Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lili lu

do facetów! spójrzcie na siebie!

Polecane posty

UwazajNaMnieOn-ani przez chwilę nie odniosłam wrażenia,że autorce brak pewności siebie.Wprost przeciwnie-tak napisać mogła tylko ładna kobieta,świadoma swej atrakcyjności,która chce równie atrakcyjnego partnera.Twoja dziwna napastliwość świadczy o tym,że czujesz się brzydki i w związku z tym bierzesz w obronę tych nieatrakcyjnych polskich mężczyzn ,o których mowa... ;P Ja tez spotykam wielu brzydkich,niezgrabnych,śmierdzących nawet!!!,brzuchatych mężczyzn,którzy potrafią bardzo krytycznie objechać z góry do dołu każdą nie ABSOLUTNIE PIĘKNĄ kobietę.Trochę samokrytyki i realizmu panowie! Absolutnie piękne to są tylko po photoshopie -do wiadomości tych naiwniaków,którym się marzy taka kobieta;P

A jak facet jest nieźle ubrany, ma uprasowane i czysty... to żona widać się stara (85% zadbanych mężczyzn jest żonata, albo... mamusia dba)

Gość lord stront+++
Lev Nie będę szukał, bo mi się nie chce. Jeśli chcesz, coś udowodnić, to sam szukaj. Mówisz, że się starają. Ty się starasz? Coś z tego wynika w relacjach z kobietami? :p

widac ze autorka ma problemy sama ze soba bo inaczej po co mialabys zakladac ten post co mnie to obchodzi o mnie myslisz mam to gleboko gdzies mam wlasne zycie i gówno mnie obchodzi zycie innych polakow tym bardziej zakompleksionych laseczek twojego pokroju i jakis tam niuansow miedzy laseczkami a grubasami

po 2 oczywiscie ze cie nie znam i nie oceniam oceniam tylko twoje wypowiedzi a z nich jasno wynika ze autorka ma jakis problem ze cos ja gryzie tu niechodzi o to ze ktos ma brzuch czy jest szczuply w koncu nawet facet z bruszkiem moze byc bardzo pewny siebie :] ostatnio ogladalem taki program na tvn style i byli tam ludzie zdeformowani i bardzo piekni ci zdeformowani mieli o wiele wiecej pewnosci siebi niz ci piekni :D pozdrawiam was wszystkich i zycze :D wiekszej pogody ducha

uwazajnamnieon czasem warto się przynajmniej zastanowić nad tym co inni do ciebie mówią, nie musisz tego od razu brać do siebie, albo to przyjmiesz, albo nie. ale ty aż nadto bronisz swojego, bo boisz się zobaczyć prawdy - że jesteś takim facetem o jakim piszę!

Troll Inaczej dziecko neostrady, pokemon atakujący fora dyskusyjne swoim bezsensownym i głupim StYllEm Pi$h@n!@ oraz licznymi błędami ortograficznymi. - HeYn@$hKa Mi$h!@CkOo PooKl!k@$h? $kOoMc!ooJ mUj BlOoGa$hEk, OkEj? - A kysz mi stąd trollu! w którym miejscu ja troluję??

Gość merkury
gruby facet wygląda ciagle jak facet-tyle że grubszy - wolno mu, pije piwo i dużo je, gruba laska wygląda jak grube babsko,-jej nie wolno tak wyglądać w żadnym wypadku

grubi, zaniedbani faceci są tak samo oblesni jak grube, zaniedbane baby. Tylko niektórym się wydaje, że w przypadku facetów "zapuszczenie się" jest dozwolone.

pewnie sie wam nie podoba bo to zdjecie z jego mlodości w tamtych czasach byście szalały na jego punkcie.

Gość zestersowany26
pierwszy to jakiś niemiecki heinrich albo wolfgang !!!!!

nie moge patrzec jak ludzie kalaja pojecia to szok :D nie moge patrzec jak ludzie zrównuja pewnosc siebie do wygladu nie moge patrzec jak ludzie zrównuja atrakcyjnosc tylko do wygladu trzeba byc strasznie plytkim :D lilu nie chce mi sie ciebie czytac sorry

że ja niby tylko na wygląd patrzę? to wy faceci przede wszystkim. więc dlaczego JA nie moge mieć przystojnego partnera? hm? przystojny=zadbany. na pewno nie będę z jakims obdartusem.

Gość lili mam pytanie
pokaż swoją sylwetkę bez twarzy. ciekaw jestem czy masz jakiekolwiek podstawy aby wymagać od polaków czegokolwiek.

o ja, nie czytałam wcześniejszych postów, ale ten pierwszy to wokalista Rammsteina :D nie spodziewałam sie tego :D