Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twoja mmmm

Według mnie III wojan światowa, niedługo wybuchnie

Polecane posty

Gość twoja mmmm

Szybko zaangażują się w nią wszytkie państwa na świecie. Myślę że wojna musi być co około 100lat bo gdyby jej nie było to ludności byłoby tak dużo że Ziemia nie byłaby wstanie wszystkich wyżywić i nastałby głód. Więc żeby nie dopuścić do głodu władcy świata wywołują wojne po to by zredukować nadmierną liczbę ludzkości

Gość groszek02
twoja mmmm----> weź się lepiej za lekcje nie masz pojęcia w ogóle o świecie fakt wojna się szykuje ale nie z powodu głodu którego nie ma

Gość klaudiaklaudiaklaudio
bedzie wojna kochana ale nie z tego powodu.. miejscaa na swiecie jest dla nas nawet za duzo .. wejdz na poznajprawde.prv.pl poczytaj sobie, poogladaj filmiki doksztalcisz sie i dowiesz sie jaka jest prawdziwa przyczyna nadchodzocej wojny. Milej lektury i podaj dalej niech ludzie wiedza

Gość twoja mmmm
Nie rozumiem tu czegoś mama, babcia, cała rodzina mi mówi że przyczyną każdej wojny są (przeludnienie ludności i brak żarcia) A oficjalne przyczyny: -Zabójstwo księcia Ferdynadna, I woja światowa -Atak na Polske na Westerplatte przez Niemców II wojna światowa To tylko propaganda, bzudra! Prawdziwa przyczyna kryje się w przeludnieniu i tym że nie starczy dla wszystkich jedzenia. Więc żeby nie dopuścić do głodu trzeba wywołać wojne by zabić część społeczeństwa

Gość twoja mmmm
Kojejną propagandą jaką podadzą będzie Wojna o surowiec o rope