Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfijnwsljcfdasl

czy to dobry pomysl?

Polecane posty

Gość jfijnwsljcfdasl

Niedlugo zostane mama,nie planowalam tego dziecka,to moja druga ciaza..ale ciesze sie,synek ma 1,5roku i na 2gie urodziny dostanie rodzenstwo. Prawie wszystkie rzeczy po małym(waniuenke,lezaczek,gleboki wozek,wiekszosc ciuszkow) oddalam potrzebujacej maie gdzies z lubuskiego. Szczerze-nie chce mi sie znow kupować tych wszystkich rzeczy,zwyczajnie szkoda mi kasy i czasu na to wybieranie,i takie tam...poyslalam ze moglabym kilka rzeczy pozyczyc od znajomych-wozek,lezaczek i inne,wiem ,że sie zgodza ale czy wmojej sytuacji wypada. Nie jestesmy biedni...

Gość jfijnwsljcfdasl
Myślałam,żeby skontaktowac się z tą dziewczyna której dałam to wszystko ale zwyczajnie zgubiłam kontakt...więc odpada..

ja bym wózka nie pożyczyła, wiadomo że nie wróci do mnie w takim samym stanie. Kup używane

Gość jfijnwsljcfdasl
bez przesady,wozkiem glegokim bede jezdzila 5mies..potem mniej bo zima,sama dalam dziewczynie wozek w stanie idealnym,spacer.mam

Szczerze to Ciebie nie rozumiem. Piszesz że nie jesteś biedna.... Więc co za problem kupić potrzebne rzeczy dla dziecka? Mnie gdyby było stać na wyprawkę to bym się wstydziła chodzić od znajomego do znajomego by pożyczyć ciuchy,wózek,łóżeczko :o ....I jeszcze sie tłumaczysz "że się Tobie nie chcę" .

Gość jfijnwsljcfdasl
No nie jestem biedna,ale tez nie szastam kasa na prawo i lewno..ostatnio kupilam lezaczek za 300 zl,ktory uzywalam tylko 2,5mies. Po za tym wykanczamy dom i zwyczajnie mi szkoda..

jak znajomi chętnie pożyczą to super dla Ciebie. Ja tylko pisałam, że osobiście bym nie pożyczyła

Przecież takie kupowanie (o ile nas stać) to sama przyjemność :D Ja wózka też bym raczej nie pożyczyła, jeżeli bym wiedziała, że będzie mi jeszcze potrzebny, tak samo leżaczek. Albo ciuszki. Przecież dzieci się brudzą itd, to już nigdy nie wróci do nas w takim fajnym stanie. Co innego, jak masz znajomych, którzy mają takie rzeczy na zbyciu. No to wtedy to ja rozumiem. Ale żeby pożyczać?

Gość mama zaraz 3jki
A ja uwazam ze to dobry pomysl,w czasach takich a nie innych zarobkow i cen rzeczy dla dzieci. U nas wrodzinie 4rka dzieci wychowała sie na jednym wózku,lezaczku,krzeselku do karmienia