Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lili lu

do facetów! spójrzcie na siebie!

Polecane posty

Gość Chrupak10
jedno jest pewne nikt o grubej nie marzy tylko zzgrabne sylwetki sie liczą sam jedną zostawiłem bo wydawał mi sie gruba jak ją obejmowałem albo coś w tym stylu :D

mam wraenie ze nikt cie nie bedzie chcial bo jestes zakompleksiona skoro narzekasz na polskich facetow to moze najpierw pokaz sama siebie mysle ze brakuje ci pewnosci siebie sama mówisz ze wyglad nie jest wazny a drugi raz ze wazny i tak w kolko mysle ze masz cos z glowa

sądzę że ona po prostu szuka faceta tam gdzie nie powinna lub stworzyła sobie bajkowy ideał którego szuka a tak naprawdę żadne facet taki nigdy nie będzie.

Uwazajnamnieon na pewno ci się nie pokaże gburze, poza tym chyba nie umiesz czytać, bo dla mnie wygląd jest ważny, ale mówię o tym, że wy Polacy strasznie krytykujecie polskie kobiety, a sami o siebie nie dbacie tak jak powinniście.

Gość [pf,mp[f,
lilu zrozum ze mezczyzni to ograniczone stworzenia durne agresywne i gwaltowne traktuj je poblazliwie:) to nic cie nie zdziwi

Levviatan Ogólnie wszędzie, jest to powszechne na forach, w mediach.. drażni mnie to strasznie. Kobiety bardzo krytycznie podchodzą do siebie, mam wrażenie, że dla facetów liczy się TYLKO wygląd.

Gość Chrupak10
niektórzy dbają nie każdy facet jest niezadbany .. prosta piłka

Gość [pf,mp[f,
no bo sie tylko wyglad liczy:o co ty z ksiezyca spadla?charakter to mily dodatek

Gość [pf,mp[f,
wiesz jak bylam mloda tez naiwnie wierzyulam ze mezczyzni to silni, opiekunczy, wspaniali ludzie ktorzy opiekuja sie rodzina,dziecmi itp gowno prawda kazdy facet to tani kiepski bzykacz ktory marzy o twoim ciele dzieci????wiekszosc to wpadki, zyjemy w katolickim kraju wiec sa przymuszani przez rodzine, otoczenie do slubu z brzuchata potem ona traci wyglad a oni lataja na boki,rozwody odpadaja niby dla dobra dzieci i wiekszego dobra wspolnego majatku:) taki zmeczony facet czasem, uderzy, czasem wypije ale z tym to roznie

a największym błędem jest to, że my na to pozwalamy... i wciąż chcemy byc dla nich najlepsze.. sama się czasem na tym łapię, ale na pewno nie pozwolę na to, by tak ktos mnie potraktował.

lili lu -> bo jesteśmy wzrokowcami to raz. a dwa zawsze na początku dobierając partnera instynktownie patrzy się na jego wygląd.

Gość [pf,mp[f,
:) wyluszczylam ci jak na prawde wygladaja zwiazki a ty swoje he mezczyzna to obcy czlowiek rodzina to dzieci, rodzice, rodzenstwo ;)

wiesz no napewno nie jestem gburem to po 1 ale coz musisz sobie uswiadomic ze fajny facet to nie taki co fajnie wyglada bo nie wyglad swiadczy o ubraniu :D sama zablyslas na chwile a potem zgaslas bo pisanie z toba to flaki z olejem i pewnie taka sama jest rozmowa z toba

uzalasz sie nad soba co tylko swiadczy ze brakuje ci pewnosci siebie :D i to obniza twoja atrakcyjnosc i nic tutaj wyglad nie pomoze chodzbys miala cyce jak donice!!!!

uwazajnamnieon nawet nie wiesz jak się mylisz. ale co możesz wiedzieć o mnie po kilku postach na pieprzonym forum.. może jakbyś zobaczył moje cycki to inaczej byś ze mną gadał.

Gość [pf,mp[f,
"1 ale coz musisz sobie uswiadomic ze fajny facet to nie taki co fajnie wyglada bo nie wyglad swiadczy o ubraniu " tutaj chyba cos pomyslies

Gość lord stront+++
Przeginacie z tym wyglądem. Wszyscy i kobiety i mężczyźni. To co pokazują media, to jest jedna wielka ściema. Kłamstwo szlifowane każdego dnia. Doskonale wiecie, że żadna z tych kobiet, nie wygląda tak codziennie, jak na tych zdjęciach, lub jedynie podczas sesji zdjęciowej, lub wyłącznie na ekranie, po korekcji :D W najlepszym wypadku, mają lepsze okresy, gdy trzymają wagę, gdy niesamowicie o siebie dbają, ale i wówczas nie wyglądają, tak jak na zdjęciach z ogłupiających pism. Przecież o tym wiecie! Ale i tak się do nich porównujecie, gdy one wcale takie nie są! Porównujecie się do kreacji stylistów, fotografów, grafików, czyli nie do kogoś, osoby, tylko do CZEGOŚ, czego NIE MA! Wszystkie te gwiazdy i gwiazdki, są zwykłymi kobietami z ulicy. Są takie jak WY, tylko uroda, wygląd, jest ich narzędziem pracy, więc się o nią starają, ale przecież, nie same. Mają od tego sztaby fachowców, a i tak, gdy zaliczają kolejne deprechy (ach czemuż, czemuż, nie są szczęśliwy, skoro tak piękne :classic_cool:) detoksykacje i inne gówna. Zdecydowana większość z nich, ma od cholery, jak to dziś mówią :D "urodowych" braków, które są tuszowane i wychodzą głównie na zdjęciach robionych bez przygotowania (nawiasem mówiąc, te niespodziewane foty, też bardzo często są fałszywe, bo przeginają w drugą stronę, w stronę brzydoty). Chcecie wyglądać lepiej, to przede wszystkim się ruszajcie, jakiś sport, dobra dieta i sensowne kosmetyki i dobrze dobrane ubrania. Nie musicie wyglądać jak zjawy z okładek, bo nawet ich pierwowzory, tak nie wyglądają. To jest FIKCJA.

fakt palce mi szybko chodza jak cholera mialem na mysli to ze nie wyglad swiadczy o facecie i ze fajnie wygladajacy facet nie znaczy fajny facet :) ale coz nie znam cie ale z tego co napisalas to uzalasz sie nad soba i brac ci pewnosci siebie zapewniam sie ze nie patrzalbym na twoje piersi lubie miec kontakt z osobami z ktorymi dobrze rozmawia ktore doceniaja moja elokwencje

Gość ORTULOG
ona wygląda na niski zły cholesterol

Daniel Craig jest chyba gejem, a Belucci bez photoshopa jest owszem, ładna, ale nie tak jak na tej focie. Nie macie innych zmartwień?

Gość [pf,mp[f,
my wiemy ze to photoshop;P faceci sadza ze cwiczenia hehe

to prawda, są we mnie dwie sprzeczności - jedna to ta którą przedstawiam, a druga to chęć bycia taką pieprzona dziewczyna z okładki. chciałabym mieć faceta, ale się boję, że będzie mnie traktował jedynie jako rzecz, którą zużyje i pójdzie dalej. może jak będę starsza (mam 20 lat), to inaczej na to wszystko spojrzę i poznam faceta inteligentnego i kochającego? nienawidzę tego w sobie ze taką wagę przywiązuje do wyglądu, nienawidzę tego, że inni też, jestem więźniem we własnym ciele. to jest choroba tych pieprzonych czasów.

Tak powinien wyglądać facet http://www.google.com/imgres?hl=pl&sa=X&biw=1366&bih=643&tbm=isch&prmd=imvnsol&tbnid=IewsomCAnC3w4M:&imgrefurl=http://www.kellyolexa.com/body/tag/hugh-jackman&docid=KsyY2fif4vCpeM&imgurl=http://www.kellyolexa.com/storage/hugh_jackman300.jpg%253F__SQUARESPACE_CACHEVERSION%253D1298338620749&w=300&h=400&ei=--hZT5yACISO8gPXnt3jDg&zoom=1&iact=hc&vpx=310&vpy=134&dur=941&hovh=259&hovw=194&tx=113&ty=137&sig=111111950855914678742&page=2&tbnh=153&tbnw=112&start=27&ndsp=33&ved=1t:429,r:1,s:27 I zgadzam się z autorką,że większość polskich facetów,to zaniedbani ,NIEDOMYCI,NIEDOPRANI,niezgrabni pseudo-mężczyźni z wielkimi wymaganiami co do urody kobiety...