Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fbdsbsdndsnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Przedłużanie rzęs a robienie kreski nad okiem ?

Polecane posty

Gość fbdsbsdndsnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Planuje przedłużyć sobie rzęsy ale nie wiem czy po tym zabiegu nie będę już mogła robić kreski eyelinearem na górnej powiece no bo jak potem to się zmaże bez uszkodzenia czy odczepienia tych rzęs ? Czy przedłużając sobie rzęsy muszę zrezygnować z eyelinearu ? Bardzo lubię mieć długą ciemną kreskę i torche mi szkoda ale z drugiej strony chcę sobie przedlużyć rzęsy ;/

Gość hr antonic
i zrob z siebie krowe

Gość Kajoooo
moja siora sobie przedluzyla i nie robi kresek bo tak samo jak Ty sie boi ze uszkodzi rzęsy przy robieniu makijażu lub jego zamazywaniu. ale wydaje mi sie ze jakby tak delikatnie jakims patyczkiem wacikiem potem to zmyc to nic by sie nie stalo.

Gość Sandrenalalala7777
wydjae mi sie ze powinnas zrezygnowac z kresek jesli juz przedluzasz rzesy ....ciezko to potem bedzie zmyc bez uszkodzenia rzęsy

Gość yughsjgdhj
ja mam przedluzone od roku wiec moge cos o tym napisać na codzien nie maluje kresek ale na impreze jak najbardziej, do zmywania uzywaj plynu micelarnego, nie trzyj! tylko nasaczona watke przyloz na pare sekund az rozpusci sie makijaz, delikatnie zmyj polecam kreske permanentną efekt jest bardzo fajny razem z rzesami co do tego czy wyglada sie jak krowa? nie sadze jesli ma sie rzesy odpowiedniej dlugosci moja np. sa bardzo naturalne, kazdy podziwia myslac ze mam takie piekne swoje :) od tego jest kosmetyka przeciez

Gość gośćana
Uważam ze kobiety które robią sobie piękne rzęsy wyglądające naturalnie nie wyglądają jak krowy . Sama mam i wyglądają naturalnie . Każdy je podziwia i myśli ze są naturalne . Ktoś kto nie ma o tym pojęcia i żyje w zacofaniu nie powinien wypowiadać się na ten temat . Świadczy to o jego nie wiedzy; (