Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grdgdfgdfgdfgd

chowanie się przed facetem..:)

Polecane posty

Gość grdgdfgdfgdfgd

np facet widocznie mnie lubi bo stara sie być blisko mnie..jak idę do gdzies obok..jesli np podejdzie gdzies a ja uciekam w sensie jakby taka reakcja na niego ze on sie zbliza to ja wtedy zminiam miejsce jak to moze wyglądac tak z boku??

Gość grdgdfgdfgdfgd
co on sobie pomyśli..a co ludzie którzy widzą taka sytuację?

Gość grdgdfgdfgdfgd
ale ja go nie lubię i nie chcę być kolo niego...

A jakim prawe ten ktos narusza twoja pryatnosc? Jak jedziesz do rodziny czy do kolezanek to twoja sprawa! I nikomu nic do tego! raczej on głupio wyglada nie ty. To normalna reakcja na nieznana osobe ktora narusza prywatnosc innej. jakby ciebie lubił to by czekał po pracy/szkole nie wiem jaki wiek. Pod domem i wytlumaczyl sie skad ciebie zna itp. Łazenie jezdzenie za kims w miejsca ktore sa czyjas prwywatnoscia jest bezczelne! pewnie te osoby z boku to jego głupia rodzina i kolezki? mysle ze powinnas zglosic to na policje i psychiatrie. To nie jest normalne. znam takiego jednego..I jeszcze fochy stroi, ze on dobrze robi a ja powinnam krzyczec do niego do auta czesc! bo on nie raczy dupy wystawic. Naruszył prawo pdgladajac mnie bo mieszka vis a vis cham jeden. Burak. A na ulicy ani me ani me. Jakby jezyka w gebie nie miał. A jak juz idzie obok czy za mna to specjalnie gapi sie w ulice. WYMUSZA TAK SWOJA POSTWA abym to ja go zaczepiła. manipulant. TAKICH TO TRZEBA na ostro. To chamstwo bywac tam gdzie ty podluchiwac prywtane rozmowy itp i sie ulatniac..i znowu to samo!

Gość grdgdfgdfgdfgd
może i racja.jak ustanie obok mnie to niech se stoi

nie ma prawa! To jest nagabywanie. Do sklepu moze wyjsc o 15 czy 18, ale nie robi to specjalnie i wychodzi wtedy gdy ona np 12. I ani me ani be. To po chuj wylazł? najbardziej wkurzające jest to, że podgladał z siorą, tym wiesniakiem kreconym ( a nie widziec czy i nie z bratankami chuj jeden burak i wiesniak!) i potem ona na forum pytała w czym spiscie...i to smieszne mialo byc czy jakie? Za podgladanie 1 mln dolarów na drugie konto(jedno w euro, drugie mam w dolarach). nauczysz sie chuju i cała twoja rodzina SZACUNKU DO DRUGIEJ OSOBY. BOGATY PUSTAKU baba pod 50 a glupia jak but. Ani mnie nie zna oosbiscie nie przyszedł i rzekl czesc nazywam sie cham i burak poznałem cieb ie itp i tak dalej. A uwaza ze jestem jego i kaze mi co mam robic, decyduje z kim pisac, co robic. To dopiero dziecinada. Psychitra sie pownien tym zajac. sa swieta urodziny cokolwiek to nie tego nie wykorzystuje. Jak jest autem i stoi to patrzy na podloge auta. Nie na nia. Wymusza tym glupim zachowaniem aby podeszla do jasnie pane i rzekla mu cos. Tak sie zachowuje facet? piedolniety na maksa razem z ta rodzina.

kto by chciał takiego buraka? I faceta co sie siostr slucha? stary niereformowalny facet lepiej młodego romantycznego fajnego.

I ten łysy wieśniak co stał za mna w kolejce z tym 2000 tys po 100 zł...jak wachlarz w reku:O specjalnie..czyj to pomysł? otwórz swój ryj i pochwal się mi oosbiscie. WIESNIAKI Z WAS I Z CIEBIE

expedientka w sklepie jak wyszedł powiedziała, ale wiesniaki z niektórych:D I sie wykrzywiła.

Gość wodnisty dżojnt
o kuwa co to za bełkot?!:D

skoro z takim łysym wieśniakiem kurduplem się zadajesz, wynajmujesz mu mieszkanie( to chyba w podziękowaniu za jego zachowanie) to sam jesteś wieśniakiem