Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SUCHA SZORSTKA SKÓRA

Sucha skóra na całym ciele :/

Polecane posty

Gość gość
Warto raz na jakiś czas wykonać zabieg w profesjonalnym gabinecie kosmetycznym. Bardzo dobrze to wpływa na stan cery. Ja byłam ostatnio na rewitalizacji w Akademii Medycyny Estetycznej Ursynów i jestem bardzo zadowolona z efektu tego zabiegu. Moja skóra jest odżywiona i bardzo nawilżona.

Gość santamarta
Zawsze w okresie jesienno zimowym zaczynam mieć problemy ze skórą - strasznie mi się przesusza i mam odczucie ściągnięcia. Znalazłam kiedyś w aptece serię kosmetyków z firmy Atopis, których założeniem jest głębokie nawilżenie, dlatego też się na nie skusiłam. Swietne produkty. Dawno nie miałam tak mocno nawilżających kosmetyków.

Gość gość
Polecam kremy i balsamy z olejem z wiesiołka GAL. Idealne kosmetyki dla suchej i podrażnionej skóry. UWAGA konkurs fotograficzny: Zrób zdjęcie naturze i wygraj atrakcyjne nagrody. Już 3 września rusza III etap konkursu fotograficznego zatytułowanego "Kolory natury" organizowanego przez producenta leków, suplementów i kosmetyków, firmę GAL. http://gal.com.pl/konkurs-foto-2018/o-konkurs ie-2018.html

Gość gość
Wywaliliśmy chemiczne kosmetyki GAL bo nie spełniają standartu dla zdrowego potraktowania skóry ludzkiej,czytaj drobnym makiem skład o ile jeszcze napiszą ! Prawdziwa pani domu dla piesków i kotów kupuje tylko ekologiczne i koniecznie robione w aptece, bo niestety zwierzęta bardzo cierpią i się drapią bo zalani jesteśmy chemikaliami w tych wszystkich kosmetykach tak reklamowanych jeden przez drugiego,a chodzi o koszenie kasy a nie o zdrowie dzieciaczka, dorosłego czy ukochane zwierzątko.

Gość joannak44
A brałyście neoglandynę? Super efekt! To są dobre suplementy diety na bazie kwasów tłuszczowych! Bardzo polecam, mnie pomogło :)

Gość malgosia200
ja brałam negolandynę i efekt rewelacja, naprawdę mi bardzo pomogło na całe ciało:)

Gość ariena

A brałycie neoglandynę, bardzo dobry suplement diety na suchą skórę właśnie:) Kwasy omega i olej z ogórecznika w składzie, bardzo polecam;)

Gość olop

mnie pomogły suplementy diety neoglandyna - super działają na skórę, nawilżająco, ja miałam mega suchą, łuszczyła się, okazało się, że problem leżał w braku odpowiedniej ilości kwasów omega 3-6-9

Gość madziaks33

ja stosuje płyn do mycia i mocno nawilżający balsam od Atopis - super nawilża skórę, to zasługa oleju konopnego który ma w składzie

Gość ThinkBlink

Przy suchej skórze ważna jest systematyczność, szczególnie zimą. Mnie ratuje codzienne stosowanie balsamu do ciała z solanką i rumiankiem Cosnature.

Gość Daria

Masło do ciała z serii vegan friendly od Bielendy z olejkiem kokosowym <3. Oj tak... Niezależnie od pory roku, to masełko ratuję moją skórę, bardzo fajny produkt o genialnym, lekkim i przyjemnym zapachu ;p

Gość Eliza

Mi przeszło dopiero po Elodermie, którym zaczęłam smarować regularnie skórę. Zniknęły czerwonkawe miejsca i podrażnienia. To tak, jakby człowiek dostał produkt na odczulanie i w końcu mógł spokojnie przetrwać dzień. Alergików jest coraz więcej, a nasza skór a większe potrzeby i trzeba wybierać świadomie. 

Gość Gonna

Eliz, ja chyba też wypróbuję. Patrząc na moją skórę trzeb zacząć działać skuteczniej, bo mam wrażenie, że zrzucam skórę jak wąż. Nie wygląda to atrakcyjnie.