Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AgnieszkaWWWW

ATAKI PANIKI..................

Polecane posty

Gość ejjj bruneta
taka jedna bruneta leviatan, to tak jakbyś zakładał że samą siłą woli zmienisz sobie tętno czy ciśnienie krwi..... hahahahahaha prawie umarlam ze smiechu,dobre:D:D:D:D:D:D hehehehe:D

Gość fdegdergt
ja sobie pomagam meliska i nervosanem ..ataki paniki zmalaly, fakt ze dalej mam lęki no ale nie mam zamairu truc sie psychotropami

Gość bssena
tez mama jesli w ogole to jest uleczalne..bo czytalam,ze latami mozesz sie faszerowac lekami,a i tak ci nie pomoga.

Gość bssena
fdegdergt psychotropy niszcza,racja,ale meliska nic tu nie pomoze!

Gość taka jedna bruneta
trzeba ogólnei dbać o swój układ nerwowy nie pić kawy, dbać o zdrową dietę, sen, ćwiczenia fizyczne myśleć pozytywnie i takie pierdoły objawy nerwicy się nasilają gdy brakuje magnezu, wit z grupy B, jesteśmy przemęczeni, zestresowani a meliskę sobie można strzelic dla kurażu lub jako placebo

Wydaje mi się, że może jest to spowodowane jakimiś złymi wspomnieniami może w dzieciństwie przeżyłaś jakąś traumę, przykrą sytuację?

Gość tez mama
uleczalne owszem ale może powrócić

Gość AgnieszkaWWWW
Czarna porzeczka* Nic z tych rzeczy...Dodam,ze zawsze bylam osoba pogodna,wesola,lubiaca ludzi...Ja nie wiem skad to cholerstwo do mnie przyszlo:o

Gość tez mama
pojawia się nagle w skutek długotrwałego lub nagłego stresu

AgnieszkaWWWW -> a może to nie ma źródła psychicznego tylko fizyczne? zatrucie czymś? brak lub nadmiar witamin?

Gość AgnieszkaWWWW
Levviatan Nie ma takiej opcji,za dlugo to trwa,poza tym dbam o swoje zdrowie...

Gość alekksanndrra
Lek bawi sie ludzkim zyciem,to straszna choroba wyniszczajaca organizm

Gość berttttttta....
Sama cierpie na fobie juz od 4 lat i powiem wam, ze nie wiem jakbym przezyla te lata gdyby nie leki, ktore przepisal mi psychiatra. ktos, kto sadzi, ze latwo mozna to wyleczyc sila woli grubo sie myli. Ktos, kto nigdy nie mial atakow paniki nigdy nas nie zrozumie. Nie rozumiem dlaczego ludzie maja tak zle nastawienie do lekow. Ja biore leki, po czasie zmniejszam dawke a gdy jestem podleczona przerywam na jakis czas. Gdy objawy wracaja znowu zaczynam brac leki. Wole je brac i normalnie zyc niz meczyc sie cale zycie pijac meliske, ktora w naszym przypadku nic nie pomaga.

Gość AgnieszkaWWWW
berttttttta chcialam sama sobie z tym poradzic,ale widze,ze to bez sensu i wizyta u psychologa jest nieunikniona

AgnieszkaWWWW -> tylko że możesz zatruwać się czymś co od ciebie jest niezależne.

Gość takasamicaaaa
Levviatan a masz lepszy pomysl??????????

Gość dgfhm,,,,
Moze masz za duzo stresu?

Gość pinda25342
dgfhm,,,, ej a kto go nie ma w dzisiejszych czasach?

Gość AgnieszkaWWWW
dgfhm,,,, ze stresem,to jest raczej umiarkowanie...raz jest go wiecej,raz mniej...

Gość ktośś.
ja mam ataki paniki, gdy przechodzę koło grupy młodzieży, serce wali mi tak, że mam wrażenie, że zaraz wyskoczy i zaczynam się dusić, nie mogę złapać powietrza :o

Gość Pytanie...........
Masz ataki paniki jak idziesz do banku?

Gość AgnieszkaWWWW
Pytanie........... Tak...

Gość berttttttta....
AgnieszkaWWWW - ja tez na poczatku probowalam sobie sama z tym poradzic. Wlasciwie to nie wiedzialam co sie ze mna dzieje i tez myslalam, ze to stres itp, ale ataki zdarzaly sie coraz czesciej w coraz to innych sytuacjach. W pewnym momencie zdalam sobie sprawe, ze sama sobie z tym nie poradze, ze nie da sie po prostu i to jest niezalezne ode mnie. Cos w moim mozgu siedzi i decyduje sobie za mnie i kieruje calym moim zyciem. Doszlo juz do tego, ze kombinowalam co by tu zrobic, zeby uniknac danej sytuacji. Jak nie wstawic sie w urzedzie, albo na jakims spotkaniu, jak nie wyjsc z domu, nie odebrac telefonu... Tak nie da sie zyc na dluzsza mete.

Gość l.hill
z powodu dlugotrwalego,silnego stresu nabawilam sie nadcisnienia,nerwicy i paru innych rzeczy.Ataki paniki mialam codziennie.Doszlo do tego,ze nie chodzilam wogole na piechote.Ale jezdzenie tez bylo udreka.Moglam jezdzic tylko takimi drogami,gdzie wrazie czego moglam sie zatrzymac.Jesli ok.10 min.jechalam i nie bylo takiej mozliwosci-atak paniki.Myslalam,ze zaraz zemdleje.To trwalo ok rok.teraz jest o wiele lepiej,ale zdaje sobie sprawe,ze to moze wrocic

Gość jjkkjfg
współczuje bo wiem czym sa lęki , to nie ataki paniki tylko lęku , ja przeżyłam jeden atak paniki i do konca zycia ie zapomne, powykrecało mi przy tym rece i nogi na jakis czas ,ale to to nic bo ból psychiczny jest taki jak umieranie . współczuje wszystkim którzy maja te problemy

Gość AgnieszkaWWWW
jjkkjfg Mozliwe,ze to leki tak jak piszesz,a nie ataki paniki...Ale to jest naprawde straszne!!:(

Gość przytrea
Agnieszko musisz koniecznie skonsultowac sie z lekarzem,sama sobie nie pomozesz

Gość AgnieszkaWWWW
wiem wiem,tylko jakos ciezko mi sie do niego wybrac...:o

Gość nnnnerwica
to jest cholernie ciezka choroba!!!