Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość treerse

50 latek zaprasza mnie na obiad ja mam 22lata jak mu odmówic??

Polecane posty

Gość treerse

skoro wczesniej z nim pisalam i załadował mi konto ? :/

Gość Martusia...
Spieprzaj, dziadu!

Gość treerse
no własnie ze nie prowo, poznałam go na portalu internetowym załadowal mi konto zeby mogla z nim popisac :O i teraz pisze ze chce sie spotkac i dzwoni a ja nie odbieram i na tym portalu tez do mnie pisze

Gość treerse
nie moge napisac spieprzaj dziadu bo jestem miła :O i wie jak wygladam :O po co w ogole 50 latek pisze do 22 latki ? masakra podal kod to wiadomo ze skorzystam i teraz mysli ze jak postawi mi obiad to pojde z nim do łozka? a ja jestem dziewica :O serio moze to brzmi jak prowo ale nie jest :O

Gość treerse
szyybko co mu napisac???

pytasz po co on pisze z 22 latką, pewnie po to samo po co 22 latka pisze z 50 latkiem... skoro sie nim zainteresowałaś to musiałaś brać pod uwagę, ze on pewnie chce seksu, bo czego innego? napisz mu, ze nie jesteś zainteresowana, bo w grę wchodzi tylko internetowa znajomość a nie spotkania.

Gość treerse
nie zainteresowałam sie nim to on pisal to wkoncu odpisałam a nie jestem chamska :/

Gość a co sie stanie....
jak cie wygrzmoci taki fajny 50 latek doswiadczony?? Ma juz doswiadczenie i wie o co biega i cie wprowadzi w swiat seksu. Spotkaj sie na bzykanko.

Gość treerse
nie najlepiej mi sie z nim pisze, czasami jest wrecz chamski :/ po drugie wyglada na te 50 lat w zyciu bym sie nie przemogla zeby sie spotkac z nim na seks :/

Gość treerse
chyba bede musiala zmienic numer a mam juz go 5 lat :/

Gość a co sie stanie....
e tam przesadzasz. Dojrzali sa najlepsi!!!!! I bedzie konto na komorze doladowywal czesciej.

nadstaw mu też dupy, skoro nie chcesz być chamska :D do mnie też często piszą stare dziady, ale ich olewam. Po cholere mam z nimi gadać? poza tym co mnie obchodzi co jakiś dziad o mnie pomyśli?:D asertywności dziewczyno

Gość a co sie stanie....
Nie przesadzaj 50 to nie dziadek . Dziad to jest kolo 70 tki. 50 latek jeszcze wiele potrafi!

Gość yy...
"Miło z Twojej strony, że mnie zapraszasz, jednak nie umawiam się w świecie realnym z ludźmi poznanymi poprzez Internet."

Gość treerse
dla mnie to jest chore prawie 30 lat róznicy a Ty namawiasz bo pewnie sam masz te 50 lat :O

Gość treerse
ooo dobre dzieki :D napisze mu tak :)

Gość a co sie stanie....
Ja mam 30 i rucham sie z 56 latkiem:) i jest bosko!

Gość treerse
moze Tobie odpowiada seks z dziadkiem i taka jego dziadkowa mentalnosc i dziadkowe gadanie ale nie mi :/

Gość 30latek bez dwóch latek
a z 30 latkiem? ja nie mówie o mechanicznym puken-puken tylko normalnie dać się poderwać, jakieś kino, kolacja... co do twojej sytuacji, musisz wyraźnie nakreślić granicę dopuszczalnych kontaktów, a może wogóle z nich zrezygnować skoro był w stosunku do Ciebie chamski... jak ktoś ma 50 lat to można po takiej osobie oczekiwać pewnej stateczności, a juz na pewno odrobiny kultury...