Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dagusia326k.

Czemu ludzie nienawidzą ŻYDÓW?

Polecane posty

Gość Dagusia326k.
Moim zdaniem hitler był chory psychicznie jak moznabyło wogóle coś takiego zrobić. Może dlatego tak myślę bo mało wiem o żydach za to więcej o tym do czego przyczynił się hitler.

Gość 8hhn
ramata, pewnie twój dziadek był szmalcownikiem podczas II wojny światowej a teraz wnusia podtrzymuje rodzinny interes

nie jestem fanką żydów, ale sądzę, że można było inaczej rozwiązać ten problem. Zginęło wiele niewinnych ludzi, oczywiście byli też z pewnością żydzi nie zasługujący na życie, ale jest wiele takich ludzi w każdym narodzie. Hitler pragnął władzy, więc usuwał tych, których nie chciał- to zrozumiałe. Każdy tak robi-eliminuje wrogów. Myślę jednak, że było to podejście zbyt twarde, katowane były dzieci, starcy...trzeba też wspomnieć iż zwalczał też romów.

8hhn- nie, akurat moi pradziadkowie zginęli za ukrywanie żydów.

historia ludzkości, to historia wojen, morderstw, a czym się Hitler, różni od Napoleona Bonapate, Stalina, czy innych MaoTsetungów....tylko ilością trupów, których wydali polecenie wyprodukowac.

Gość Dagusia326k.
Hitler to najgorszy psychopata w dziejach ludzkości

Dagusia chyba nie miałaś przyjemności spotkać "żydów", tak zresztą nikt nie jest święty ja w ten Wtorek jadę do Afganistanu, byłem już w Iraku i nikt nie jest święty... Jak robiliśmy masakry to jedni drugim dorównywali. W Afganistanie nie jest lepiej, nikt nie ma prawa patrzeć jak koalicja czyści wioski podejrzane o pomoc talibom...

Gość Dagusia326k.
No ja żydów nie znam i ich nawet nie widziałam. Ale te wojny według mnie są nie potrzebne. Cieszę się że mieszkam w pl

Korporacje Izraela wzniecają wojny, ja pewnie będę uczestniczył w Irańskiej jak ją zaczną, i znowu palenie ludzi, mordy, niszczenie, masakry... i cała reszta w co te wojny opiewają...

Gość Dagusia326k.
Po co ci te wojny, po co ci to nie wolisz żyć normalnie? Cały czas jakieś wojny, głupie ludzie . Czasem myślę że nie nawidzę ludzi, tylko niektórych kocham. Jest ich mało. A reszty nie nawidzę, wszyscy tylko się zabijają

Idę bo jestem żołnierzem, to jest mój żywioł, ja tych wojen nie wzniecam. I jakby pokochałem piaski bliskiego wschodu.

Gość Dagusia326k.
I co ty tam robisz na tych wojnach? Zabijasz ludzi? Za kogo ty tam walczysz za jaki kraj? I czy jesteś Polakiem? Sory że się tak wypytuje:)

Powiem medialnie, obalam dyktatury i zaprowadzam bezpieczeństwo, wolność, ład, cywilizacje, kończę z masakrami, rzeziami, prześladowaniami itd. A tak serio jest na odwrót. Tak zabijam ludzi. Za Polskę która bierze udział w misjach pokojowych w sojuszu USA i IZRAELA, ale pewnie nie długo trafie do armii USA. Tak jestem pochodzenia Polskiego.

Gość gość
Hamas, Hamas, Juden auf den Gas

Gość gość
bo wydali jezusa na smierc i sami na siebuie sciagneli klatwe muwiac jego krew na nas i nasze dzieci

Gość gość
nie nienawidzą , tylko nie lubią i nie za Jezusa , którego umieścili na dnie swojego żydowskiego piekła , tylko za banksterów i żydowskie korporacje wywołujące wojny oraz

Gość gość
Kinga - oni są cały czas niemili i maja mega wredne charaktery..i zarśbiście sobie radzą, takie ludzkie mady...faktycznie, szkoda,że pan H. nie dał rady wszystkich w kosmos wysłać.

Ale popatrz :o jak to jest że tyle lat, tyle przykrości ich spotkało, a charakter nie polepszył im sie nic a nic :o zero nauki wyciągniętej z tego, że oszukiwaniem, chytrością i nieuczciwością daleko się nie zajedzie :o masz rację z Panem H :) udało mu się zresztą właśnie dlatego, że ludzi już wcześniej nienawidzili tych, których postanowił wyeliminować i nienawidzili ich z konkretnych powodów, o któych próbwałam tu napisać, ale oczywiści nie dało sie zamieścić bo spam :o

Gość gość
ich talmud , czyli katechizm nauczał ich przez 2 tys lat , że nieżydzi to nie są ludzie , tylko ludziopodobne stwory - zwierzęta które nie mają duszy . - te zwierzęta można wykorzystać a wszelkie sposoby , ponieważ ich przykazania nie dotyczą zwierząt !

Gość gość
I do tego jeszcze trzęsą całym światem...przecież banki to ich własność w większości, media...robią z nami co tylko chcą...maja nas w tych swoich śmierdzących żydowskich pejsiastych kieszeniach...a za ten ubój rytualny...to samo bym im zrobiła. PS. żonka naszego wielkiego poligloty ministra spraw zagranicznych to tez żydówa. Brzydzę się tą nacją na równi z ciapakami.

Gość gość 777
Właśnie i mnie zaczęła zastanawiać nienawiść to tej nacji. Uważam że to ludzie do których ciężko się o coś przyczepić .... nie dość że swoje wycierpieli już swoje jak i nie tylko oni, szanują swoją religię nie robią zamachów, ubierają się tradycyjnie w czerń, są strasznie inteligentni. Miałam przyjemność mieć pacjenta żydowskiego pochodzenia, rozmowa z nim bardzo przyjemna człowiek opanowany, mówił biegle po angielsku, spokojnie wszystko tłumaczył, 2 razy jego asytentka upewniała się że wszystkie rozliczenia są zrobione. Często dziwi mnie nienawiść katolików do żydów, sama jestem wierząca i prawie na 100% wiem że Jezus był żydem. Wiem też że żydzi go zabili i za to jest ten żal. Prawdopodobnie gdyby była to era samolotów i Jezus przyleciał by do hmmm Rosji Niemiec Watykanu to kto by tam wtedy był zabił by go. Taka jest smutna prawda dziś tego nie zrozumiemy i w przyszłości też, zrozumiemy to po śmierci.

Polacy nie lepsi bo też zabijali Żydów i zakopywali ich i okradali ich z domów. A Polacy mieli być na drugim miejscu u Hitlera zaraz po Żydach by nas wymordować, ale przywołujcie jego i pochwalajcie jego czyny...

Gość gość
Tylko Żydzi czytają książki, Polak nie musi czytać książek bo z racji bycia POlakiem zna się dosłownie na Wszystkim. :)

Gość gość
ja to proponuje zrobic taki wybuj "rytualny" na ciapakach co by sie tak nie panoszyli wszedzie ;)

Gość gość
wyboj*

Gość gość
bo to j****e nieroby, które chca narzucic swoje życie innym

Gość Żałośni
Dagusia, przypadkowo tu zawitałem, ale rozbawiła mnie Twoja postawa i Twoje pytania. Zastanawiam się kiedy kończysz gimnazjum. Pewnie jeszcze trochę. A Ty żołnierzyku z Afganistanu posłałeś mnie normalnie na deski. Mam nadzieję, że nikt nie zapukał do Twoich drzwi po tych bzdurach, ktore wypłaciłeś. Więksiść z Was nie powinna zabierać głosu w tak poważnych sprawach. Część powinna się obawiać spraw sądowych za tak modne ostatnio szerzenie nienawiści. Przykro to stwierdzić, ale czytając Wasze komentarze trudno się dziwić, że organizacje takie jak choćby IS tak łatwo pioą ludzi młodym ludziom. Szkoda, że ofiary ich ataków są zawsze przypadkowe.