Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba nie jestem kochana

Jak poznać czy facetowi przestało zależeć?

Polecane posty

Gość gość
Gosc 05:28 nie masz racji. Ja jestem rok w zwiazku. Na codzień wciaz pokazuje ze mi zalezy, nie tak, ze wlaze mu w tylek itp, ale obdarzam szacunkiem, zrozumieniem, probowalam rozmow, probowalam lekko sie odsunac. I co? Dupa, nic. Jest kochajacy, powie ze zalezy raz na pół roju jak widzi ze juz jestem u kresu sil. Mowi ze kocha wszsytko czuje ale tak ma ze nie wie jak to okazac, nie lubi slodzenia. Mówię jasno czego potrzebuje. W naszym związku nigdy nie bylo focha. Ale on tylko ok i dalej swoje, bo on grac nie bedzie, bi taki ma charakter. A ja dwoje sie i troje, probowalam uczuciem. Probowalam chlodem. Jak ma prace albo studia to ide na bok. Na wszystko odp ok ale daj zaliczyć. Skonczyc. Tylko mam wrazenie ze tylko ja ide w odstawke. Siedzi na gg pisze z kolegami, a do mnie napisze 2 sms i już zmęczony spac albo uczyc sie. A ja milcze bo co mam mu pow ze siedzi na gg? Nie bede go rozliczac ale przykro mi ze ja wlasnie muszę czekac, bo on sie nie wyrabia

Gość gość
A ty wiesz dziewczyno co się na GG dzieje? To burde! jest

Gość gość
Akurat wiem ze pisze z kolegami bo nie ukrywa tego. Chodzi raczej o to jak dysponuje czasem. Skoro mowi ze musi sie uczyc albo odpoczywac a siedzi na gg to szlag mnie trafia. Bo gdy ja sie odrywam od nauki to pierwsza myśl zeby z nim pogadać. Mam wrazenie ze on chce abym ja mu pokazywała uczucie a on taki jest i juz. Robilam to na początku bo myslalam ze poczuje sie swobodnie itd. Ale gdy mowie mu ze zle sie czuje gdy to tak jednostronnie to on ze nue jednostronne bo kocha i ze znow przesadzam. Tylko ciagle nie wiem, przepraszam, taki jestesm. Ileż mozna chyba wypieprze tel i niech sie martwi moze cos go wezmie, bo jak ja nie odpisze przez dluzsza chwilę to zaraz sms co jest czemu milcze a ja durna sie lamie eh

Gość gość
Mi w odzyskaniu faceta pomógł Mahasiah z http://magia-anielska.pl , raczej nie ogłasza się on po forach aby zazdrośnicy nie zepsuli mu opinii. Chcę go jednak pochwalić żebyście wiedzieli, że są jeszcze tacy co umieją wykonać prawdziwy rytuał.

Gość znowuż spamisko
14.49 taaa i co jeszcze nie wymyślisz? Spamujesz na kafeterii od dwóch dni jak wściekły odkopując tematy dinozaury zaśmiecasz forum