Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po.pi

Pogaduchy.

Polecane posty

Gość po.pi
nie, to nie ojciec. ojciec był romansem tylko. a tamten miłością mojego życia i coś jak bratem (znamy się kupę lat). to znaczy znaliśmy się, bo po rozstaniu już nie rozmawiamy ze sobą i cholernie mi go brakuje, najbardziej właśnie jako przyjaciela i najbliższej osoby w moim życiu.

ja jestem 84 rocznik :P A co do podrywania to raczej odwrotnie :D zdecydowanie :)

Gość po.pi
nie marudź, facet zagada i jest spoko, kobieta zagada i od razu lafirynda. 84 to bardzo dobry rocznik :D

Gość clumas
po.pi mi też jakoś tak już lżej na sercu :) wczoraj pierwszy raz udzielałam się na forum, wyżaliłam się, jakaś dobra dziewuszka otworzyła mi moje naiwne oczęta że ten mój żonaty to typowy bajerant i nie ma co sobie nim głowy zawracać. nawet się nie spodziewałam że zupełnie nieznana mi osoba z intenetu tak poprawi mi samopoczucie...

Gość po.pi
bo jak człowiek się pożali to zaraz mu lżej na duszy :)

Gość clumas
nie da rady jakoś odnowić tej znajomości ? choćby właśnie w formie koleżeństwa, żeby od czasu po prostu porozmawiać ?

po.pi nie marudzę charakter mi na to nie pozwala :P clumas nie zawracaj sobie głowy takimi pajacami :D

Gość po.pi
on nie chce. dzwoniłam - wyłączył telefon, pisałam maile - nie odpisuje. jego wybór, przestałam już pisać. mam nadzieję tylko, że kiedyś da znać, czy żyje

A wracając do tego podrywania to nigdy nie twierdziłem że jakaś to lafirynda po prostu kobieta umie sobie poradzić :D

Gość po.pi
no dobra. pytanie do optymisty ze szczecina: jak kobieta powinna zagadać, by nie wyjść na napaloną lub zdesperowaną? (nigdy nie zrobiłam pierwszego kroku)

Gość clumas
oj, to musi serce pobolewać troszkę.... jak już wczoraj tutaj było pisane - czas leczy rany... a długo już nie masz z nim kontaktu ? pokłóciliście się ?

hmm kobieta nie zgaduje kobieta przyciąga wzrokiem i uśmiechem :) a jak już dojdzie do takiej sytuacji to nie wiem :) ciężko mi powiedzieć :P nie wiem może coś prostego typu czy masz ochotę gdzieś wyskoczyć, poznać się, potowarzyszyć mi dzisiejszego wieczoru ;) opinie kobiet nie robią faceci tylko zazdrosne koleżanki :)

Gość po.pi
jutro będzie cztery tygodnie. właściwie nie wiem, o co poszło. ja bylam podlamana, podenerwowana, on chyba miał dość moich jazd chorobowych i chyba się odkochał zwyczajnie. dzisiaj stwierdziłam, że miesiąc rozpaczy wystarczy zdecydowanie.

Gość po.pi
spoglądać mogę, uśmiechać się mogę, ale podejść bym nie podeszła. i fakt, kobiety potrafią być okrutne dla siebie często.

hehe no czasami są męczące :) ostatni mój przypadek miał tych jazd sporo mimo próśb o zwrócenie się z tym problemem do lekarza ( nieskutecznych )przyszedł okres w którym stwierdziłem że każda taka jazda to mnie bardzo odsuwa :)

Gość po.pi
bo trzeba było wziąć za ręke i samemu zawieźć do lekarza. może ona się bała. porozumienie damsko-męskie czasami jest skomplikowane.

chciałem ale kończyło się awanturą a ja nie lubię się kłócić i staram się nie denerwować chcę być ponad tym :) jestem bardzo spokojną osobą :)

Gość po.pi
a rozmawiałeś z nią dlaczego nie chce się leczyć? może jej wystarczyłoby trochę wsparcia?

Gość clumas
rozstaniu ? a jakim rozstaniu ? rozstałam to ja się przed sylwestrem ze świetnym facetem (przez tego cwaniaka żonatego uja jednego) i teraz kombinuję jak zrobić z niego na nowo przyjaciela... nie chce z nikim się wiązać, mam za dużo planów :P ale przyjaciel by mi się przydał... durna baba jestem i w tym problem

już za późno na cokolwiek :) za bardzo się oddaliliśmy od siebie clumas przyjaciel :P a takie przyjaźnie się nie kończą w pewien sposób ?? :D i co to za plany ?? :D

Gość clumas
nadszarpnęło Ci dziewczę nerwów i teraz poszukiwań ciąg dalszy :) a moje plany.... eh, dużo by pisać :P tak w skrócie to przeprowadzam się do innego miasta, kupuję mieszkanie, od wakacji rozkręcam takie dwa małe interesy ale już teraz mam trochę z tym zamieszania, od paździenika studia, jeszcze w między czasie przydałoby się zdać prawko i trochę świata pozwiedzać :P milion planów, mnóstwo zapału ale jak to będzie to wszystko będzie to się okaże :)

Gość po.pi
wszystkie przyjaźnie kończą się źle. smutne i prawdziwe. a z facetem ja zawsze lubiłam porozmawiać na spokojnie, niestety On umiałam rozmawiać na ważne tematy tylko przez sms. on dziwny był no :D co ja w nim widziałam :D i wciąż widzę. same wady a mi serce pęka. ja faktycznie jestem wariatka :D

hehe i to bardzo :) a ty przypadkiem nie za dużo robisz jak na swój wiek ?? :P

Gość po.pi
no to clumas trzymam kciuki by się wszystko udało :)

Gość po.pi
ok, ja uciekam na dziś :) dobrych snów wam życzę :) jutro pewnie znów tu będę ;)

po.pi najlepsza miłość jest wariacka ;) a to że był jakiś tam na swój sposób to tylko trzeba akceptować i cieszyć się innymi ważniejszymi rzeczami :)

No to do miłego :) jutro mnie niestety nie będzie ale mam nadzieje że się jeszcze zobaczymy ;)