Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

KRÓLOWA KAFETERII JEST TYLKO JEDNA, WIEC BIJCIE POKLONY

Polecane posty

Jestem tu najpiekniejsza, pewnie tez najbogatsza, najmadrzejsza, mam swoja firme i mgr dobrej uczelni, jestem dla was autorytetem w dziedzinie mody urody, jestem przykladna zona, matka, mam madrosc zyciowa, a do tego jestem dama,zachowuje sie zawsze z klasa, jestem po prostu najlepsza, a jak ktos sie z tym nie zgadza znaczy, ze mi zazdrosci, wiec paszczury pogodzcie sie z tym, ze zawsze bedziecie gorsze, biedniejsze, zaniedbane, niekochane. Zal mi was, ale krolowa moze byc tylko jedna.

Gość fhhdfdhfdy4e
wredna masz wpier za zdjęcie w stopce:P obrzydliwosc

Gość lilou75
Yhm..super:) A gdzie w międzyczasie znajdujesz czas na wymyślanie z nudów prowokacji:)?

co jak co ale swojej buzi na twoja morde bym nie zamienila :) bo podejrzewam, ze musisz byc jeszcze gorsza niz to co masz w stopce w zdj co do innych pierdol sie nie wypowiem, bo pisac i wymyslac czego to sie nie ma potrafi kazdy. Kulfoniku :)

fhhdfdhfdy4e Ja weszłam na to zdjęcie tylko raz podczas jedzenia kanapki i powiem ci szczerze że nie dokonczyłam tej kanapki :).

Gość uuuusssa
Ocielilas się już krowo ?

myszko kochana, wiem, ze jestes bardzo zakompleksiona i nie od dzis latasz za mna na kafe i komentujesz moj kazdy temat, bo chcialabys byc taka jak ja no ale coz....pozostaniesz zawsze szara mysza

Gość zaczarowany olowek1000
Gratulacje:D wolalabym byc krolowa kanalow niz najbardziej popierdolonego forum w calym necie:D widac ambicje masz zadne

moje zycie powinno byc przykladem na to, jak zyja ludzie sukcesu, ale wy nigdy nie zrozumiecie tego stali bywalce Powiatowego Urzedu Pracy :-o

To twój ryj... Dobrze że w Afganistanie takich debilek nie ma(przynajmniej ich się nie słucha).

Gość fhhdfdhfdy4e
beatka ,mam nadzieję ze ten temat założyłaś dla jaj lub z nudów,bo sorry ale do najpiękniejszych to ty nie należysz:P

ja zazdrosna? Widzisz i tutaj sie pojawia dowod tego, zes glupia jak wiejska ges, bo nie potrafisz nawet ani jednego sensownego argumentu wymyslec przemawiajacego za twoimi zmyslonymi historiami. Gdybys wiedziala jak zyje posralabys sie z zazdrosci. 🖐️ tyle, ze ja nie odczuwam potrzeby dzielenia sie z tym na kafe, narazajac tym jednoczesnie wlasny spokoj i spokoj moich najblizszych. I owszem mam marzenia jak kazdy, ale nawet w najgorszych koszmarach nie pojawilo sie takie paskudne zycie jak twoje.

Gość fhhdfdhfdy4e
nie jestem ładna i dlatego nie wklejam fot :P ty wkleiłaś wiec mogę wyrazić swe zdanie na temat twej (nie)olśniewającej urody:classic_cool:

powinnam byc dla was przykladem na to jak powinna wygladac kobieta; piekna, zadbana, nienaganna figura, waga ponizej 48kg, zawsze umalowana, zawsze na diecie, opalona, wloski zrobione, a do tego inteligentna, z klasa, przedsiebiorcza, wyksztalcona...ehhh wiele jeszcze musialabym wam tlumaczyc, ale nie wiem czy nawet wtedy wyjdzieci na ludzi moje kochane rozklapioszki

Gość Weronika Marczuk-Pazura ;)
Skoro się opalasz to niezłe zmarszczki musisz mieć :D Z pozdrowieniami od raka skóry :D Każdy dostaje to na co zasłużył :D

Gość on-draszek
wiesz co Beatka, dużo piękniejsze i bardziej inteligentne ze znajomością języków obcych mnie loda robiły :)

Jestem tu najpiekniejsza, pewnie tez najbogatsza, najmadrzejsza, mam swoja firme i mgr dobrej uczelni, jestem dla was autorytetem w dziedzinie mody urody, jestem przykladna zona, matka, mam madrosc zyciowa, a do tego jestem dama,zachowuje sie zawsze z klasa, jestem po prostu najlepsza, a jak ktos sie z tym nie zgadza znaczy, ze mi zazdrosci, wiec paszczury pogodzcie sie z tym, ze zawsze bedziecie gorsze, biedniejsze, zaniedbane, niekochane. Zal mi was, ale krolowa moze byc tylko jedna. Widziałaś zdjęcia wszystkich kafeterianek chomiku? =/-1000 zł na koncie to nie dużo. I tępe myślenie, kułam xx lat i dzięki kuci z podręczników jesteś mądra. Fast food bar? Wiejskie szmateksy obleciałaś? Żona/Matka czyli kura domowa? Mądrość sryciową chyba. Nie jak dama tylko jak szlachcianka ew hrabina plebsie. Najlepsza to ty jesteś w podbijaniu swojej samooceny. Ty być wódz kafeteria... a co obejmuje twoją władze?

wiesz co zalosna jestes:o dowartosciowujesz sie na tym niszowym forum i sama siebie probujesz oszukiwac. Skoro jestes taka zajebista to po kiego grzyba siedzisz tu calymi dniami? Nie masz pasji, zainteresowan, przyjaciol z ktorymi moglabys spedzac czas?? Oszukuj sie dalej, ale nam bajek nie opowiadaj

[zgłoś do usunięcia] Beatka s-k powinnam byc dla was przykladem na to jak powinna wygladac kobieta; piekna, zadbana, nienaganna figura, waga ponizej 48kg, zawsze umalowana, zawsze na diecie, opalona, wloski zrobione, a do tego inteligentna, z klasa, przedsiebiorcza, wyksztalcona...ehhh wiele jeszcze musialabym wam tlumaczyc, ale nie wiem czy nawet wtedy wyjdzieci na ludzi moje kochane rozklapioszki najwazniejsza jest rodzina http://images35.fotosik.pl/1132/b838d7a07beff 624.jpg zamiast zazdroscic lepszym od siebie zrob cos ze swoim zyciem, aby nie bylo takie nudne Skoro musisz byc zawsze umalowana tzn nie jestes idealem z twarzy mowisz ze zawsze na diecie ,wiec masz problemy z waga ktorej nie potrafisz utrzymac i dlatego stosujesz diety opalona no tak po co jest solarium wloski zrobione czyli wlosow tez nie masz najlepszych jednym zzdaniem nie jestes zadnym idealem skoro tyle musisz przy sobie robic heh

mychol kiedys pisalas ze jestes panienka do towarzystwa, nie pamietam juz tematu, bo to bylo dawno, ale poszukam i jak znajde to wkleje, wiec nie zazdroszcze, bo nie mam czego. Dla mnie jestes tylko scierka ktora nie nadaje sie do niczego, a zaden facet cie nie szanuje, bo jestes zuzyta, a jeszcze jestes wulgarna i brak ci oglady, widac to po twoich wypowiedziach i uzywaniu slow typu 'posrala' itp, kochana. No coz z takim slownictwem pewnie oderwalas sie od pracy w burdelu.

Mądrość sryciową chyba. ale glebokie sa twoje slowa achhhh ta kultura osobista tych kafeteryjnych zuzytych szmaciurek mnie powala

Czekam na wklejenie tematu :) abyś kolejny raz z kolei mogła się ośmieszyć. ale ja rozumiem, że jesteś takagłupia, że czegoś nie zauważyłaś ale jak ładnie poprosisz to ci napiszę czego :D wklejaj temat, czekam :classic_cool:

pewnie sama go zglosilas do usuniecia, jak kazdy jechal po tobie jak po starej scierze, no ale nie moga wina, ze cie nikt nie szanuje