tak to do was. Ruszcie d**y i nie p********e, że się nie da, že każda laska to suka. Tak, są takie suki, ale o wiele więcej jest normalnych. A co do was kobiety i tego waszego Lindemanna, pomijając całą jego twórczość i biorąc pod uwagę zachowanie: pieprzy prawie każdą laskę po koncertach nawet będąc w związku (byłem na kilku koncertach, wiem co tam się działo po). A co do jego budowy, widziałem wielu polskich facetów o lepszej budowie ciała niż lindemann . A twarzy też nie ma za pięknej, nos jak klamka od zachrysti, jakieś takie dziwne krzywe usta, pociągła morda z dziurami i wyłupiaste gały. Do tego ta sama fryzura od lat, tyle że w innym, bardziej tandetnym kolorze. I to jest ideał?