Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariaroza

czy istnieją normalni faceci ?

Polecane posty

Gość mariaroza

szczerze to ostatnio nie mogę spotkać normalnego faceta, a jak już spotkam to zazwyczaj jest zajęty. Dla mnie normalny facet to taki: -który jest opiekuńczy -jest katolikiem praktykującym - nie pije za dużo - nie pali - no i musi być w miarę przystojny

normalny facet to taki, który umie stworzyc normalne relacje z kobietą. jest dorosły. Nie zachowuje się jak gówniarz. Wie co kiedy gdzie wypada. Kiedy coś wypada zrobic, a kiedy nie. Kiedy sie pisze (sms, mail, poczta, FB< NK itp) a kiedy nie np zerwanie, ważna sprawa, zaproszenie slub/pogrzeb itp to tylko osobiście! Nie klnie! Nie upija się w barze, kiedy żona/ona sama w domu..wiele by pisac. faceci to buraki

-jest katolikiem praktykującym Tak, tak :) I najlepiej prawiczkiem, bo ty dziewica, co nie? :D Łikend się zaczyna, prawictwo się nudzi :classic_cool:

Gość Fajnyfacet
ja jestem fajny i fajny :)

Gość istnieją
istnieją...

Gość mariaroza
Damascenka, kazdy moze miec poglądy jakie chce, ale ja bym chciała przezyć swoj pierwszy raz po slubie i chciałabym by mój partner tez

nie będziesz mi mówiła co mam robić poza tym nie zamierzam złapać syfa na dzi**ach Co mnie to obchodzi?

mariaroza Damascenka, kazdy moze miec poglądy jakie chce, ale ja bym chciała przezyć swoj pierwszy raz po slubie i chciałabym by mój partner tez I uważasz, ze tacy są praktykujący katolicy? Kochaniutka :) Bardziej zakłamanego i obłudnego osobnika, niż katolik, nie znajdziesz :) Ba! I to kłamiącego z premedytacją podczas modlitwy codziennej :D

Gość aaaaaaaab
praktykujacy katolicy? tacy są najbardziej obłudni jeśli chodzi o tzw. romantycznych i "porządnych" to oczywiście, że istnieją, ale popyt na nich jest w pewnym wieku spory, i raczej szybko takiego jakaś złapie, wg mnie tego typu osobniki zostają wyłapane w wieku między 25 a 30 lat