Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość el chulo.

Zjadłem właśnie parówki "Culineo" do tego chleb "Polskie Zboża"

Polecane posty

Gość el chulo.

keczup "Tomatini",musztarda "Rikka" i cebulka,jedzonko palce lizać:D

Gość retgrwq
Te chleb to chyba sama chemia, smakuje jak gówno i nawet po tygodniu jest świeży. :classic_cool:

Gość GGGGERrtaaaaaa
akurat dobry chleb na prawdziwym zakwasie po tygodniu będzie dobry i świeży. Co nie zmienia faktu, że Polskie Zboża z biedry to rzeczywiście syf

Gość el chulo.
Mi on smakuje,a poza tym trudno znaleźć inny za tą cenę.

Gość Mania, mam na imię Mania
Tu masz test Culineo. http://www.youtube.com/watch?v=w4tkT8tHKmo Skład: mięso wieprzowe 47%, woda, tłuszcz wieprzowy, skórki wieprzowe, mięso oddzielone mechanicznie wieprzowe, błonnik spożywczy z bambusa, skrobia ziemniaczana, sól, przyprawy, stabilizatory: E450 iii v, E451 i ii, E331, białko sojowe, wzmacniacz smaku E621, cukry, syrop skrobiowy, przeciwutleniacze: E316, E325, substancja konserwująca E250. - Lepiej to omijać szerokim łukiem.

Gość Mania, mam na imię Mania
Tu masz test Culineo. http://www.youtube.com/watch?v=w4tkT8tHKmo Skład: mięso wieprzowe 47%, woda, tłuszcz wieprzowy, skórki wieprzowe, mięso oddzielone mechanicznie wieprzowe, błonnik spożywczy z bambusa, skrobia ziemniaczana, sól, przyprawy, stabilizatory: E450 iii v, E451 i ii, E331, białko sojowe, wzmacniacz smaku E621, cukry, syrop skrobiowy, przeciwutleniacze: E316, E325, substancja konserwująca E250. - Lepiej to omijać szerokim łukiem.

Gość chwalisz sie czy zaliszzzz
biedaczku ze sniany wschodniej :O ja by tego psu nie dala.