Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AgnieszkaWWWW

ATAKI PANIKI..................

Polecane posty

Gość AgnieszkaWWWW
Ja wiem,ale chcialabym pogadac z osobami,ktore tez sie z tym mecza:( Opinie sa mi niepotrzebne...:(

Gość zlsssnicaaaaaaaaaa
ja mialam atakipaniki. p[ierwszy dostalam kiedy bylam na zakupach,spacerowaqlam sobie po sklepach..i nagle zakrecilo mi sie w glowie zrobilo goraco,nogi mi sie trzesly, usiadlam na lawce...serce myslalam ze mi wyskoczy z klaty,rece mi zdretwialy i trzesly sie tak potfornie ze nie moglam telefonu utrzymac w rece i slowa powiedziec. bylam pewna ze umre za chwile na zawal serca. kobieta ktora siedziala na lawce obok zadzwonila po pogotowie. zdiagnozowali atak paniki...a tysiac pytan sobie zadawalam dlaczego i skad to sie wzielo.. od tego czasu sie zaczelo..strach wejsc do pociagu, do sklepu. isc ogolnie miedzy ludzi. a jak probowalam walczyc sama z wlasnymi myslami i szlam do sklepu po minucie zaczynalo mi sie robic dokladnie to samo co za pierwszym razem..i uciekalam szybko do domu. poszlam do lekarza po leki..a ten mi powiedzial ze za mloda jestem na takie leki..i ze wszystko siedzi w mojej glowie. rozmawialam z nim bardzo dlugo, i pomoglo. od 3 lat nic sienie dzieje!! musisz przelamac sama swoje mysli ze cos sie stanie. ja tak zrobilam. mowilam sama do siebie przez 15 min. nic mi nie jest..i wiesz ze pomoglo. nic sie nie stalo:)

Gość AgnieszkaWWWW
zlsssnicaaaaaaaaaa Bardzo Ci wspolczuje:(,Ze mna az tak zle nie ma...

Gość zlsssnicaaaaaaaaaa
Juz mi przeszlo, czasem jak sie zdenerwuje to mnie dopadaja mysli ze cos sie stanie ale odrazu sobie tlumacze ze bedzie ok..i musze sie uspokoic. Mam nadzieje ze tobie sie uda tez. Sprobuj moze wlasnie sobie wmowic ze nic ci nie jest. Badz silna a sie uda ;).

Gość jjghkj
leczyłam sie w klinice nerwic w warszawie , lęk kiedy przychodzi dochodzi do pewnego pułapu a potem spada , trzeba przetrzymac i nie panikowac bo wtedy jakbysmy dodaali oliwy do gasnacego ognia . liczenie od 27 do zera .

Gość zlsssnicaaaaaaaaaa
mi liczenie nie pomagalo..ja sobie wmawialam NIC MINIE BEDZIE..nic mi nie bedzie..i tak wkoleczko . szlam i sie usmiechalam sama do siebie,zeby tylko poczuc sie lepiej. i pomagalo.

Gość AgnieszkaWWWW
zlsssnicaaaaaaaaaa dziekuje!!!:) wlasnie takie slowa sa mi bardzo potrzebne,kochana jestes:)

Gość eefelka
ja tez mam takie ataki,jednak nie jestem jedyna,jak myslalam.co robic?jak to leczyc?jak z tym zyc?:(

Gość eefelka
ja tez mam takie ataki,jednak nie jestem jedyna,jak myslalam.....Co robic?jak to leczyc?jak z tym zyc?:(

Gość kiepska
wiem co to ataki paniki

Gość kiepska
walcze ale bez skutku

Gość Kaaaaaaaaa
"Ataki paniki, histeria, lęki, nerwica mogą spowodować wiele negatywnych skutków. W rezultacie mogą doprowadzić do pogorszenia stanu zdrowia psychicznego. Warto im przeciwdziałać odpowiednimi metodami np. metodą doktora Bacha albo udać się do specjalisty. (drbach.pl)

Gość WronaKryy
AAA!! mam zły dzień dzisiaj. W histerie wpadłlem w pracy, dobrze, że szef mmnie nie widział, nie chce z roboty wyleciec. Wybaczcie, ale musiałem gdzieś, komuś to powiedzieć, mieszkam sam i nie miałem komu.

Gość wehepwg
trzeba przetrzymać, wszystko da się przeżyć

Gość kairewa
ja tez mam takie ataki nie wiem jak z tym walczyc|!!!!

Gość jaTeżToMam
biorę na to leki od 2m-cy, lekarz stwierdził że to zaburzenie lękowe, umysł po prostu złapał mnie w pułapkę i tak reaguje już zawsze w podobnych okolicznosciach. Leki bardzo pomagają, będę je brać choćby do końca zycia. U psychologa byłam ale to strata czasu.