Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie_wiem_20_

Czy umrę ? Boję się, że coś mi grozi

Polecane posty

Gość nie_wiem_20_

2 dni temu patrząc w monitor chyba pierwszy raz w życiu zakręciło mi się w głowie, ale wewnatrz, z ekranem monitora było wszystko ok. Już trochę wcześniej dziwnie się czułem, od tamtego czasu boli mnie głowa, najgorzej jak zamkne oczy np. przed zasypianiem. Często otwieram oczy lub przewracam się na boki, bo po zamknięciu ból się nasila, mam uczucie napełniania się głowy powietrzem. Jakby miała zaraz wybuchnąć. Najdziwniejsze, że po zamknięciu oczu tak mam, za dnia np. teraz czuję w czole i trochę nad czołem takie lekkie kucie, nie nazwałbym tego bólem, ale nie jest przyjemnie, ogólne nudności, jestem senny. Czasem jednak ból się pojawia...nie wiem jak to inaczej opisać. Dodam, że jakbym teraz zamknął oczy na kilkanaście sekund co najmniej, to przy otwieraniu czuję ból między oczami.

Gość nie_wiem_20_
Sen ani tabletka nie pomogły. Nie robiłem jeszcze zimnego okładu na czoło, ale to raczej też nic nie da...

Gość nie_wiem_20_
Jeszcze dodam, że jak zamknę oczy na te kilkanaście sekund (nieważne czy siedząc, czy leżąc), to mam problemy ze złapaniem powietrza, oddychaniem. Nabranie powietrza związane jest trochę z wysiłkiem.

Gość to że umrzesz na pewno
to mogę ci zagwarantować. A co ci grozi - tego nie wiem :-)

Gość nie_wiem_20_
Co mi pomoże, jakiś lek do 15-20 zł ? :(

Na pewno żaden lek Ci nie pomoże. Lepiej wybierz się do lekarza. A tak to może spróbowałbyś sie zrelaksowac? Poszukaj sobie technik relaksacyjnych w internecie, jakieś metody oddychania, rozluźnienia. To moze być napięcie, które umiejscawia się w głowie.

Gość nie_wiem_20_
Nie, nie żyję w stresie. Spokojny jestem. Może jednak jakiś lek w tabletkach lub płynie? i tak zamierzam iść do apteki, zimny okład na czole, sen ani tabletka nie pomogły :(

Gość nie_wiem_20_
jak zamykam oczy jeszcze gorzej się czuje, nasila się ból, głowa jakby powiększa się w środku

To jak pójdziesz do apteki to moze zmierz sobie cisnienie. I ogólnie polecałabym lekarza, bo z głową nigdy nie ma żartów...Może przemęczyłes sobie oczy wpatrując się w monitor, tak też może być. Bardzo często glowa boli od wysilania oczu: ja tak mialam na wykładach, kiedy musiałam mrużyć i wysilać oczy, żeby cos przeczytać to potem łęb mi PĘKAŁ az płakałam z bólu...Położ się w ciemnym pokoju, okład na głowę, oddychaj i rozluźnij sie, to powinno pomóc. A jak nie pomoże to do lekarza..I koniecznie zmierz sobie ciśnienie

Gość gość
Ciągle czułam się poddenerwowana, wszystko mnie irytowało byłam wiecznie zmęczona ,nic mi się nie chciało. Czasem miewałam dobry nastrój a nagle mi się on psuł z byle powodu. Męczyło mnie dosłownie wszystko, nic mnie nie cieszyło ,marzyłam o tym żeby mieć wreszcie spokój. Za namowa koleżanki borykającej się z podobnymi problemami zamówiłam rytuał oczyszczenia aury ze strony http://energiaduchowa.pl . Po jakimś czasie od tego odzyskałam motywację do działania i pewność siebie. Znowu czuję się jak za swoich młodzieńczych lat.

Gość gość
Moja sąsiadka miała podobnie,wszyscy wmawiali jej nerwicę itp,od kilku lat nie żyje.Młoda dziewczyna z tętniakiem w głowie.Kilka lat narzekała,zrobili z niej hipochondryka a dziś nie ma jej na tym świecie.