Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dagusia326k.

Czemu ludzie nienawidzą ŻYDÓW?

Polecane posty

Gość ojhggdfg
"Dlaczego tak jest? Przecież oni chcą tylko dobra dla siebie bo nie mają swojego państwa bo niemcy ich powybijali i tylko nie liczni przeżyli." - hah to prowokacja czy jesteś taka naiwna? A może to ignorancja? Poczytaj sobie więcej, to się dowiesz.

Hitler nie był Żydem, pochodził z rodziny katolickiej, a nienawisc do Żydów wynikała stąd, że Żydzi uważali sie za naród wybrany przez Boga, który będzie pasł inne narody żelazna rózgą, a przecież rasą panów jest rasa aryjska.

Gość hgjfdksl
ten bmblondyn to przykład, że PISuchy to ksenofoby, na każdym topiku wielbi jarusia i nie lubi innych nacji

Gość Dagusia326k.
Jeśli macie takie złe zdanie na temat żydów to według was hitler dobrze zrobił zabijając miliony ludzi tej narodowości?

Gość michał82
wg mnie źle zrobił że ich wszystkich nie wybił :)

Gość Dagusia326k.
Rasa aryjska czyli niemcy? Ale dlaczego oni tylko żydów mordowali a nie np polaków czy tam włochów?

10.03.2012] 14:54 [zgłoś do usunięcia] hgjfdksl ten bmblondyn to przykład, że PISuchy to ksenofoby, na każdym topiku wielbi jarusia i nie lubi innych nacji za cholerę nie rozumiem, o co tobie biega?

Gość hgjfdksl
boś PISowiec :D

Gość Dagusia326k.
Według mnie hitler źle zrobił. Przecież to była jakaś masakra to co on zrobił

może dlatego, że to żydzi, a nie np polacy mają się za najlepszych, uważają, że im się wszystko należy i są łasi na kasę, chcą ją zdobywać nawet idąc po trupach.

Gość Dagusia326k.
Jemu chodziło że należysz do Pisu i wielbisz pana jarosława he he he

no tak, nie ma to jak każdego kto ma inne poglądy wstawiać do szufladki PiSu i radia maryja...

Gość Dagusia326k.
Ja do tej pory nie wiedziałam, że żydzi uważali się za lepszych itd. Myślałam że to niemcy się za takich uważali i bez powodu ich pozabijali

Gość Dagusia326k.
Jak to hitler nie był żydem. To był wkońcu czy nie

"Bardzo często sądzi się, iż Adolf Hitler miał żydowskie pochodzenie. Stąd m.in. miała wynikać jego nienawiść do narodu żydowskiego. Jednak, ponad wszelką wątpliwość, fuhrer nie był Żydem. W wielu opracowaniach dotyczących Hitlera sugerowano, że Maria Anna Schicklgruber (babcia Hitlera) urodziła Aloisa Schicklgrubera (ojca Adolfa, który w 1876 roku zmienił nazwisko na Hitler), z pozamałżeńskiego związku z Żydem Frankenbergerem, u którego była służącą. Okazało się jednak, po ustaleniu genealogii Hitlera aż do siedmiu pokoleń wstecz, że w latach 1836 1837 w Grazu, gdzie przebywała babka Hitlera, nie było żadnego Żyda o nazwisku Frankenberger. Ustalono też, że w całej Austrii w tym czasie, nie mieszkał ani jeden Żyd o tym nazwisku. Nie było też dowodu, że babcia Hitlera pracowała jako służąca w Grazu. Powyższe dane ustalono w wyniku dokładnych badań archiwalnych przeprowadzonych przez prof. Wernera Masera. Na ich podstawie, hipotezę o rzekomym żydowskim pochodzeniu Adolfa Hitlera można dziś odrzucić. źródło: K. Grunberg, Życie osobiste Adolfa Hitlera."

Gość hgjfdksl
Bzdury ci tu opowiadają, nie słuchaj! tatuś i mamusia im takie antysemickie poglądy wpoili ...no i radyjko poniekąd:)

Gość hgjfdksl
ramata, ty oszołomie, za takie poglądy grozi odpowiedzialność karna!

Gość michałkkk
taaa do więzienia ją wsadzą...co złego powiedziała?! bo ja nie wiem

hgjfdksl-A co złego mówię? Niby za co odpowiedzialność karna? hmm? Nie gadaj głupot

Hitler pochodził z rodziny katolickiej, ale czy był czynnym katolikiem, trudno powiedzieć, wiele razy powoływał się na kościół. Może to siła tradycji, która mówi, o trzech k dla kobiety, kościół, kuchnia, dzieci( Kinde), choć chyba większy wpływ i sam Hitler bardziej poważał protestantów, choć to tylko moje domysły.

Gość michałkkk
hgjfdksl to poprostu sam jest oszołomem, pewnie żydem zresztą i mu nie pasuje, że nie wyznajemy żydolizmu 💤

Gość hgjfdksl
min. za to "nic nie dzieje się bez powodu" -tym zdaniem pokazałaś, że pochwalasz to, co się stało, ktoś może odebrać to jako propagowanie idei nazistowskich

nie....wypadki samochodowe z udziałem pijanych kierowców też nie dzieją się bez powodu wg mnie...czy to znaczy, że je popieram? nie wydaje mi się 💤

Gość Dagusia326k.
To co wy ludzie jesteście za hitlerem? Ale proszę o poważne odp.