Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po.pi

Pogaduchy.

Polecane posty

Gość clumas
po.pi jeszcze spotkasz swojego królewicza, tego kwiatu... no wiadomo :P trzymaj się tam, dobrej nocki kobietko :*

Gość clumas
ah dużo by pisać :P ja w turystyce będę interesy kręciła! pieniądze z odszkodowania zainwestowałam w pewne hmmm fajne miejsca i mam nadzieję że pod koniec wiosny będzie wielkie otwarcie :P

Gość clumas
półtora roku temu miałam wypadek i to był taki punkt zwrotny w moim życiu.... od tej pory dużo się u mnie dzieję, nie siedzę bezczynnie :) oprócz momentów gdy lekarze mnie kroją i zamykają w swoich klinikach :P as Ty czym się zajmujesz ?

Gość clumas
studia, studia :) i chce się już usamodzielnić. ile można z rodzicami mieszkać? :)

Hmm nic specjalnego :P jestem mechanikiem samochodowym pracuje w serwisie i naprawiam Tiry ;) troszkę brudna robota ale dobrze płaca no i ja robię to co lubię :)

Jak tak czytam ciebie to ciężko mi uwierzyć że masz tylko tyle lat ;) musiałaś strasznie szybko spoważnieć ;)

Gość clumas
trochę za daleko do mnie masz kolego :P taka wycieczka to ciężka sprawa by była heh :)

przypominasz mi troszkę moje plany z tamtych lat na szczęście wszytko jak na razie się udaje ;) w wieku 20 lat już nie mieszkałem w domu ;) dlatego będę trzymał kciuki mi się udało to tobie też się uda jak się nie poddasz :P

ja już jestem w takim wieku i taki charakter mam że żadne wycieczki mi nie straszne nawet na koniec świata ;)

Gość clumas
oj tak, życie ładnie dało mi po tyłku, dostałam szybką lekcję dorastania :) było ciężko przeciwności obróciłam na swoją korzyść. i widzę że masz typowo męską robotę :) ale dobrze że lubisz swoją pracę, to najważniejsze. słuchaj, ja tu mam beznadziejny internet, co chwilę mi się rozłącza i zaraz na kogoś chyba pójdę pokrzyczeć :P dlatego powoli będę uciekała bo widzę że to nie ma sensu, jak będziesz tu jeszcze jutro lub pojutrze to porozmawiamy :)

Gość clumas
aż w bieszczadach !! także skoro mówisz że wycieczki na koniec świata Ci nie straszne.... :P

Gość clumas
chociaż aktualnie siedzę na dolnym śląsku ale to i tak drugi koniec polski jest :)

Gość clumas
aha - przeprowadzkę planuję do rzeszowa. no to chyba powiedziałam co miałam powiedzieć :)

jeszcze się zaczerniłam :) ok, widzę że topik został już opuszczony ale ja się jeszcze pożegnam, dobranoc :*