Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ratatuja

Warjuje mi cykl ??? Pomóżcie...

Polecane posty

Gość Ratatuja

Witam sama nie wiem od czego zacząć . Ale może od początku. Wykryto u mnie streptococcus agalactiae. Cykle mam 32-33 dni. W styczniu okres miałam trzeciego a w lutym czwartego. No i teoretycznie powinnam dostać 7-8 marca. No właśnie bo nie dostałam. Współżyłam 15 , 17 ,19 potem 22-go i 29-go. Okresu brak test robiłam w pon i dzisiaj negatyw chociaż dzisiaj był cień kreseczki który pojawił się od razu. Dodam że w sumie chcielibyśmy z mężem dzidziusia ale nie tak ze musi być teraz i już :) Zawsze przed okresem oczywiscie znajdywałam kilka objawów ciążowych a teraz nic . Ani ciążowych ani takich przed okresem. Tylko tyle ze mam zgage ktorej wcześniej nie miałam. W związku z tym moje pytania Czy test mógł jeszcze nie wykryć ciązy? Ew w/w bakteria mogla zaburzyć wynik testu? A może nie jestem w ciąży ? Jedyny "objaw" to brak w ogóle objawów jak nigdy . Doradźcie co robić pozdrawiam ;)

Gość Ratatuja
Aaa gapa ze mnie zapomniałam dodać ze oczywiście seks bez zabezpieczenia z końcem we mnie ...

Gość breadyna
Test powtórzyć za dwa tygodnie, teraz może być za wcześnie. Najlepiej dwa różne. A jak jest cień kreseczki, to zazwyczaj - ciąża jest ;)

Gość Ratatuja
Dopiero za dwa tygodnie? Długo chyba zaczynam się nakręcać już. Ja okres już powinnam dostać

Gość breadyna
Możesz teoretycznie zrobić wcześniej, ale po co? Cholera wie, kiedy do zapłodnienia doszło, kiedy miałaś owulację - a współżyłaś w takich terminach, że teoretycznie każdy z nich mogl byc trafiony. A tak, agalactie potrafi przesunąć okres - mnie kiedyś przesunął o trzy tygodnie.

Gość Ratatuja
No tak tylko ja mam nie od dzis ta bakterie i jakos caly czas mialam regularnie :)

Gość Ratatuja
Podnoszę ...

Gość ffhdjhsyna65q4q5q
Dziewczyno zrób sobie test. Jeśli nie wyjdzie to widząc Twą panikę twierdzę, że to stres. Jeśli nie stres zrób sobie hormony w surowicy krwi. Niestety lekarz może raz na pół roku 1 hormona zapisać. Więc zapłacisz średnio w laboratorium 160zł za: estradiol fsh lh prolaktyne tsh ft4

Gość ffhdjhsyna65q4q5q
z wynikami do lekarza gdyż!!!: wyniki w normie nie oznaczają wcale że jest ok!!!! różne wyniki różnie się interpretuje... normy są tworzone dla ogromnej grupy ludzi z różnych kontynentów i ras więc wyniki bardzo rozległe..

Gość Ratatuja
Pisałam wyżej ze test robiłam nawet 2 w jednym nic nie wyszło a w nastepnym taka jaśniutka kreseczka druga .Ale objawów poza tą zgagą nie mam żadnych :( Kiedy ew do lekarza jesli nie dostane?

Gość kaska300
skoro wyszla druga kreska,to ciaza,bo nawet b.jasna oznacza ciaze. Tak tez powtoz tert za kilka dni lub bete zrob,a do gina ok 2tyg po terminie @

Gość Ratatuja
Ale ta kreseczka to naprawdę bardzo jaśniutka :( To czy szansa jest??

Gość kaska300
jak jasniutka,ale zabarwiona na rozowo,ale nie biala lub szara,to ciaza