Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to moze dziwne

dlaczego na kafe nie mozna zupelnie o nic zapytac

Polecane posty

Gość to moze dziwne

bo od razu jest sie jechanym? za wszystko.

Gość pytaj śmiało
ja Ci odpowiem :D

Gość aaron blumensztajn
oglądam tvn aż mi pejsy fruwają :classic_cool:

Gość gugugaga
bo tu siedzą same sfrustrowane życiem osoby, które nie mają co ze sobą w życiu zrobić i chcą się trochę wyżyc

Gość to moze dziwne
ja na przykład nigdy po nikim nie jeżdżę (odkąd zabrali mi prawo jazdy)

Gość są takie pytania
a własciwie moje bolączki o których nigdy nikomu bym nie powiedziała-nigdy i nikomu a ma to związek z nieustannym brakiem pieniędzy-nie mam kredytu i długu ale wobec samej siebie mam ogromny dług przeróżnych zaniedbanych spraw,który pogłębia się tak że niejeden z was ma mniejszy kredyt w banku. Ja uzależniam swe szczęście od spłacenia tego długu.

Gość Shineonme
dokladnie napiszesz naprawde cos za co nie masz prawa byc zjechana. ja juz sie boje tu prosic o pomoc no coz polacy sa zawistni ostatnio czytalam tgemat 14 latniej dziewczyny ktora bala sie ze jest w ciazy zostala zrownana z blotem mogla napisac ze ma lat 20 a byla szczera ... albo ja jestem w 2 msc ciazy pisalam ze facet popycha mnie do aborcji ze kocham dziecko to zostalam zjechana, ze jestem chora emocjonalnie bo kocham zarodek, pojebani :) a pozniej sami tu pisza tematy i oczekuja pomocy ... niedojrzale .

bo Polacy to hamski naród,,, :) a poza tym tu jest tak,ze baby gorsze od facetow - zauwazylyscie ??? :) wulgarne i wredne... :P

Gość Shineonme
nigdy w zyciu nie usune chociaz zalozylam teraz temat czy nie rozstac sie w lasnie z tym facetem ... dla dobra dziecka niz zeby pozniej patrzylo na to jak sie z nim zre ... :(:(:(

Gość Shineonme
Bambusikk - zgadzam sie! Ale to przekracza ludzkie pojecie, w dodatku jestesmy na dziale, ciaza, porod cos tam ... wiec sadze, ze sa tu dorosla kobiety, ktore chyba musza komus nabluzgac zeby bylo lepiej ... Ja jestem z szokowana zostalam tu zwyzywana 15 razy albo ktos moim nickiem wypisywal jakies bzdury ...

Podobno mój ojciec też namawiał moją mamę na usunięcie dziecka. Ale kiedy mój starszy brat się urodził, ojciec szybka znalazł się w swojej roli. Może Twojemu chłopakowi też wydaje się, że jeszcze nie czas na dziecko, a po narodzinach okaże się dobrym ojcem...

Gość panna annna
bo to kafe.Taka tradycja:)

Gość Shineonme
Powiem Wam tak . On nawet nie wie kiedy mamy 1 usg nie raczyl swoich znajomych o tym poinformowac, w niczym mi nie pomaga, wrzeszczy na mnie wykloca sie , ja nie chce byc z kims takim, w dodatku popija coraz czesciej . Ja z nim skonczylam dzien przed tym jak dowiedzialam sie o ciazy, myslalam , ze to cos zmieni ... Nie chce zeby mije dziecko musialo na to patrzec . Dorastalam w takiej rodzinie i wiem , ze to nie wychodzi wole je nauczyc od malego , ze tata jest tu a mama tam . Nie chce byc z takim czlowiekiem dluzej, tyle to trawlo ze wzgledu na to , ze mieszkamy razem w Anglii i jak sie rozstawalismy nie mialam dokad pojsc wiec przychodzil czas na zgode , ale teraz , mam dosyc :(. Nigdy nie bylam z nim w kinie restauracji , na kazde swieto dostaje zwrot wszystkiego najlepszego, jestem taka mloda, mam dopiero 21 lat moge ulozyc sobie zycie ...

wow wspolczuje ci :O masz racje !!!!!! kopnij dziada w doope :( mloda .. jestes bardzo mloda !!! ulozysz sobie zycie ... :) dziecko to nie problem ;) wiem cos o tym ;)

Gość Shineonme
To jest straszne, rzucilam dla tego czlowieka studia, marzenia , rodzine znajomych po to zeby zostac sama. Za nic w swiecie nie usune dziecka, tylko chcialabym uwolnic sie od niego juz ... poszukaj mojego tematu bo mi gllupio , ze sie teraz rozpisalam pod czyms zupelnie nie na temat . Dziekuje ; * czekam na odpowiedz pod moim postem. (szkodz , ze jest tu tak niewiele zyczliwych ludzi jak Ty :()

gdzie jest twoj temat ??? wiesz .... gdyby moj facet dowiedzial sie ze zostanie ojcem- oszalaby z radosci :D to ja sie waham :( moze to zalezy od wieku :( ile lat ma twoj byly ?

Gość Shineonme
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5152437 tu kochana No on jak sie dowiedzial to bylo tak jestem w ciazy . TAAAAK ? no tak i tyle :D zero reakcji ZERO . i nawet zadnej rozmowy Skonczyl 24 w stydniu . Jesli nie jestes na razie gotowa poczekaj bo pozniej nie ma juz odwrotu .