Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestersowany26

siostra dziewczyny

Polecane posty

Gość zestersowany26

mam taki oto problem ... bo jak sie kocham z dziewczyną u niej w domu to za karzdym razem mimo dzwi zamknietych na klucz jej siostra puka do drzwi i o cos prosi ... i mimo braku odpowiedzi puka do skutku ... gadałem z moja żeby pogadali ale mimo to ona nadal puka ... czy mam jej otworzyc i sprzedac jej kilka "ciepłych słów "????

Gość Noode
Nie. Po prostu powiedz przy pierwszej okazji, że chcecie być sami i żeby wam nie przeszkadzać.

jak zapuka to krzyknijcie że jesteście zajęci i tyle. albo wcześniej idźcie do niej i spytajcie czy moze chce coś od Was bo zamierzacie spędzić trochę czasu sami i nie chcecie żeby jak zawsze pukała Wam w drzwi w tym czasie.

Haha, skoro ona robi to celowo, to wy celowo nie zamykajcie drzwi. Niech wejdzie w trakcie waszych zabawi, jestem pewna, że ucieknie z płaczem :D

Gość zestersowany26
może to sposób nie zamykac dzwi bo przecierz moja z nią gadał a nic nie dało ...

Gość nixk powinien być
" zANALfebeciały" dlatego ponieważ ; a) pasuje do niego :classic_cool: b) pewnie to uprawiał ze swoimi kolegami na lekcjach J polskiego . c) .... jak macie jakieś ciekawe pomysły dopiszcie :classic_cool: takich trzeba " tempić " nie daj bóg jeszcze kiedyś wybiorą go na prezydenta , albo premiera :o:o:o bo talent do wciskania kitu ma :D:D:D 🖐️

Gość fjsljfslkj
zaproś ją do ruchania będziesz miał zaliczone 2 siostry :D