Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M.W.M.

zerwał ze mną w szpitalu. płakał, kazał mi się wynosić... po 5 latach związku

Polecane posty

Gość M.W.M.
nie bardzo mogę odpisywać na bieżąco bo jestem w pracy... no odkąd zaczął mnie tak wyzywać itd to zaczęliśmy spać osobno...... on nie chciał.

Gość marjaga
napisz czy ma jakieś szanse nawet znikome co z tym mrowieniem?????

Gość fghfhfhfhhhh
też głaszam post do usunięcia nie wiem jak można było dodać jego zdjęcia nawet jeśli został rozpoznany z opowiadań to jest chamstwo szczególnie że autorka pisze o bardzo intymnych szczegółach

Gość marjaga
do dfgfhjklj chyba jesteś nienormalna, skoro się domyślasz to zachowaj to dla siebie. gdyby autorka nie chciała być anonimowa to sama wstawiłaby zdjęcie. spadaj stąd gówniaro!!!!!!!!!

Gość M.W.M.
co to za zdjęcia tu były????

Gość M.W.M.
ja pierdole ;(

Gość M.W.M.
marjaga zaraz Ci odpiszę tylko najpierw wy odpiszcie mi co tu były za zdjęcia....

Gość marjaga
były jakieś na sali gimnastycznej i potem takie grupowe chyba w czerwonych koszulkach twój stał podobno gdzieś z tyłu nie przejmuj się to była szybka akcja, szybko zostały usunięte

Gość M.W.M.
marjaga proszę jakiś szczegół opisz cokolwiek... bo nie wiem już czy mogę cokolwiek o nim pisać może siedzi tu ktośkto go zna, chce mi zrobić na złość i mu podesle linka albo coś... skoro wrzucił te zdjęcia... prosze napisz cokolwiek jakieś szczegóły, wzrost, postura...

Gość M.W.M.
marjaga proszę jakiś szczegół opisz cokolwiek... bo nie wiem już czy mogę cokolwiek o nim pisać może siedzi tu ktośkto go zna, chce mi zrobić na złość i mu podesle linka albo coś... skoro wrzucił te zdjęcia... prosze napisz cokolwiek jakieś szczegóły, wzrost, postura...

Gość M.W.M.
no tak ma ciemną karnację, nie jest za wysoki, umięśniony, brązowe włosy, duże zielone wpadające pod piwne oczy...

Gość jest przystojny jesdnym
słowem:P zdjecie było tylko chwile, wiec spoko. ale moze ktos przegral na dysk

Gość marjaga
te zddjęcia nie były zbyt wyraźne raczej niski czarne bądź brązowe włosy umięśniony

Gość marjaga
oczu nie dostrzegłam stał bokiem a na ostatnim nie było go bardzo widać barwy tego zespołu to chyba czerwony

Gość kafeteryja_oslo
A ktoś przegrał foty na dysk :D Powklejamy je jeszcze :classic_cool:

Gość marjaga
następna debilka

Gość jest przystojny jesdnym
bylo widacj akis tatuaz...

Gość M.W.M.
można jakoś usunąć ten wątek?

Gość marjaga
napisz do mnie to pogadamy marjaga@gazeta.pl

Gość kafeteryja_oslo
Było widać i jest nadal :D

Gość marjaga
spadaj stąd

Gość nawet nie potrafię
dajcie spokój tej dziweczynie!!!!! Ma taka ciężką sytuację czyż serca nie macie debilki!!! Chciała porady ,wyżalić sie a tu takie chamstwo ją spotyka. Jak macie pisać durnoty i wklejać cudze zdjęcia to lepiej nie wchodzie na kafeterię- prostactwo i chamsto. Autorko nie martw się te zdjecia może były 2 minuty- super że szybko je usunęli

Gość Autorko natychmiast zgłoś
temat do usunięcia,bo jeśli na zdjęciu był on z grupą przyjaciół to znaczy że ktoś z waszego/jego kręgu pisze tutaj,świat jest mały,kafeteria popularna,jeszcze podeślą mu linka i będzie katastrofa,napisz do redakcji kafeterii!

Gość mądralla
spokojnie, niech wkleja. Będzie można pozwać tego wklejacza o odszkodowanie za upublicznienie wizerunku bez zgody zainteresowanego. Wizerunek jest dobrem osobistym i podlega ochronie. Autorko chrzań te zdjęcia.

Gość o tak pozwanie
za WKLEJENIE zdjecia ,to juz pol kafeterii by siedzialo :D tyu udzie pisza z proxy i nikogo nie mozna namierzyc

Gość Nowa Nokija......
Nie martw sie, zdj jak byly to na chwile, ja tu czesto wchodze, i ich nie widzialam, a jestem z Toba z Wami juz od dluzszego czasu. Jest mi b przykro i modle sie za niego i za Was.

Gość mądralla
ale z ciebie podlec, że tak szydzisz :o Świnia i tyle. :o Niunia, nie przejmuj się debilami podłymi. Jeszcze podpowiem: w Tokfm są audycje T.Kwaśniewskiego, wktórych rozmawia z psychologami o emocjach. Wiem, że to mało pomoże, ale zawsze coś.

Gość pretty26woman
on nadal cie kocha. pewnie uwaza ze jesli bedziesz z nim to sprawi cie ciezar. ale daj mu czas. napewno cie kocha. ;)

Gość M.W.M.
„Moja Kochana Madziu. Robię tak, bo tak będzie najlepiej dla nas oboje. Nie chcę niszczyć Ci życia mam nadzieję, że teraz kiedy to czytasz to jest ten moment gdy zaczynasz mnie nienawidzić. Szczerze mówiąc, odkąd wyszedłem ze szpitala za każdym razem kiedy wypowiadałaś moje imię, kiedy przychodziłaś do mnie w nocy miałem nadzieję, że Ty to powiesz: to koniec. Z moich ust padały już takie słowa ale Ty nie słuchałaś. Tak, wiem kochasz mnie. Ja też Cię Kocham, dlatego nie chcę dla Ciebie takiego życia. Życia z facetem który nie da Ci nic oprócz zmartwień i konieczności opieki, wszystko o czym marzyłaś dom, dzieci i husky nic już nie mogę dla Ciebie zrobić. Widzisz to jest popieprzone, że tak robię Ty wracasz z pracy i patrzysz co robię, gdzie jestem a tu nie ma moich rzeczy odchodzi od Ciebie facet po 5 latach jak tchórz. Ale gdybyś tu była to nie zrobiłbym tego, nie umiałbym pękłoby mi serce. Długo myślałem co Ci tu napisze często w nocy na telefonie zaczynałem ten list. Tak, planowałem to od dawna. Chciałbym Ci jeszcze podziękować za te 5 lat. Za to, że byłaś dla mnie zawsze taka dobra, za to że chciałaś być ze mną nawet po wypadku, nie wiem sam tyle jest sytuacji za które chciałbym podziękować ale nie chcę w Tobie i w sumie w sobie wzbudzać sentymentów, jest mi wystarczająco ciężko. Pewnie jesteś na mnie wściekła. Pewnie myślisz, że jakim prawem podjąłem decyzję za Ciebie. To, że nie chcę niszczyć Ci życia to jedna sprawa. Druga jest taka, że nie mogę znieść tego upokorzenia kiedy codziennie pomagasz mi przy najprostszych czynnościach. Nie dam rady dłużej. Pamiętaj, że jesteś wspaniała, piękna i mądra. Masz sobie znaleźć zajebistego faceta, który będzie szanował Cię tak jak ja, masz mieć z nim dzieci i być szczęśliwa. Życzę Ci szczęścia na które naprawdę zasłużyłaś a nie jakiejś męki z kaleką. Był dzisiaj właściciel za mieszkanie zapłaciłem do sierpnia mam nadzieję, że znajdziesz nowego lokatora na moje miejsce lub się przeprowadzisz. Nie martw się o mnie. Nic sobie nie zrobiłem i nie zamierzam bo mogłaś tak pomyśleć Jednak wolę być w ośrodku, tam jest miejsce dla takich jak ja. Powodzenia M.

Gość M.W.M.
kurwa dlaczego ja... jest tyle złych ludzi, tyle suk które są z facetsmi dla kasy albo ich zdradzają... koniec...