Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monika9878

dylemat milosc albo reka

Polecane posty

Czesc Dziewczyny od dłuzszego czasu mam poważne problemy z moim obecnym partnerem . Na początku wsyztsko bylo jak w bajce ale teraz dopiero pokazał swoje prawdziwe oblicze.... Od wielu miesiecy kryl sie z tym że jest Hazardzistą. Kazdego dnia kiedy jestesmy razem on zamiast skupiac uwage na mnie , notorycznie gra w jakiegos pokera przez internet. Powiedzcie mi czy jest tam mozliwosc wplacania duzej sumy pieniedzy bo na poczatku zapewnial mnie ze gra jedynie na wirtualne zetony.na początku naszej znajomosci dysponował bardzo dużymi kwotami pieniędzy, natomiast teraz notorycznie pożycza odemnie małe kwoty na rachunki oraz jedzenie, oczywiscie pomagam mu finansowo ponieważ mi na nim bardzo zależy. Jestesmy juz ze soba bardzo duzo czasu i nie wyobrazam sobie zycia bez niego.Ostatnio stał sie bardzo nerwowy , brakuje mu pieniędzy , ja oczywiscie nie jestem w stanie pożyczac mu tak duzych sum. Wczoraj wpadl na dziwny pomysl abysmy wyludzili odszkodowanie od mojego ubezpieczyciela.Wypadek ma polegac na zlamaniu mojej reki on zadeklarowal ze to zrobi sam a jesli sie nie zgodze to mnie zostawi. mam czas do poniedzialku na ostateczną odpowiedz.Nie wiem naprawde co mam zrobic w takiej sytuacji.Pomozcie mi bo mam bardzo malo czasu na podjecie decyzji.

Zostaw tego psychola, jeśli ceni bardziej swój hazard od Ciebie, nie ma co sobie nim głowy zawracać. Na początku będzie Ci ciężko, ale potem odetchniesz, zobaczysz.

Gość [anoramie firm
ty chcesz sie jeszcze nad czyms zastanawiac? :D glupia czy jaka?

Gość sleeplessday
Mam psa - owczarka afgańskiego - i właśnie kupowałem worek Pedigree Pal w supermarkecie czekając w kolejce do kasy. Kobieta za mną zapytała czy mam psa (!). Bez zastanowienia odpowiedziałem, że nie i właśnie ponownie rozpoczynam dietę Pedigree Pal. Chociaż nie powinienem, bo ostatnio wylądowałem w szpitalu. Ale zdołałem zgubić ponad 20 kg zanim obudziłem się na oddziale intensywnej terapii z rurami w większości moich otworów i z igłami w obydwu ramionach. Powiedziałem jej, że jest to w sumie idealna dieta i należy mieć zawsze wyładowane kieszenie bryłkami Pedigree Pal i zjadać jedna lub dwie gdy poczujesz głód. Jest to żywność zawierająca wszystkie składniki niezbędne do życia i mam zamiar znowu ja zastosować. Muszę zaznaczyć, że teraz wszyscy w kolejce byli oczarowani moją opowieścią, zwłaszcza wysoki facet za tą kobietą. Zszokowana, zapytała, czy dlatego wylądowałem na intensywnej terapii, bo zatrułem się pożywieniem dla psów. Powiedziałem jej, że nie. Po prostu usiadłem na ulicy, by wylizać sobie jajka i samochód mnie uderzył :-)

Gość Buguuuu
A co Ci można doradzić? Daj sobie połamać rękę a później ubezpiecz się na większą kwotę jak mu zabranie to wrzuci cie pod samochód i pochowa w tekturowym pudle. Jesteś głupia czy co? A czemu sam sobie ręki nie złamie? Ja bym sie bała przy nim zasnąc bo bym sie obudziła bez nerki. Co to wogóle za kolo? skąd żeś go wyczasła?

Sorry... a następnym razem może wpadnie na pomysł wsadzenia ci kaktusa w dupę. Też ubezpieczyciel może się zlituje. Po tym co napisałaś .. kochasz go.. ale raczej bez wzajemności. Co ja piszę, nie wyobrażam sobie bym dla kasy osobie którą kocham chciał złamać rękę. To będzie bolało.. wiem, mnie jest to łatwo pisać, nie jestem tobą, ale potem może być tylko gorzej. Miłość nie polega na wykorzystywaniu osób, które się kocha. Rzucę sloganem, rzuć go nim wpakujesz się w naprawdę poważne kłopoty.

Poznalismy sie jakis czas temu na Czacie , na poczatku byl ideałem faceta jednak pozniej wszystko sie zmienilo

Życie się zmienia.. przeważnie nie tak jak sobie tego życzymy. Teraz złamana ręka potem może organy na przeszczepy... Sorry on cię nie kocha.

Gość Buguuuu
To się opamiętaj i olej tego pajaca przecież to aż nie możliwe zeby było prawdziwe. Ja też poznałam swojego obecnego męża na czaterii i się tego nie wstydzę> Nie raz mieliśmy problemy finansowe i to nawet poważne. Ale NIKT NIKOMU rąk nie chciał łamać!!!!

Gość Buguuuu
Wiesz co WY chyba do siebie pasujecie. Niezły z niego cfaniak znalazl sobie naiwniarę.

Ktoś kto cię nie kocha jest ci wstanie obiecać dosłownie wszystko. Jestem mężczyzną, żadnej kobiecie, którą kochałem nie pozwoliłbym na to by się na moje życzenie skrzywdziła(zresztą nie wyobrażam sobie bym tego zażądał od kogoś kogo nie kocham). A już łamanie ręki... to jest chore, ale decyzja, niestety zależy od ciebie.

Gość Buguuuu
Jaqk się go boisz wystarczy z nim szczerze porozmawiać i powiedzieć że albo zacznie się leczyć albo od siebie odchodzicie i tyle. Zobaczysz czy mu zalezy na tobie.

Gość lopae
zrób pierogi :classic_cool: