Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po.pi

Pogaduchy.

Polecane posty

hmm to nie ciekawie jak to tak samo z siebie wychodzi . Chociaż mi się wydaje że depresja musi mieć jakieś podłoże, może psychiatra nie potrafi tego określić dlatego nie potrafi ci pomóc.

Gość clumas
jak to po co, żeby mieć ładniejszy uśmiech i może dzięki nim złapie kiedyś takiego Marka czy jak mu tam było :P a poważnie miałam wypadek jakiś czas temu, m.in. moje usta trochę ucierpiały i tak podjełam decyzję że trzeba będzie je podreperować :)

Gość po.pi
jak po wypadku to spoko, ale współczuję tych szwów :( pewnie boli jak diabli. czasami nie wiadomo, skąd się biorą choroby czy zaburzenia psychiczne. nie miałam robionych wszystkich szczegółowych badań. może się np. uderzyłam w dzieciństwie za bardzo (a nie raz i nie dwa byłam koszmarnie pokiereszowana), albo niedoleżony wstrząs mózgu. bo powodów w sumie nie miałam, żadnych traumatycznych przeżyć, całkiem fajne życie itp, no i dopadło i tak.

hehe nie sami :) ZS Zachodniopomorskie Szczecin :) Ale coś w tym jest zawsze sam coś jest :P z moją ostatnią kobietą się czułem jak by jej nie było :)

Gość clumas
to musi być straszna choroba, współczuję :* ja zawsze czuję w sobie taki płomyk radości, oprócz chwilowych problemów to jestem szczęśliwa i nie wyobrażam sobie być w takim stanie beznadziejnym, gdzie nawet nie chce się wstać z łóżka... okropne, ale napewno poradzisz sobie, my kobitki jesteśmy silne ! a można zapytać ile masz lat ? :) a z moimi ustami to w sumie taka historia trochę bardziej upiększająca, teraz powiększyłam sobie górną wargę na stałe a jak się wygoi to lekarz ma mi jakieś podejrzane płyny powstrzykiwać i podobno ma być ładnie, no ale się zobaczy

Ciężko mi powiedzieć nie jestem lekarzem niestety ale do tej pory co spotkałem się z osobami mającymi problemy to zawsze wynikało to z jakiś przykrych przeżyć :)

Gość clumas
tentamten to widzę że jesteś z drugiego końca polski :)

Gość po.pi
płyny to pewnie kwas hialuronowy? albo jakiś inny wypełniacz? to jak oni Ci teraz to operowali? jeśli jestem zbyt ciekawska, to opieprz :D ee nie jest źle. wystarczy brać leki i jest naprawdę dobrze. choroba, jak choroba, ale wiem to dopiero teraz, bo jak było tak źle, to nie wiedziałam co się dzieje. a teraz mam 32lata, chociaż czuję się na max 23 :D

no niestety nie w tej części co trzeba polski mieszkam :) po.pi to bardzo dobrze że się tak czujesz :) hehe ja z kolei o 10 lat więcej się czuje :P

Gość po.pi
a czemu o 10 lat więcej się czujesz? nie ma co się postarzać na siłę.

Gość clumas
no to tak, oficjalna relacja : górną wargę miałam podwiniętą do góry (tak że zmniejszyła się odległość między nosem a wargą), wzdłuż niej mam piękną linię cięcia i równiutko 16 szwów :) ale chyba tak napisałam że ciężko coś z tego zrozumieć :P w poniedziałek będę miała sciągane szwy i jak się zagoi rana (gdzieś za miesiąc) to chirurg wstrzyknie mi właśnie ten wspaniały kwas :) mam nadzieję że kaczuszki ze mnie nie zrobi... i tak siedzę w klinice już 5 dzień, samiutka w malutkim pokoju i tak szukam znajomych w internecie :)

Do tej pory co się z kobietami spotkałem to mi mówiły że się zachowuje jak bym miał z 40 :P ale to chyba dlatego iż same były nie dojrzałe :P niestety ostatnio mi się trafiły takie o 5-6 lat młodsze na moje nieszczęście :D

Gość clumas
wszyscy jesteśmy młodzi piękni i bogaci więc proszę nie marudzić ! :)

Gość po.pi
myślałam, że w domku sobie odpoczywasz, to masz faktycznie nieciekawie :( po cesarce siedziałam pięć dni w szpitalu i myślałam, że oszaleję tam. dużo Ci jeszcze zostało? i chyba zrozumiałam jak to wyglądało? nie bałaś się, że się nie uda, w sensie, że nie będziesz zadowolona po operacji?

dokładnie ;) Ośla coś tam za długi nick - nie obawiam się nie mam czego :P

Gość po.pi
no to teraz pora na starszą kobitkę :D od razu młodziej się poczujesz :D

Gość clumas
tentamten a więc szukasz swojej królewny a trafiają Ci się roztrzepane dziewuchy ? :P pewnie na niejeden już ciekawy egzemplarz traiłeś :D

Gość po.pi
najlepsze związki to młodszy facet i starsza kobieta. mówię wam :)

hehe no szukam szukam ale jakoś nie mam szczęścia do swojego rocznika albo i więcej :P no wyobraźcie sobie że trafiałem na różne przypadki :D

Gość clumas
e tam, ja jestem nie do zdarcia :) to nie pierwsza moja operacja a ufam swojemu chirurgowi plastycznemu :P heh strasznie to brzmi ale niestety w wyniku wypadku zostałam zmuszona to skorzystania z szerokiej oferty klinik chirurgi plastycznej :P

tu się zgodzę miałem kobite z 5 lat starszą i przyznam że byłem szczęśliwy pod każdym względem :)

Gość po.pi
clumas to sporo już musiałaś zaliczyć widzę tych operacji. wszystko przez wypadek? moje cudo największe było 4 lata ode mnie młodsze. jak ja go kochałam...

Gość clumas
hmm no ja na młodszego sobie nie zapoluję bo dopiero 19nastka ze mnie, nie byłoby jeszcze z czego wybierać :)

Gość po.pi
zawsze możesz zapolować na 14latka :D

Gość clumas
a tak w ogóle to faceci to zły podgatunek, wczoraj tu płakałam przez takiego jednego żonatego który mi namieszał w głowie i dziś dalej jestem obrażona na wszystkich przedstawicieli tej płci :P mendy jedne niedobre

No to ja ci nie polecam młodszego :P A ja wam powiem że z chęcią bym przeżył to jeszcze raz :) z nikim się tak nie dogadywałem :D

Gość clumas
po.pi rozstaliście się ? to ojciec Twojego maleństwa ? (jeśli można być wścibską:P)

Gość po.pi
no ja wczoraj rozpaczałam przez to moje cudo młodsze cztery lata, ale dzisiaj mi znacznie lepiej :D TenTamten a ile masz lat? facetowi to znacznie łatwiej poderwać kobietę niż odwrotnie.